Strelba z vyfuku
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Strelba z vyfuku
Chcel by som sa opytat co ma za nasledok ze mi vcera asi 4 krat strelilo z vyfuku , no nna motorkach co som mal predtym to bolo skoro normalne a vedel som preco, ale tu sa mi ece stalo ze si idem takych 30 pridam a len chr chr a vynechava jak howado potom uberem pridam a ide ale zda sa mi ze mi nieco zarachoti ( trochu ) aj vo variatore, alebo ked sa idem rozbehnut s plneho plynu motor neodpaluje pravidelne a takisto nepracuje uplne pravidelne ked idem medzi 70-80 potom od 80 uz zase frci do 110 , sviecka nova ( NGK ) mozno to moze byt aj v nej , sice predtym som tam mal taku obycajnu ako do babety. neviete co to moze byt ??
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
no chlapci, mne sa to sprava opacne...
Idem cca 90km/h, pekne pridava, ziadne vynechavanie, pustim plyn, spomalym na priklad 50km/h a ked znova pridam, troska striela
ale neviem to dosiahnut zamenre, stava sa to v takychto situaciach, ale neviem prist na to, ako to spravit kedy chcem...
Ale neovplivnuje to tah, ani vykon... len ten zvuk
Idem cca 90km/h, pekne pridava, ziadne vynechavanie, pustim plyn, spomalym na priklad 50km/h a ked znova pridam, troska striela
ale neviem to dosiahnut zamenre, stava sa to v takychto situaciach, ale neviem prist na to, ako to spravit kedy chcem...
podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
skúsim ja
A nieje to tak, že keď uberete plyn, prepláchne sa valec čerstvou zmesou, a keď o5 zrýchlite, tak to nehorí postupne, ale naraz... preto ten výbuch... Ak sa mýlim, kľudne ma môžete opraviť.
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
mno to ano asi to tak ,je ale to ze mi vynechava, je mozne aj v tej sviecke takz to skusim ale fakt nefim
sere ma skorej to ze zacal vynechavat a nefm preco ako strelba z vyfuku a to ze to striela tak to bude asi aj nieco spolocne s tym vynechavanim , ale preco vynechava??

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
mno sviecku som tam vratil uz tu co som tam mal, tu povodnu bo som dal NGK a zacinalo to robit asi po 3dnoh
no tak som ju vymenil a nic sa nezmenilo a to ma dost sere lebo neviem co to teda moze byt, a ked zapalovanie tak co?? kable cievka alebo co? 

- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ne to s tym nic nema bo olej zmiesaval doteraz dobre tak aj odteraz bude , to nie olej papka spravne , ale asi budu j.. trysky ze????
to si myslim ja aj na jawkach sa mi to stavalo, ako aj na fechtlikoch alebo babetach
, v tom ze je baterka slaba to podla mna nebude pretoze ked je tam baterka a ked ju dobija tak to ide , podla mna to s tym nic nema, mozno voaco v karbiku alebo voaka hadicka, mozno aj nespravny benzin ale zeby v Piestanoch na Shellke bol taky zly to asi nie... kua co to moze byt 

- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
mno bolo to asi urcite tym ze to vynechavalo a tak no , ale inak uz som vymenil povodnu sviecku a asi to uz aj prestalo robit, bo to vacsinou robilo ked bol zohriaty, ale uz to nerobi
ked brzdis prudko ale spojka este ostava v zabere a az potom ked pridas tak to strelikukolarik napísal:no chlapci, mne sa to sprava opacne...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vsetko seriove? vyzera byt na problem s tryskou...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov