Policajti prekliati

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#51 Príspevok od užívateľa jeffo » Ut Júl 17, 2007 12:39 am

...a dnes zase asi pred 10 minutami... idem si od kamosky z chaty... reku ze si idem este zapalit...zastavil sm pred zavretou krcmou na hlavnej ceste a volam susedovi co chcel lebo som mu nedvihol...zrazu za mnou auto bola to kriminalka obaja v civile, stary roz*ebany renault dlha antena biele auto, hned som vedel o co ide vystupi spolujazdec a dava do mna dobry vecer policia...predlozte doklady... vravim susedovi ze mu za chvilu zavolam...skladam telefon...otvoril som kufor, vybral papiere od skutra...medzitym sa ma vodic spytal co tu tak neskoro robim ... vravim ze idem z chaty a ze som si prisiel este zapalit:D len sa zasmial ci doma nemozem fajcit... hned sa pytali ako sa volam, kde byvam, kam chodim do skoly...hotovy vysluch dalej som mu dal obciansky kukol vratil mi to a vravi dakujem dovidenia... a vodic " a nech ti chuti" len som kyvol hlavou nech uz odidu dpce zapalil som a uz som doma...

Bobo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
Skúter: BMW R 1200 RT

#52 Príspevok od užívateľa Bobo » Ut Júl 17, 2007 7:48 am

Ahojte! K príspevku od Dana mám len jednu otázočku. Je treba na štvorkolke používať prilbu? V predajni, kde som ju kupoval mi svorne tvrdili, že nie. Neviete niekto, ako to naozaj je? Samozrejme, že keď ideme jazdiť, tak si ju dám, ale natankovať na pumpu 200m od domu chodím tiež bez.
A ešte k téme policajtov. V stredu alebo štvrtok (neviem presne) pred večerom som si odskočil natankovať do skutra, čo je tých 200m a zrovna v ten deň bola akcia zameraná na motorkárov. V polovici cesty od domu ma hneď aj stopli, brali všetko z oboch smerov. Hneď mi ponúkli "klarinet" a vraj fúkať. Samozrejme 0,00. Bol to taký vcelku sympaťák okolo 30, tak mu vravím "Na motorke zásadne nepijem, pijem len keď jazdím autom" :occasion5: Len sa usmial a vrátil mi doklady. Nechcel ani vidieť povinnú výbavu.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT

geetee

#53 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Júl 17, 2007 8:12 am

prilbu hlavn kvoli sebe, az ta zotre daky expert tak bude neskoro, a je povinna lebo stvorkolka spada pod motocykle ale policajti su policajti takze oni zakony nepoznaju a tak iba buzeruju podla nalady

tomii

#54 Príspevok od užívateľa tomii » Ut Júl 17, 2007 5:35 pm

armani....mas recht,aj to si treba uvedomit,predsa len,na nieco ti policajti su

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#55 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Júl 17, 2007 7:20 pm

Pockaj do par dni ta stopnu to iste som hovboril ja jazsil som tiez par rokov a ako som to niekde spomenul na druhy den som stal ale pohoda kukli papiere a palili dalej
podpis som si este nenastavil

matrixko

zastavily ma policajty

#56 Príspevok od užívateľa matrixko » Ne Sep 06, 2009 7:22 pm

no chalani neda mi to vcera v noci ma zastavily policajti ze mam predlozit doklady tak som im dal vsetko co chcely potom mi daly dychovu skusku samozrejme vsecko v pohode len ten druhy furt kukal do technickeho jak taky k.k.t a iba mi povedal ze viete ze tento skuter nemozete soferovat a ja ze preco ved mam nanho vodicak a on ze dobre ale v papieroch mate obsach 49.2ccm a ze ja mozem len do 49ccm a zato som dostal 100 eur pokutu co vy nato

mmv38
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2009 2:15 pm
Skúter: Kymco Agility 50 4T, MBK SKYCRUISER 125

