Moderátor: Moderators
ty si videl akurat tak prd na tvojom scoot, ja som tak obehol celi karter a bol jak salamunove gule leskli, ak chces zrkadlo tak sa mozes pomali obesit lebo to nebudes vediet doma spravit ani do roka a ... na tom 5 vrtaciekjean napísal:To neleští ale škriabe. Na leštenie filcový a potom vlnený alebo aký to je
tak ti poslem moj blok som zvedavi ako to vylesti, hlavne tie miesta kde ani prst nestrcimjean napísal:Geetee kompenzuješ si malého kamoša? Čo na mňa útočíš, pretože ty si neschopný niečo spraviť poriadne. Oproti mojej kancelárie má jeden maník dielňu, ktorej leští furt nejaké rámy videl som mu tam skútre dokonca aj trialové špeciály. Robí to vonku, takže na postup vidieť pekne.
predstav si ze ano, tie droty su dlhe asi 4-5cm a vojdu tam lebo su tenke, a tie ktore tam nevojdu sa ohybaju zatial a lestia tie vysunute zastijean napísal:Geetee: No tam sa isto dostaneš aj s karboškou, že
No on bežne len rám robí asi týždeň, takže je to zaberák. Ale zrejme ho to živí, nemyslím, že by mal niekto toľko motoriek.