Po krejnici, či po ceste?
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
to s tým trúbením som mal skorej na mysli tak všeobecne že ide d r b k o to je jedno na čom a za ním kolóna napr. 20 aut a on majster sveta ide si veselo neuhne aj keď má miesto....
nie že v meste skorej niekde mimo mesta na úzkej ceste kde sa ho nedá predbehnúť kvôli oprotiidúcim autám a tak :evil:viď smradlavé staré vyhonené AVIE čo idú 50-60 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- citajuci
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
- Skúter: neuvedený
§7 Na ceste sa jazdí vpravo, a ak tomu nebránia osobitné okolnosti, pri pravom okraji vozovky.
Na krajnicu smie vodič motorového vozidla vojsť len pri zastavení a státí, alebo ak je to potrebné, pri obchádzaní a vyhýbaní. Pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť. Vodič mopeda smie jazdiť po pravej krajnici, len ak sa tým neohrozujú ani neobmedzujú chodci alebo cyklisti
§2 mopedom sa rozumie motocykel s objemom valcov nepresahujúcim 50cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 50 km/h
Na krajnicu smie vodič motorového vozidla vojsť len pri zastavení a státí, alebo ak je to potrebné, pri obchádzaní a vyhýbaní. Pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť. Vodič mopeda smie jazdiť po pravej krajnici, len ak sa tým neohrozujú ani neobmedzujú chodci alebo cyklisti
§2 mopedom sa rozumie motocykel s objemom valcov nepresahujúcim 50cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 50 km/h
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no pershing to bol preklep tá križovatka
...ale takl ja som sa naučil že jazdiť v strede medzi krajnicou a stredovou čiarou ...a keď ma niekto predbieha tak sa dám viacej na krajnicu ale to len mimo mesta a na takých miestach kde viem že tie autá sú rýchlejšie a že tam môžu ísť rýchlejšie ...inak v meste chodím normálne v strede a nikomu sa neuhýňam ...idem 60 a tak aj oni by mali tak prečo sa uhýňať ..

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
jostobb a odkud máš ty oprávnění trestat nebo donucovat řidiče byt třebas porušují vyhlášku od toho tu jsou jiní nehledě k tomu že mohou mít duvod proč tak jedou a to ty nemužeš vědět a za druhé ja by se tobě libilo kdyby nějakej blb jel s nákladákem před tebou středem 40km/hod a nenechal tě předjet vždyt se skutrem nakonec také nesmíš jet oficielně rychlejc
- Jostobb
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
počkaj počkaj asi nechápeš to čím ja myslým stred !!aumirek napísal:jostobb a odkud máš ty oprávnění trestat nebo donucovat řidiče byt třebas porušují vyhlášku od toho tu jsou jiní nehledě k tomu že mohou mít duvod proč tak jedou a to ty nemužeš vědět a za druhé ja by se tobě libilo kdyby nějakej blb jel s nákladákem před tebou středem 40km/hod a nenechal tě předjet vždyt se skutrem nakonec také nesmíš jet oficielně rychlejc

-
- st. skútrista
vým co myslíš přesto vyhláška řiká jezdit při pravém okraji a slušnost také je jezdit tak pokud teda nemáš duvod jet středem a pokud to jde pustit rychlejší i když třeba tak jet nemaj a jistě víš pokud také jezdíš autem jak tě sere jede li někdo prostředkem a nepustí tě muže li a ty bys ho rád předjel
-
- st. skútrista
já jsem nikdá neřekl že vždy a vše dodržuji ale snažím se na cestě chovat slušně a proč tě tebe to auto nepustí sis odpověděl sám proto že ani ty nepustíš druhého.Je takové přísloví nedělej druhému to co nechceš aby druzí dělali tobě.A málokdy spěchám tak že mi bude vadit budu li tam o minutu dříve duležité je nejen dojet ale se i vrátit.mPershing napísal:hej, mysli stred pruhu, tak ako ja, aumirek, ty si taky poctivec, vsak nas nebonznes?![]()
Mna auto iduce stredom pruhu 40tkou zdrzuje, ale aj tak sa mi neodstupi, neuhne. Preco by som sa mal ja odstupit jemu?
- Jostobb
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
presne pershing ...a ešte som chcel dodať že nepúšťam na takých miestach kde je plnámPershing napísal:hej, mysli stred pruhu, tak ako ja, aumirek, ty si taky poctivec, vsak nas nebonznes?![]()
Mna auto iduce stredom pruhu 40tkou zdrzuje, ale aj tak sa mi neodstupi, neuhne. Preco by som sa mal ja odstupit jemu?

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
u nas cesty nemaju vyjazdene kolaje, ale jazdim tam, kde by na vyjazdenej ceste bola prava kolaj... a ak ide predomnou auto pomalsie nez ja, ale prirychle na obehnutie (trebars sa mi vopcha z vedlajsej a potom sa pomaly rozbieha), tak idem v lavej "kolaji", aby ma dobre videl v hlavnom i lavom zrkadle... ale akonahle sa odo mna vzdiali, idem do pravej stopy...
Ak ma niekto tlaci, teda zavadziam, idem po bielejciare, pokial je to nutne... (teda kym ma neobehne).
Doteraz nebol ziaden problem...
Ak ma niekto tlaci, teda zavadziam, idem po bielejciare, pokial je to nutne... (teda kym ma neobehne).
Doteraz nebol ziaden problem...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Konečne další príspevok k veci..... a súhlasím s ním na 100% to netreba brať tú vyhlášku tak nejak doslovne že pravý okraj a ani o centimeter na viac vlavo !!!treba jazdiť podla situácie na ceste a hlavne podla toho kto aké chujiny robí predomnou alebo za mnou....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Jazdil som toto leto na Neose, po chorvatskej jadranskej magistrale, v okoli makarskej je ta cesta dost uzka, neprijemne zakruty... to bola "sranda" ked sa za mnou zjavil kamion a velice ma na tej ceste chcel obehnut, no ale vzdy treba zachovat chladnu hlavu a nepanikarit.
A inak tiez ked ide auto sa stiahnem ku kraju (ked sa da), lebo radsej nech je predomnou ako za mnou
A inak tiez ked ide auto sa stiahnem ku kraju (ked sa da), lebo radsej nech je predomnou ako za mnou

v strede, lebo keď idem po pravej časti, tak auta pri predbiehaní si nedajú tu námahu obehnúť ma cez protismer, ale sekne to 2cm vedľa mňa. v meste aj tak je 50-tka a to aj idem a mimo mesta tých 90km/h tiež postačuje a ak chce niekto predbiehať nech si dá tu námahu a obehne ma normálne cez protismer. prečo by som mal zbierať klince na krajnici? 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 Crossbiker: samozrejme, ked vidim bordel na krajnici, klince, kamienky, prejdete lisky, tak sa na nu nepracem, ale idem aj tak co najblizsie popri bordeli... ak by som siel bezdovodne stredom pruhu, akurat co by som plechovkara nasral... ale na druhu stranu, mne to neda 90km/h mimomesto, ako Tebe...