Re: zastavily ma policajty

#57 Príspevok od užívateľa mmv38 » Ne Sep 06, 2009 7:33 pm

je to ko....na

Do skupiny motorových vozidiel AM patria

* a) dvojkolesové motorové vozidlá alebo trojkolesové motorové vozidlá s najväčšou konštrukčnou rýchlosťou 25 až 45 km.h-1, ktoré sú charakterizované,
o 1. ak ide o dvojkolesové vozidlo, motorom, ktorého zdvihový objem valcov motora nepresahuje 50 cm3 v prípade spaľovacieho motora alebo ktorého najväčší trvalý menovitý výkon nie je väčší ako 4 kW v prípade elektrického motora, a
o 2. ak ide o trojkolesové vozidlo, motorom, ktorého zdvihový objem valcov motora nepresahuje50 cm3 v prípade zážihového motora, najväčší čistý výkon nie je väčší ako 4 kW v prípade spaľovacieho motora alebo ktorého najväčší trvalý menovitý výkon nie je väčší ako 4 kW v prípade elektrického motora

matrixko

Re: zastavily ma policajty

#58 Príspevok od užívateľa matrixko » Ne Sep 06, 2009 7:37 pm

vidis a to som pred mesiacom spravil vodicak a uz som to aj zabudol no uz teraz nic som lahsi o 100e

Posledny prispevok sa necituje.
Tema zlucena so starsou, existujucou temou - TomasARN

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: Policajti prekliaty

#59 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Sep 06, 2009 8:27 pm

Tak a potom že si človek nemá o nich myslieť to čo si myslíme väčšina...Ale teraz už prd makový nasťažuješ.Aj keby si to dal na prešetrenie ešte by si platil tuším 16 alebo 17E za podanie žiadosti o prešetrenie pokuty.Azaplatenie pokuty je považované ako súhlas s priestupkom...ja by som im nedal nič radšej by som sa nechal predvolať na DI !!!!! :evil: :evil:
PS: A si mal u seba stovku??? to ja mávam tak veľa v peňaženke len na výplatu.... :pardon:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

matrixko

#60 Príspevok od užívateľa matrixko » Ne Sep 06, 2009 8:30 pm

nie shak dal mi sek na uhradu kde by som ja mal v penazenke 100 to by bol uz novy variator tam a nie 100 e v penazenke:D:D:D

Tak este raz, posledny prispevok sa NECITUJE
Mam mazat cele prispevky, aby sa to tu ludia naucili ? TomasARN

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#61 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Sep 06, 2009 8:33 pm

Tak chod aj so sekom na DI a tam si to vysvetlite

VLADY
spammer
spammer

#62 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Sep 06, 2009 9:22 pm

Ak zobral šek tak to nieje ako keby zaplatil na mieste?? vtedy sa tuším nedá už nič robiť...aspoň kolega mal takýto problém minulý rok kvôli gumám a diskom( lebo dement mu napísal do TP že povolené disky 14ky a gumy 13ky ) a samozrejme mal komplet kolesá 14ky lebo ťažko obuť 13ku gumu na 14ku disk.A zelený mu pri kontrole pozrel TP a že ako to že má 14ky kolesá keď má písané 13ky. A nevybavil nič. :no:
Naposledy upravil/-a VLADY v Ne Sep 06, 2009 9:29 pm, upravené celkom 1 krát.

jurajc
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T

#63 Príspevok od užívateľa jurajc » Ne Sep 06, 2009 9:25 pm

Neznalost zakona Ta neospravedlnuje. Bohuzial myslim si, ze si prisiel v tomto momente o 100€ ked si uz zobral sek. :cry:
uz 10600km tak zase jazdim ;) tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#64 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Sep 06, 2009 9:29 pm

Sek treba zaplatit, ale stale je malinka nadej, isto väcsia, ako keby zaplatil na mieste. Inak vodicak ti nechali ? Lebo podla nariadenia ti ho mal organ odobrat

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#65 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Sep 06, 2009 10:21 pm

v zivote som nedotal pokutu, takze neviem, ako to chodi, ale ked vodic dostane pokutu, ostane mu o tom nejaka pamiatka vo forme nejakeho papiera? By ma zaujimalo, co by bolo napisane ako dovod pokuty v tomto pripade (ak sa tam take nieco pise). Lebo ak by tam malo byt, ze vodic s opravnenim na AM riadil vozidlo s obsahom motora 49.2ccm, tak to by mohlo ist minimalne do Lamparne... Alebo oskenovanu kopiu Packovi poslat... :x Ale pochybujem, ze sa tam zachadza az do takych podrobnosti, ak vobec.
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#66 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Sep 06, 2009 10:24 pm

