Tak pustam plyn, z 90 spomaluje cca na 60. V tom vidim, ze trubenie a hluk sposobuje v dvoch pruhoch po mojej pravej ruke vodic, ktory sa snazi dostat z praveho odbocovacieho krizom cez vsetky do laveho odbocovacieho.
Ostal stat v strede asi v 45 stupnovom uhle, daval pozor na kazdeho a teda daval prednost predtym autam predomnou, teraz mne...
... som si myslel...
Ako som mal predne koleso zhruba v urovni jeho laveho predneho reflektoru, pohol sa dost prudko a narazil do mna. Priatelka padla na jeho kapotu, ja aj so scootom na zem ako vrece zemiakov. Ani len raidy som nestihol pustit. Trocha som sa suchal, 5 sekund lezal, potom vyskocil, ale to mi uz on podaval ruku, pomahal mi, vypytoval sa, ci nema zavolat sanitku. Ospravedlnoval, ze ma nevidel...
Proste nic mi nebolo, pytam sa ho, ci ma vporiadku papiere od auta, vodicak a tak... on ze jasne, tak ja reku volam fizlov. Prisli asi za 20 minut, vypoculi mna a jeho, dali fukat, ja 0,00m on 1,7 promile!!! proste kkt... bez pardonu vodicak zobrali, spisali zapisnicu.
nato on, ze ak by som suhlasil, ze to nebudeme riesit cez poistovnu, ale cash. Ja ze OK, stretneme sa v servise HONDA, nech sa servisny technik na to pozre a povie, co treba menit, nasledne ma vyplati a moze ist - nemam problem. Fakt, slovo dodrzal, nahradne diely s pracou 15000Sk. Vyplatil a odisiel, ze keby cokolvek, tak sa mam ozvat, vybavime...
Cize seriozny clovek, aspon si stoji za tym, ze ked nieco sposobil, tak nie je chrapun, ale vyriesi problem.
Cize klobuk dole nad pristupom a poriadna bitka za alkohol za volantom... No narodila sa mi dcera vcera, tak mal dovod... ale tento dovod mohol mna aj spolujazdca znist zo sveta...
Poskodenie moto pridam vecer foto, kostra, motor a podobne nedotknute a v 100% stave, poskodene plasty- celo, bruho, to pod nohami a pravy bok. Inak pohoda - pocitac premeraz pruzenie, elektroniku, zaves kolies a tak, vsetko ok, len plasty. Nastastie...
A to som bol vcera na garancke a novy vyfuk som dostal...