aj ostatnym sa to pacilo tak pokracujeme a zajtra ideme na domasu.je o 2'C teplejsia ako ruzin tak tazka pohoda.rano skocim na net a skusim dodat foto.zatim zdar.madmax napísal:takže výlet sa vydaril počasie super voda teplulinká , nieje o čom dúfam že to vyjde aj na budúce
Presov: Focus po vas tuzi.
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
focus
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
podpis som si este nenastavil
-
madmax
-
focus
- st. skútrista

stvrtok sabinov
tak sme zas jazdili,boli sme pozriet xaviera a nejake baby na kupko,skusim foto,

uz som uvazoval o mene pre vyjazdovu skupinu,že prešovske kofoly haha.dnes mozno pojdeme zas,
ot.madmax ty to zmaknes to gufero,drzim palce,

uz som uvazoval o mene pre vyjazdovu skupinu,že prešovske kofoly haha.dnes mozno pojdeme zas,
ot.madmax ty to zmaknes to gufero,drzim palce,
-
madmax
-
madmax
-
madmax
halo halo kto sa pridá na tu nedeľu bude super a nezabudnite si foťačiki kontrolne body sú naplavovane a čim nás bude viac tým to bude lepšie pôjdeme mrknúť kde vyrastal Fokus mame tam exkurziu len pre silne žalúdky cestou zastavíme pozrieť nového skuťaka ktorého nepočúva mašinka a samozrejme nevynecháme Herľany a gejzír tak čakáme kto sa prida
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
skus dat cestovnu trasu (obce, cez ktore sa pojde, digitalnu mapu mam). Ja ked som v mojej mape isiel z Presova (od NAYu) do Herlan, nameral som 33km. A z NAYu domov to mam (opacnym smerom) 30km, takze 63 tam a 63 spat a k tomu este ten vyjazd na Banske... proste potrebujem vediet, aka je trasa, nech si odmeriam kilometre a nastudujem mapu a zvazim okolnosti.
A taktiez brat by mal tiez zaujem ist (shobull, CPI Aragon GP 50), ale zabehava a tak sa pytame, aku mate cestovnu rychlost, po rovinke mu to da 45-50 (na pol plynu, zabehava), ale kopce mu to chodi (na pol plynu) 30-35km/h, ma zatial este len 190km, nechceme to trapit, ale na druhu stranu ani vas brzdit.
Ja by som asi siel tak ci tak, ak ovsem bude vychadzat pocasie a nedostavia sa nepredvidatelne okolnosti... po rovinke mi to da real 65-75, s vetrikom v pohode aj 80 (vsetko na pol plynu, ale tam velky rozdiel medzi pol a plnym nie je, asi 3-5km/h), a ak by na trase bol nejaky prudkejsi kopec, aspon by ste mohli odskusat, ci mam problem v kontrastke.
A taktiez brat by mal tiez zaujem ist (shobull, CPI Aragon GP 50), ale zabehava a tak sa pytame, aku mate cestovnu rychlost, po rovinke mu to da 45-50 (na pol plynu, zabehava), ale kopce mu to chodi (na pol plynu) 30-35km/h, ma zatial este len 190km, nechceme to trapit, ale na druhu stranu ani vas brzdit.
Ja by som asi siel tak ci tak, ak ovsem bude vychadzat pocasie a nedostavia sa nepredvidatelne okolnosti... po rovinke mi to da real 65-75, s vetrikom v pohode aj 80 (vsetko na pol plynu, ale tam velky rozdiel medzi pol a plnym nie je, asi 3-5km/h), a ak by na trase bol nejaky prudkejsi kopec, aspon by ste mohli odskusat, ci mam problem v kontrastke.
-
madmax
cesta sa upresni samozrejme sa prispôsobíme najpomalšiemu kilometrovo to je asi Prešov Herľany cca 50 km a Herľany Banské cca 11 km bližšie sa dohodneme podla chuti a nálady ale najskôr cez Šariske Bohdanovce a Kecerovce tam by bola stretávka podla toho kto skadiaľ príde KE alebo PO predstava je taka že zastavíme kde sa nám páči vypijeme kofču kde sa nám chce s úsmevom na tvary a silou v pístu

-
madmax
-
madmax
-
miso
-
focus
- st. skútrista

Nedela
Tak sa to celkom vydarilo.misovy sme spojazdnili skuta,dal nam super obed.slnko sa predvadzalo,zakruty super.
gejzir striekal az vecer,ale madmax a miso si to nenexali ujst a vyrazily zas.
dufam ze nabuduce sa pridate.foto dodam neskor.
zdar a silu v pistu.
zdar a silu v pistu.
-
miso
Re: Nedela
dik za opravu pre fokusa a madmaxa vsetko islo v pohode tmel ktory som pouzil samozrejme nedrzal musel tam ist novy skuter startuje a bezi jak novyfocus napísal:Tak sa to celkom vydarilo.misovy sme spojazdnili skuta,dal nam super obed.slnko sa predvadzalo,zakruty super.
zdar a silu v pistu.
-
focus
- st. skútrista

fotky s akcie u misa,herlany vyjazd
sipky ukazuju na podstatne veci hehe

to je to beneli a mi na ruzine,tie harleje som neodolal,starsi manzelsky par,pohoda.