Dava sa tam paragraf, ktory bol poruseny, casto to je ,,povinnosti vodica,, Ak je zo naozaj tak, ako sa tu pise, tak by ma dost zaujimalo, co presne je tam napisane.
Ale po pravde, neviem, ci sa dava na listok pre vodica aj ten paragraf, ale na isto viem, ze je to v karte vodica

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

Re: Policajti prekliati

#67 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Sep 06, 2009 11:41 pm

taka otazka od veci na ludi znalich paragrafof...ked mi policajt vypise zaznam o priestupku (napr. raz sa mi stalo ze sa mi odrala izolacia na spinaci brzdoveho svetla a pri zabrzdeni mi vyskratovalo svetlo a dostal som pokutu za to ze som udajne nesvietil) a ja ten zaznam odmietnem podpisat ze s nim nesuhlasim ako sa potom postupuje? kam to postupi a ako to skonci?
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#68 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Sep 06, 2009 11:47 pm

Napise zaznam, ze si odmietol podpisat, predvolaju ta na DI a tam ti hrozi väcsia pokuta

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#69 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Po Sep 07, 2009 8:35 am

Ja som dostal minule pokutu na aute zato že som prešiel cez zákaz vjazdu a dostal som len bloky v hodnote 64 € a nič iné tam nebolo napísane že začo to bolo.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#70 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Sep 07, 2009 9:18 am

heh ja som na Tajfe dostal pokutu 60 ečok za to že mi blblo svetlo predne koli zlemu spoju to raz svietilo raz nie a policajt ma zastavil že nesvietim, ale ked som pri nom trošku poklepal po kapotaži zase zasvietilo, na odpoved že mi blbne asi konektor na činskom skutri mi povedal: no bude to za 60 euri a za tu sumu Vam dam ešte dobru radu: kupte si kvalitny europsky skuter, čo nema vadne konektori.........takuto radu som dostal pri odovzdavani ustrižku bloku na 60euri....ako sa vraví dobra rada nad každe euro..... :D :D

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#71 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Sep 07, 2009 9:35 am

mal si po poklepani po svetle a tym padom po jeho zfunkcneni zahlasit "Zavada odstranena na mieste!" a hotovo :D

A ak by nepristal, tak rozobrat a pohybat konektorom, ze si to akoze opravil (aby svietilo) a ist dalej. Alebo ak by si si nebol isty, ze o chvilku opat nezhasne, tak po prejdeni 2 metrov zastavis, vypnes motor a dalej tlacis - si chodec. :)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#72 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Sep 07, 2009 9:46 am

hej ved aj alci mi to potom povedal, že som ich mal takto odstaviť a nemal som nič platiť....ale zase mi dobre poradil... :D , kupil som apriliu..... :D

VLADY
spammer
spammer

#73 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Sep 07, 2009 1:30 pm

Mne to celé pripadá len tak že sa menia spôsoby a technika ale základ ostáva rovnaký vždy: treba byť stále v strehu a dávať si pozor, a nenechať sa chytiť......pred 1000rokmi to bolo dávať si pozor na divé zvery cestou lesom pred 200rokmi na lúpežníkov a zbojníkov a terazky na zelených lúpežníkov a zbojníkov (ktorých si mimochodom ešte aj platíme z daní) a postávajúcich pri ciestácha robiacich nám dakedy pakáreň len tak z ničoho nič len preto že im chýba zdravý rozum...pretože tá pokuta kvôli tým 49,2ccm je totálna kravina a svedčí o dačom....A hlavne sa nenechať namotať pri ich neznalosti a obmedzenosti...lebo zdravý rozum sa nedá naučiť na nejakých školeniach alebo na poučení pred nástupom do služby...ten buď človek má alebo nemá... :unknown:

dagivers.sid
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Mar 01, 2009 7:48 pm
Skúter: Kinroad 4t Cina 89cc Naraku+Hlava

#74 Príspevok od užívateľa dagivers.sid » Po Sep 07, 2009 1:48 pm

ja na nich nemozem povedat nic zle :)

asi mi idu len ti dobry do cesty :Yahoo!:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#75 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Sep 07, 2009 2:11 pm

TomasARN napísal:Napise zaznam, ze si odmietol podpisat, predvolaju ta na DI a tam ti hrozi väcsia pokuta
lenze ako mi dokazu ked ma predvolaju ze som nesvietil? bude to ich slovo proti mojmu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"