Scooter show 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
ano ano to bola moja vina vtedy.. a to bol moj prvy vyjazd lebo 2 dni pred tym som dostal vodicak.. od vtedy som nabehal 2000km ak nie viac a bez ziadnej poruchy.. mal som nehodu,ale aj tak slape ako ma.. ja berem si naradie ale nemam problem s kopcami.. tak teraz co?? teda o 8:00 pred stk?? a potom kade? tak ja sa dako dohodnem s kamosom a moze ist aj spolu,ale pojdeme po starej ceste na sliac aby sme sa stretli aj s kamosom a potom do zvolena..
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
No len si ho nezmýl so mnouScarp napísal:aha sry bol osm zaujaty lookovim samorozpravanimSSimon667 napísal:scaarp![]()
![]()
... ja som sa pytal uz skor.. ze ako ta spoznam na zraze..
![]()
![]()
a spoznas mas ze budem mat zlatu vestu na nej napis organizator a budem sa motat zrejme okolo ozvucenia a peknych babeniek

podpis som si este nenastavil
owwidius napísal:no super Zapadnari, uz to vyzeralo ze na noc neostane nikto, nakoniec povodna zostava. uz len jediny problem treba vyriesit, aky chlast treba zobrat![]()
scarp> dokedy bude fungovat 'dobre obcerstvenie' a co to zahrna?
Ako sim pisal to obcerstvenie super je ta krcma v areali ta je asi az do noci a su tam fajnee ceny a potom uz len pizza na obed co som vybavil
podpis som si este nenastavil