Prestal fungovat tachometer na Peugeote Speedfight 2 50ccmAC
Moderátor: Moderators
Prestal fungovat tachometer na Peugeote Speedfight 2 50ccmAC
Caute vcera mi prestal fungovat tachometer na speedovi.Isiel som ale 80km/h plny a zrazu tachometer isiel na nulu a prestalo mi pocitat aj KM,Mozete mi poradit co mam robit? ako odstranim problem?Dakujem
to vis jazdime tak rychlo ze to lanka proste nevidrziamanasml napísal:co su to za shit lanka ked takto odchadzaju...

skor si myslim ze je nejak zle to vedenie lanka a dochadza nekedy pri dakej rychlosti zalomeniu bovdenu a hned sa cvakne, lebo dost idu na odbit oproti inym scoot, ale to bude asi tou kivkou, lebo na normal vydly ide slimak hore dole, ale tu sa vlastne aj toci a ten bovden dos casto musi vlastne tocit aj ked je lanko zahnute viac ako na inych scoot
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No šak... švagor má na VIVACITY elektrický tacháč takže soudruzi asi vedeli že lanká odchádzajú a dali tam do predu elektonické čidlo asi HALLOVA sonda tem je alebo dačo podobné ale zas sa zlomil kábel čo ide od neho do budíka takže žiadna výhra a zlomilo sa to priamo na tom akože slimáku ako z neho vychádza kábel a ako končí taká tá prechodka teda ten zväčšený priemer...takže tam sa to asi ohýbalo najviac a zlomila sa najprv tá vonkajšia izolácia a potom aj vnútri pluskový kábel a už to blblo. je to na pohlad ako klasické lanko ak by človek nemal rozobratý budík tak nevie že to je elektronické....
Takže ja si tiež myslím že aj tie lanká praskajú kvôli tomu ako GEETE napísal blbo uložené asi ...a okrem toko kde to lanko prdne ??? pri tom ako je ten koncový 4hran alebo dakde inde??

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.