17.7. - 6:45 - BA-Patronka - moja prva nehoda+foto
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
No on tě opravdu jak už tady někdo psal nemohl vydět to ho samozřejmě neomlouvá.A ty pokud by jsi předvídal tak to také nemuselo dopadnout tak zle osobně v tomto případě udělám dobrej skutek a pustím ho no ale možná tím zachráním sám sebe.A stou helmou že ti byla na nic nemáš také pravdu mužeš si bejt jistej že pokud by jsi ji neměl vrazil bys hlavou do betonu.A ten řidič také nebyl tak férovej chránil jen sám sebe nakonec slušnej řidič s alkoholem za volant nesedne.Ale nakonec bud rád že jsi nedopad horší stát se muže cokoliv každému.
vies kym si ty este na bicykli slapal po komarne som ja robil na scoot 1200km za weekend a cez tyzden 100-150denne, a to ze som siel do brna na aute bolo iba raz tak neviem co tu strasis, som tam povodne vobec neplanoval cestu, som nemal sa ani ako pobalit ani prichistat.kukolarik napísal:GT: ako spravny scootrista, premavaj sa autom, to je pohodka... Pocul som ze na Scoot schow si dosiel scootom. Gratulujem, prekonal si sa... autom si ho doniesol?
a to auto to preto ze nemam kde v BA parkovat scoot, a jak casto chodi to auto? musim podakovat vladymu ze dobehol zo svojim autom ked som ho siel tento rok znova sprevadzkovat lebo baterka bola KO. (za co mu velmi pekne dakujem)
cize kuko zas si sa netrafil, ty looser
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
GT: ano, je to o mojej nehode, nie o zraze, suhlas za upresnenie...
TO ALL:
chalani verte, neverte, toto sa nedalo predvidat a predchadzat tejto zrazke podla mna sa dalo len tak, ze idem do prace MHDckom, alebo tlacim scoot na chodniku... proste on na poslednu sekundu, ked som bol vedla neho vybocil z radu. To akoby protiiduce auto na poslednu sekundu preslo do protismeru... ked toto predvidate, tak asi musite chodit na krajnici alebo uz pre istotu hned v prostismere... oci mam na stopkach, predvidam aj autobusarov prd, ci spak hodeny z okna, ale toto zial neslo..
TO ALL:
chalani verte, neverte, toto sa nedalo predvidat a predchadzat tejto zrazke podla mna sa dalo len tak, ze idem do prace MHDckom, alebo tlacim scoot na chodniku... proste on na poslednu sekundu, ked som bol vedla neho vybocil z radu. To akoby protiiduce auto na poslednu sekundu preslo do protismeru... ked toto predvidate, tak asi musite chodit na krajnici alebo uz pre istotu hned v prostismere... oci mam na stopkach, predvidam aj autobusarov prd, ci spak hodeny z okna, ale toto zial neslo..
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
nemá cenu se ted hádat jestli se dalo předvídat nebo ne.Ale jak říkám předvídat je jedna z nejduležitějších věci na cestě když nezabráníš alespon zmírníš.le jak říkám v tomto případě pokud vidím že někdo něco zdupal špatně se zařadil a pod tak ho pustím je to slušnost a chráním i sebe nikdo není neomylnej i když v tomto případě tomu asi pomohl alkohol.Ale nebyl jsem tam tak nevím samozřejmě nebrzdím tak aby do mne j.. ten za mnou
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no teraz ked na dtym tak v klude rozmyslam, tak predvidat by sa to dalo, neviem teda ako presne stal, ale ked kukal do spatakov a videl auta tak stal a zrazu videl ze je volno tak isiel. takze mohlo sa dat tusit ze som v mrtvom bode zrkalda, tak ma nevidi.....ale ked to bolo na poslednu chvilu, asi sa tomu vyhnut nedalo.
ja napriklad mam zly pocit, ked je dvojprudovka, idem v lavo a v pravo ide auto podobne rychlo. vzdy sa snazim byt trochu vzadu, alebo tak aby som videl v spataku toho auta ksicht sofera - tak viem, ze keby chcel z prejst do mojho pruhu tak ma uvidi v spataku. lebo casto sa stava, ze sofer si zmysli ze bez smerovky je najlepsie prejst z pruhu do pruhu.....
a uz sa mi par krat stalo, ze idem po hlavnej, vidim ako prichadza auto na krizovatku, zastavi aby mi dalo prednost, chvilu postoji a tesne predomnou zrazu prida a prebehne....to som sa skoro posral - lebo ked vidim auto, tak zbystrim, ale ked vidim ze zastane a dava mi prednost, polavim a on zrazu toto
sory kuko za moj citovy vylev
ja napriklad mam zly pocit, ked je dvojprudovka, idem v lavo a v pravo ide auto podobne rychlo. vzdy sa snazim byt trochu vzadu, alebo tak aby som videl v spataku toho auta ksicht sofera - tak viem, ze keby chcel z prejst do mojho pruhu tak ma uvidi v spataku. lebo casto sa stava, ze sofer si zmysli ze bez smerovky je najlepsie prejst z pruhu do pruhu.....
a uz sa mi par krat stalo, ze idem po hlavnej, vidim ako prichadza auto na krizovatku, zastavi aby mi dalo prednost, chvilu postoji a tesne predomnou zrazu prida a prebehne....to som sa skoro posral - lebo ked vidim auto, tak zbystrim, ale ked vidim ze zastane a dava mi prednost, polavim a on zrazu toto

sory kuko za moj citovy vylev

mne je jedno ci auto chce v blizkej dobe odbocit dolava s praveho krajneho pruhu alebo tam ma papucu namontovanu za zle parkovanie vzdy som co najdalej mozne od takychto strelcov, lebo len otvori dvere a uz mas hubu na dlazke, proste auta ohrozuju nas preto sa my musime furt snazit davat co najviac pozor na tych borcov v autach, a najlepsi su ty co ta zavru v kolone, proste je hocijake auto na ceste je to nebezpecenstvo a v BA 100krat viac, ale treba byt drzi a nedat sa 

- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Pre Duky-ho aj ostatnych upresnim...

ten blazon siel cez vsetky pruhy. Za nim ta zelena kocka bola akasi avia, teda som cez nu nevidel jeho... ostatne auta stali, ja reku, ok, asi cervenu maju...
Prechadzam vedla avie a vidim, /to uz som 5m od neho/ ze niekto tam krivo stoji...
reku OK
stiahol som sa v ramci mojho odbocovacieho viac do lava, idem pred nim, vidim trcat do mojho pruhu spic modreho auta. Spomalujem, obchadzam, ked on zrazu prida, presne v sekunde, ked moje predne koleso je pri jeho lavom prednom svetle... Mne sa marilo, ze on chce ist rovno, nie do lava... len krivo stoji... alebo aj do lava, len ma vidi a dava mi prednost... sak som bol 2 metre od neho... nastastie on nemal rychlost, takze ma neodhodilo, ... mi predne koleso, ja odhadujem ze som siel cca 60... predtym 90-100 a to som asi 20 metrov pred tym pustil plyn, ze sa dogulam...
nedogulal.

ten blazon siel cez vsetky pruhy. Za nim ta zelena kocka bola akasi avia, teda som cez nu nevidel jeho... ostatne auta stali, ja reku, ok, asi cervenu maju...
Prechadzam vedla avie a vidim, /to uz som 5m od neho/ ze niekto tam krivo stoji...
reku OK
stiahol som sa v ramci mojho odbocovacieho viac do lava, idem pred nim, vidim trcat do mojho pruhu spic modreho auta. Spomalujem, obchadzam, ked on zrazu prida, presne v sekunde, ked moje predne koleso je pri jeho lavom prednom svetle... Mne sa marilo, ze on chce ist rovno, nie do lava... len krivo stoji... alebo aj do lava, len ma vidi a dava mi prednost... sak som bol 2 metre od neho... nastastie on nemal rychlost, takze ma neodhodilo, ... mi predne koleso, ja odhadujem ze som siel cca 60... predtym 90-100 a to som asi 20 metrov pred tym pustil plyn, ze sa dogulam...
nedogulal.
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kuko podla mna ako viem že to teraz vyznie možno blbo ale buď rád že si dopadol ako si dopadol... myslim že vzhľadom na to ako ten typek šiel a ako si to tu vysvetlil to mohlo dopadnut ovela horšie...
P.S. Hlavne že si ty cely a priatelka, plasty a škrabance sa spravia....

P.S. Hlavne že si ty cely a priatelka, plasty a škrabance sa spravia....

- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
duky - on je producent v Markize, byva na kramaroch, tak asi tam siel, neviem...
george - ja som si toho plne vedomi, ze vsetci anjeli stali pri mne a hlavne pri priatelke! Mohlo to skoncit aj najhorsie, nielen horsie...
theruck - ohladom vyfuku: cca po 6700km zacalo vnutri cosi hrkat, rezonovat, hlavne ked som ubral plyn... no a ked som siel na volnobeh cez hrboli, tak vnutri nieco hrkalo. Takze som siel na garancku po 8tis a ukazal servismanovi. Ten povedal, ze to sa opravit neda, lebo vnutri je nejaka rurka ci co, co je tam navarena, alebo inak uchytena a to uchytenie zlyhalo. Takze mi bez vahania objednal novy. Keby som nemal zaruku, tak platim 14200+dan...
george - ja som si toho plne vedomi, ze vsetci anjeli stali pri mne a hlavne pri priatelke! Mohlo to skoncit aj najhorsie, nielen horsie...
theruck - ohladom vyfuku: cca po 6700km zacalo vnutri cosi hrkat, rezonovat, hlavne ked som ubral plyn... no a ked som siel na volnobeh cez hrboli, tak vnutri nieco hrkalo. Takze som siel na garancku po 8tis a ukazal servismanovi. Ten povedal, ze to sa opravit neda, lebo vnutri je nejaka rurka ci co, co je tam navarena, alebo inak uchytena a to uchytenie zlyhalo. Takze mi bez vahania objednal novy. Keby som nemal zaruku, tak platim 14200+dan...
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
inac to musi byt vykuk ked stoji 16898,-SKkukolarik napísal:
inac na moju cinu stoji velice podobny 2050,-SK
a taka otazocka co je vlastne take drahe na tom vyfuku?
sak to je obycajny seriovy nie ladeny
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na tom vyfuku cca 10litrov stoji katalizator...ved aj na auto komplet zvody 15tisic a katalizator (mala krabicka 15-35tisic...)
a co to je za kvalitu ked sa ti utrhhne vnutro vyfuku??? v bani co bol ten na tom dylane po buracke ma ten isty problem...a urvany je katalyzator...a bez neho neprejdes stk...inac dost hamba na taku "znacku"...
a co to je za kvalitu ked sa ti utrhhne vnutro vyfuku??? v bani co bol ten na tom dylane po buracke ma ten isty problem...a urvany je katalyzator...a bez neho neprejdes stk...inac dost hamba na taku "znacku"...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ved pichnne sondu do laufu a ma vysledok ci je funkcny kat...s moto som este nebol na stk ale ked ma pisany kat tak by mal byt logicky funkcny...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............