Moderátor: Moderators
No žiadny teenageritheruck napísal:heh na tej poslednej fotke som poriadne spuchnuty v ksichte
za to mozu teenageri lebo si celu noc museli pustat jak trtkaju vevericky a lubo chrapal
ne to som mal spustene len raz ako hudbu a potom som daco robil vtedy to stichlo a ked som chvilu nemackal klavesi tak to zase spustiloJostobb napísal:No žiadny teenageritheruck napísal:heh na tej poslednej fotke som poriadne spuchnuty v ksichte
za to mozu teenageri lebo si celu noc museli pustat jak trtkaju vevericky a lubo chrapalto geeteemu trošku šibkalo lebo asi každé tri sekundy to pustil a vypol . ja som mu asi 5 krát povedal že nech to už nepúšťa a on furt
....a theruck to nie si spuchnutý od nás to od toho toxického piva
Ten Matrix som bol asi ja.Bol som na slalome(zucastnil som sa) a na jazde pomalosti(tiez som sa zucastnil)THeBaNDiT napísal:no konecne som vas poniektorych videl aj na foto
Krasne fotky (teraz mam na mysli najma skutre a akciu celkovo), skoda, ze som tam nebol... (aj ked alkoholu vobec neholdujem a viem si predstavit, ako sa nocovalo...)
Videl som tam na foto aj pekneho cierneho Matrixa (pravdepodobne s vyfukom Hebo), ako sa mu darilo?
A co vyhral ten Simsonista?
co vyhral simsonista?? asi to nebude ten isty ale jeden vyhral jazdu pomalosti ... no a tu prvu cenu co vyhral som od neho kupilTHeBaNDiT napísal:no konecne som vas poniektorych videl aj na foto
Krasne fotky (teraz mam na mysli najma skutre a akciu celkovo), skoda, ze som tam nebol... (aj ked alkoholu vobec neholdujem a viem si predstavit, ako sa nocovalo...)
Videl som tam na foto aj pekneho cierneho Matrixa (pravdepodobne s vyfukom Hebo), ako sa mu darilo?
A co vyhral ten Simsonista?
ale odfotil len som to sem nechcel davat...Ale moj pupok neodfotil