Peugeot Vivacity Silversport
Moderátor: Moderators
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Peugeot Vivacity Silversport
Vie mi niekto poradiť aké všetky reštrikcie sú na Peugeot Vivacity Silversport 50ccm?
dovolim si nesuhlasit, ja som nemal ako rozobrat vario, tak som mal najprv vyfuk odblokovani a to mi pridalo 10-15km/h a az potom som odblokoval vario a vtedy stupla maximalka poriadneVLADY napísal:varec má vzadu plechový koš ten treba dať dole a potom mi to už chodilo cca 75... zavaril som tú slepú trubku na výfuku trocha to bolo živšie ale na maximálke nepridalo nič....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
FUK odblokovaný myslíš čo konkrétne? tú trubku odrezať a zavariť? ja som to robil naopak ...Ale v podstate je to jedno lebo viac sa odblokovať nedá potom jedine už meniť .....valčeky vario fuk a pod....ja som na mojom tak isto laboroval z tryskou a dal som dole reštrikciu z nasávacieho otvoru ale nemalo to žiaden efekt na maximálku...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
odblokované vario
Mne po prvej záručnej prehliadke / 500km/ odblokovali vario, asi vybrali hrniec od vtedy ide po rovine 60km/h a viacej sa mu nechce. Žiadne slepé koleno som na výfuku nenašiel.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: odblokované vario
mne chodil bloknutý skoro tolko ...teda tých 55 určite!!! tak neviem čo tam kto robil a porobil...alebo že by to malo aj dačo porobené na nasávaní vzduchu alebo to je bloklé elektronicky na CDIčku???že by sa franckovia zdokonalili v blokovaní ? A tá trubka býva navarená v tom ohybe ako ide fuk od samotného valca a stáča sa do zadu bolo to viacmenej rovnobežné z výfukom samotným asi 15cm dlhá trubka na konci zavarená....škoda že už nemám foto...PeterZ napísal:Mne po prvej záručnej prehliadke / 500km/ odblokovali vario, asi vybrali hrniec od vtedy ide po rovine 60km/h a viacej sa mu nechce. Žiadne slepé koleno som na výfuku nenašiel.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Re:
Tak som tam včera namontoval odblokované CDI Stage6 uvidím keď sa poriadne prebehnem či to malo priaznivý vplyv na maximálku. Popri tom som našiel zavarené miesto po slepom kolene asi 15 cm od začiatku výfuku. Teraz, keď tak rozmýšľam zavarili mi ho pri záručnej prehliadke po 500 km lebo vtedy som si objednal odblokovanie reštrikcií. Nedefinoval com čo, ale zaplatil som a oni pozerám že urobili maximum čo sa dalo bez výmeny dielov.