štvorkolka

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
ErikR
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Feb 04, 2006 12:09 am
Skúter: Malaguti Madison K400

štvorkolka

#1 Príspevok od užívateľa ErikR » Ut Júl 24, 2007 7:58 pm

Má tu niekto skúsenosti so štvorkolkami? Uvažujem že by som si nejakú zadovážil.
podpis som si este nenastavil

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Júl 24, 2007 8:05 pm

ja som mal stvorkolku taku nie uplne cinu mal som to mat aj na znackach ale sa mi to pokazilo dovtedy, nieco mozno aj mojou vinou ale teraz sa to uz len zlepsuje :) bola to 110ccm ale isla ako drak, vsetko zdolala aj eXtrem :) vlea krat :) , je to ale nieco uplne ine ako motorka ci skuter Uplne a treba na tom vediet chodit , je to sice bezpecnejsie ale ... :) ked budem mat asi 20-21 tak si kupim poriadnu yamahu taku asi 450YZF tie su najlepsie :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

ripper

#3 Príspevok od užívateľa ripper » Ut Júl 24, 2007 8:59 pm

bratranec ma nejaku cinsku 110ccm a srot najvasci. nema difak ides po ceste 50 jemne zatocis a ide ta prekotit ( ak ti dovoli zatocit ) a ide pomaly, a este na to ako strasne huci nejde nic a stale ju ma pokazenu

manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
Skúter: neuvedený

#4 Príspevok od užívateľa manasml » Ut Júl 24, 2007 9:21 pm

tak ja sa chodim vozit na yamahe YZF 350 raptor a ide jak drak...kamosova to je...a davame jej extrema a az na popraskane plasty pohodka nic sa nepokazilo...

DracikVTH

#5 Príspevok od užívateľa DracikVTH » Ut Júl 24, 2007 10:31 pm

Ja sa na 4kolke tiez sem-tam preveziem, no ja to beriem len ako zabavku. Za tu cenu radsej poriadneho scootra alebo velku moto.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: štvorkolka

#6 Príspevok od užívateľa theruck » St Júl 25, 2007 9:00 am

ErikR napísal:Má tu niekto skúsenosti so štvorkolkami? Uvažujem že by som si nejakú zadovážil.
ak je pravda ze cinske skutre su shit tak pri stvorkolkach to plati trojnasobne takze cinu si urcite nekupuj
inak myslim ze iba cinske dostanes na znacky (to je paradox co)

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am

Re: štvorkolka

#7 Príspevok od užívateľa citajuci » St Júl 25, 2007 10:19 am

theruck napísal:
ErikR napísal:Má tu niekto skúsenosti so štvorkolkami? Uvažujem že by som si nejakú zadovážil.
ak je pravda ze cinske skutre su shit tak pri stvorkolkach to plati trojnasobne takze cinu si urcite nekupuj
inak myslim ze iba cinske dostanes na znacky (to je paradox co)
vôbec to nieje paradox..je to prirodzené... 4-kolky sú určené na jazdu v extrémnych podmienkach, a tam ako vieme, predpisy a ani evidencia m.v. neplatí... No a čínske majú preto EČ, lebo sú určené na spevnený asfaltový povrch, t.z. do mestskej premávky....a tam ako vieme, evidencii podlieha každe m.v.,... :idea:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Júl 25, 2007 10:20 am

nie...uz vsetky das na znacky...po blave beha zlta suzuki 450ka a sa mi zda ze ma spz...a videl som uz aj par pravych raptorov (nie tie "prave" 350 a pod) co malo spz...ale nikdy nepochopim jak ma sportovu stvorkolku mozu dat spz...ved to nema ani diferrencial a ked to posles do zakruty viac ako 40 ides bokom...kolky sa uz tak zabili (min rok otec s dcerou na funglaci to poslal v 80ke do zakruty a zramovali autobusovu zastavku a zabil si dceru...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa theruck » St Júl 25, 2007 10:29 am

alcatelko napísal:nie...uz vsetky das na znacky...po blave beha zlta suzuki 450ka a sa mi zda ze ma spz...a videl som uz aj par pravych raptorov (nie tie "prave" 350 a pod) co malo spz...ale nikdy nepochopim jak ma sportovu stvorkolku mozu dat spz...ved to nema ani diferrencial a ked to posles do zakruty viac ako 40 ides bokom...kolky sa uz tak zabili (min rok otec s dcerou na funglaci to poslal v 80ke do zakruty a zramovali autobusovu zastavku a zabil si dceru...)
na spz sa to neda dat kvoli smerovkam a cinania ich davaju
toto je na stranke suzuki:\

ATV je vozidlo konštruované výhradne pre prevádzku mimo spevnených komunikácií.

ATV je obuté do špeciálnych terénnych nízkotlakových pneumatík.

