Považuje sa skúter za motocykel?
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ja som dakde čítal definíciu motocykla a malo by to mať dve kolesá a motor minimálne 125ccm....A ešte jeden postreh na malom scootri ako som išiel minulý týždeň v stredu do Sv. JURA a nazad ma nikto z Velkých motorkárov neodzdravil ale na mojom malom číňankovi nemám ten problém....asi sa dobre maskuje za dospelú moto pri pohlade na neho z predu
Alebo že by to robilo to PLEXI???
Inak je nemám moc rád keď mi dakto povie že mám motorku!!!!! lebo si myslím že aj tak mám scooter a som rád že ho mám.... a od motorky sa líši aj keď má dve kolesá a motor a riadidlá rovnako ako klasická motorka..... šak potom aj autobus alebo mikrobus je len auto...??? 

Naposledy upravil/-a VLADY v Št Júl 19, 2007 5:57 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
No mna to nezaujima ci "sa" povazuje alebo nie. Ako kto...
Aky je v tom vlastne rozdiel? Variator/radenie. A male kolesa...
Inak je to o tom istom. Obliekat sa musis, prilbu musis, zakonnu poistku aj vodicak tiez musis zaplatit. A ked sa ..., je to take iste. Na skutri az tak nezmoknes a mas kam dat prilbu ked zozstupis. No na vela km si tiez netrufnes. Male rozdiely. Hrdy motorkari zatracuju, niektory vysmievaju, iny uznavaju a beru do partie. A mne je to jedno... Ak mozem, pomozem cloveku, nie motorke ci skutru. Ak nie, moze mat aj pozicanu od Valentina a byt ko*ot...
Aky je v tom vlastne rozdiel? Variator/radenie. A male kolesa...
Inak je to o tom istom. Obliekat sa musis, prilbu musis, zakonnu poistku aj vodicak tiez musis zaplatit. A ked sa ..., je to take iste. Na skutri az tak nezmoknes a mas kam dat prilbu ked zozstupis. No na vela km si tiez netrufnes. Male rozdiely. Hrdy motorkari zatracuju, niektory vysmievaju, iny uznavaju a beru do partie. A mne je to jedno... Ak mozem, pomozem cloveku, nie motorke ci skutru. Ak nie, moze mat aj pozicanu od Valentina a byt ko*ot...
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ci je skuter motorka, alebo kto je motorkar, to su temy ktore uz neriesim. absolutne nedolezite a tym padom ma ani iny nazor nezaujima, ja viem na com jazdim a ci som motrkar 
BTW motorkar co neochutnal skutra tvrdi, ze skuter nie je motorka. neskuseny skutrista tvrdi, ze skuter motorka je. skuseny skutrista ale vie, ze skuter nie je motorka, skuter je viac ako motorka

BTW motorkar co neochutnal skutra tvrdi, ze skuter nie je motorka. neskuseny skutrista tvrdi, ze skuter motorka je. skuseny skutrista ale vie, ze skuter nie je motorka, skuter je viac ako motorka

tak tak, skuter je najlepsiiduky5 napísal:ci je skuter motorka, alebo kto je motorkar, to su temy ktore uz neriesim. absolutne nedolezite a tym padom ma ani iny nazor nezaujima, ja viem na com jazdim a ci som motrkar

inak definicia scootra je tak nejako ze to je jednostope (nejake tie vinimky do dakej sirky a vahy este) ale podstatne je ze medzi kolenami vodica opticky nema bit nic, vtedy je to scooter, ci to ma vario alebo nie je nepodstatne, teda gilera DNA nieje scooter, to je motocykel s variatorom
takze na scootri si mozes spravit jednou ranou priestrel cez obe kolena, bez toho aby si scooter poskodil :gt1:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
motorka je kazde jednostope vozidlo...aj v zakone je ze moped je motocykel s maximalkou...v bakalrke som pisal komplet rozdelenie motocyklov...dakde asi este vyhrabem ten krasny obrazok 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Ja som mal aj normálnu motorku, aj kamoši mali motorky a predsa som si kúpil po rokoch skúter. Kto si raz zvykne na automatickú prevodovku už manuál nikdy nechce. Ja som si zvykol v maminom aute
. Na cruiseri sa jazdí takisto ako na silnom skútri, zaradí sa jedna rýchlosť a ťahá donemoty. A nikto si z toho posmech nerobí. U nás máme jedného harleyáka a ten cez 70-80 ani nechodí. Tak je asi aj on skútrista 

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
policajti nevedia kreslit... sak jeden drzi ceruzku, druhy taha papier... treti to schvali... aj traktor tam mohol byt... zakon hovory o jednostopovom motorovom vozidle... cize ak mas na bicykli motor, tak to splnas a volaj to ako chces... zaujimave je ze toto by splnal aj elektromotor, vsak nepisu ze benzinovy musi byt...
osobne scoot 50ccm seriovku povazujem za moped, vsetko vyssie a upravene 50ccm za motorky, no triedy vyssie a to sa vola scooter
osobne scoot 50ccm seriovku povazujem za moped, vsetko vyssie a upravene 50ccm za motorky, no triedy vyssie a to sa vola scooter
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ide o to že je to jednostopé vozidlo! snáď by nemalo byť zvlášť skupina vo vodičáku na moto a zvlášť na scooter ...honda_SFX50 napísal:cize ja ked som robil vodicak na motorku cize nemam vodicak na scooter ked scooter neni motorka?)

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!