Scooter show 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
No tak zapretekal si si keď ťa postavia hne´d v prvom kole proti môjmu tajfunikux.treme napísal:zraz bol super... aj som si zapretekal. skoda ze sme nemohli ostat na noc... dufam ze sa stretneme aj vo zvolene...

heh mal siPipeline napísal:_______ žéééééé som si ja nenahral fcera ten telefonat

Chlapi a čo ste to spravili tomu optikovy

A Geeteemu ďakujem za tie dva kotúče toaletného na mojom scoote ..lepšie povedané omotané okolo môjho scootu

Vedúci v tom intráku je po tebe hádam aj do teraz smrad

podpis som si este nenastavil

a co sa tyka sprintov je mi luto snazil som sa to riesit ale nedalo sa to inak ako 2T 4T to by som musle robit aspon 10 kategorii tak ci tak ak by ste aj jeden pretek vyhrali aj tak by ste sa skor ci neskror stretli s timi vacsimi takze poradie s kim ste sli to bolo podla mna jedno a kto chel odskusal si s niekim potopm nesutazne
newim, ja som na tom dal vcera 82 a to som musel brzdit lebo som nevidel co za zakrutou, odpich na zaciatku je aspon plynulo pomaliJostobb napísal:no ja som potom teda dnes na ceste s optikom....testovali sme nesúťažný pretek sme malia zistil že chlapci "mechanici"
mu to nejako doje.ali lebo na odpichu to lenivé bolo furt ale maximálka rapídne dolu ....aspoň tak on vravel

jj hadze vsetky svoje fotky na rapid alebo mi posielajte na mail : ScarpRS@gmail.com a ja ich dam na web vsetky
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Uz som sa prebojoval k PC, zraz bol super, pretek zo sutazivym Jostobb-om som skutocne prehral, je pravdou aj to ze ja mam asi 100kg a on 45kg aj s topankami a prilbou
myslim ze keby on sadol na moj scoot tak maximalku vytlaci este vyzsiu nez GééTéé, ja som po vcerajsich upravach vytlacil max. 77 km/h a viac ani za nic, takze ked by som to mal zhodnotit: rozbeh trochu lepsi nez pred upravou, maximalka trochu horsia, ale co najviac ocenujem do kopca lepsi tah predtym som hore Donovalmi tahal asi 20tkou, ale teraz 40-50tkou co je fajn. Apropo keby to niekoho zaujimalo celkom som najazdil 387 km a v sedle scoota som stravil 7hod 39min.
Takze este raz, kto nebol moze lutovat... skutocne to stalo za to!

Takze este raz, kto nebol moze lutovat... skutocne to stalo za to!
jj, páčilo sa mi a Alkiho stroj je naozaj diabolský, v živote som na takej silnej mašinke nesedel a fakt som najprv myslel, že to neustojím a všetkých ich tam sundám. Nakoniec som to vsak zvládol aj za cenu toho, že mám modriny na nohách ako som sa snažil udržat toho diablageetee napísal:mne sa najviac lubilo jak tam scrat skoro povrazdil tych svadobnych hosti :gt1:

Škoda, že som nemohol ostať spať tak ako som si naplanoval ale havaria vo firme ma donutila letiet do BA...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som sa okolo jednej v noci pobral domov a za ziarom som sundal nejakeho swifta...vidim pred sebou auto kuknem do zrkadla ci ma nic nepredbieha...kuknem pred seba a ten swift 2m predo mnou a ide 40...a ja 110
minul som ho tak o 2cm
inac super zrazik...dakujem za dobre zvolene kategorie v sprintoch kde bol jediny "konkurent"
(tie runnery 180 2t uz nie su to co byvali
)
btw. scapr...v diplome su dve pravopisne chyby
vdaka tomu ze kazdy robil na runnerovi p...coviny som prisiel o vzduchovy filter...
a ja chcem nejake videjko jak sprintujem...

inac super zrazik...dakujem za dobre zvolene kategorie v sprintoch kde bol jediny "konkurent"

btw. scapr...v diplome su dve pravopisne chyby

vdaka tomu ze kazdy robil na runnerovi p...coviny som prisiel o vzduchovy filter...
a ja chcem nejake videjko jak sprintujem...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Videi je dost aj teba na nich je dost
V diplomohc su chyby vedel som o nich a dal som ich spoluorganizatorovi zalievat do folie s tim nech tam dopise makcene a tak elbo to pismo to nepodporovalo hmm asi nedopisal
A inak GT bol tester nr.1 tvojho Runera
A zraz sa pacil aj mne som rad ze mam vacsinou dobre ohlasy
V diplomohc su chyby vedel som o nich a dal som ich spoluorganizatorovi zalievat do folie s tim nech tam dopise makcene a tak elbo to pismo to nepodporovalo hmm asi nedopisal
A inak GT bol tester nr.1 tvojho Runera

A zraz sa pacil aj mne som rad ze mam vacsinou dobre ohlasy