Na ATV nie je prípustná jazda so spolujazdcom.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Júl 25, 2007 10:50 am

neviem no...skus dakedy kuknut ked tten magor bude behat po meste ci ma spz...casto behava po centre na stefanikovej,okolo tatracentra a tak...a k niektorym su tzv homologizacne kity ako na hard endura (smerovky,svetlo,drziak spz a pod...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

manasml
cyklista
cyklista

#11 Príspevok od užívateľa manasml » St Júl 25, 2007 2:51 pm

nojo mas pravdu na presne taku som pozeral na moto salone v Blave bola to yamaha so smerovkami a obutymi cestnymi gumami...

hopi
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Máj 23, 2006 11:06 pm

#12 Príspevok od užívateľa hopi » St Júl 25, 2007 2:58 pm

vybavu si dokupis a mozes sa pokusit to dat na znacky. kamos mal raptora 650 na znackach aj s blinkrami

geetee

#13 Príspevok od užívateľa geetee » St Júl 25, 2007 3:55 pm

ripper napísal:bratranec ma nejaku cinsku 110ccm a srot najvasci. nema difak ides po ceste 50 jemne zatocis a ide ta prekotit ( ak ti dovoli zatocit ) a ide pomaly, a este na to ako strasne huci nejde nic a stale ju ma pokazenu
nejdem obhajovat ze to nebol srot, ale myslis ze kvoli tomu ze to nemalo diff tak sa to furt islo prekotit? trochu divna teoria, ked sme pri tych raptoroch tak 450 je fakt vecsia zabava ako 660, a este mi ukaz na nich alebo na hocijakej sportovej (nie sedlackej nehrade traktora) ze ktora ma diferak a 4x4? cakam na fundovanu odpoved

manasml
cyklista
cyklista

#14 Príspevok od užívateľa manasml » St Júl 25, 2007 4:00 pm

ani jedna lebo tam ide hlavne o to aby to nemalo diferak bola lachka a hrabala kade isla...a prekotit sa na tom moze len traslak co nevie na tom chodit lebo krasne sa da ist na tom smykom alebo aj na dvoch kolesach a to nehovorim do vzduchu ale vlastna skusenost...

G

#15 Príspevok od užívateľa G » St Júl 25, 2007 4:23 pm

Je mozne prihlasit aj znackovu stvorkolku. Yamaha Raptor sa da urcite prihlasit. Aj v ponuke su modely do terenu alebo modely s papiermi. Kracame s dobou. A ak aj si nahodou kupis model bez papierov je mozne dokupit si na neho prestavbovu sadu a k tomu dostanes aj papiere. Takto to chodi v yamahe a da sa to urobit na vsetkych kubaturach stvorkoliek.

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Júl 25, 2007 4:26 pm

MNO JA SOM MAL poloautomat, bez spoky ale radily sa rychlosti 3 + spatocka a neutral ale isla ako drak a ziadny kopec pre nu nebol maly , ked nezacala moc hrabat ZIADNY opakujem !!! fakt je to ale ine , isla asi 80km/h az 90 mozno tusim :) ale to neni na cestu moc :) ale to ze pri 50 zatocis trochu a si na zemi , tak to musim vyvratit bo to neni vobec pravda, so stvorkolkami mam velke skusenosti ako aj s motorkami ... ( nie scootom ) a howorim ze je to supi no treba na tom vediet chodit , inak si clovek moze ublizit :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

dano

#17 Príspevok od užívateľa dano » St Júl 25, 2007 4:33 pm

no ja mam stvorkolku Hondu rincon 675ccm je to uzitkova ale da sa na nej poriedne vyblaznit.ma to 4x4,navyjak,automaticka prevodovka alebo da sa prepnut aj na manual ma to 3rychlosti.Obrázok

ErikR
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Feb 04, 2006 12:09 am
Skúter: Malaguti Madison K400

...

#18 Príspevok od užívateľa ErikR » St Júl 25, 2007 4:53 pm

Papiere ma nezaujímajú,je lepší automat alebo manual,kardán alebo reťaz,maximálka nepodstatná,skor štart z miesta a tak a hlavne skúsenosti.Chcem to na zábavu,žiadne zvážanie dreva!!! Niečo malé a lahkéééé.

dano

#19 Príspevok od užívateľa dano » St Júl 25, 2007 4:57 pm

tak lepsi je urcite kardan,ja mam na svojej automat al manual.manual vyuzivam iba vo velmi narocnom terene.a start z miesta mam vynikajuci a max.r/100km/h a je tam este obmedzovac.

dano

#20 Príspevok od užívateľa dano » St Júl 25, 2007 5:02 pm

a ked chces nieco male a lahke tak ja by som zobral yamahu raptor alebo polaris.

4BALL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa 4BALL » St Júl 25, 2007 5:11 pm

dano

#22 Príspevok od užívateľa dano » St Júl 25, 2007 5:17 pm

hm..pekna je ale neviem ci by sa natom dalo vyblaznit aj v terene. :D

4BALL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa 4BALL » St Júl 25, 2007 5:29 pm

hey mozno po zmene kolies .. ale to je asi len concept :)

geetee

#24 Príspevok od užívateľa geetee » St Júl 25, 2007 6:07 pm

na zabavu ziadny kardan ale retaz a ziadne 4x4
najlepsia 4kolko na trhu je zatial asi yamaha raptor 450 nesiel som na nicom co by bolo zabavnejsie a ovladatelnejsie, dokonca vecsi raptor uz neni tak zabavny

dano

#25 Príspevok od užívateľa dano » St Júl 25, 2007 6:51 pm

geetee.a vcom je retaz lepsia ako kardan??a vies co to robi 4x4 na poli??ja mam hoci len uzitkovu ale to je nieco nenoemalne ked zapnem na poli 4x4 tak uz len trava lieta a drifty do zakrutoch alebo hodinky urobis v pohode.ale musis aj na tej stvorkolke vediet. :D ale mas jasne ze raptor je na vyblaznenie lepsi ale nema sancu v terene ked ma iba zadny pohon.ale to aj zalezi ze ked ju chces vyuzivat iba na luke tak staci retaz ale ked v tazkom terene napr.v lese tak jednoznacne kardan a 4x4. http://www.youtube.com/watch?v=HmhdURMpwRY pozri si toto video a uvidis co je adrenalin. :!:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"