Davate si skutra do servisu?
Moderátor: Moderators
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Sprav si nejaku ze "www.bikesticker.tym.sk a pod to Tvorby nelepiek na bjednavku" alebo nieco v takom zmysle ja neviem skus sa pohrat a bude to iste dobre.
podpis som si este nenastavil
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 8:57 pm
- Skúter: Burgman 650
- Kontaktovať užívateľa:
zrovna tento tyden jsem se stavel v servisu pro doplneni oleje aby byl scoot v cajku.kdyz jsem se zacal bavit s majitelem a mechanikem zaroven tak mi rekl ze ty km (25 885 a zitra pribudou dalsi - odhaduju nejmin 300-350) co mam najety a vse je jeste original je slusny ze bych se mel obratit na aprilii o novy stroj.bylo by to mily protoze uvazuju o prezbrojeni my staje a chu jit do vetsiho jen se obavam ze aprilka na ten navrh nepristoupi.Jarda napísal:Jelikoz nemam bunky na to abych dal zpatky vse kam patri jo rozebrat bych zvladnul ale dat to dohromady taky ale na 90 % a tech zbylych 10 je otazka jestli bych dojel domu nebo ne.Proto co mam vstrikovani pouze servis.Jako malickosti ty si udelam jenom servisni prace necham na servisu kde jsou k tomu i vybaveni lip nez ja.Cinan bych poruchovej takze jsem sel do znackovyho skutra a dodnes nelituju.Jen to vedet tenkrat tak kupuju hned Aprilii a usetril si tolik starosti a hlavne 40 papiru co jsem nastrakal behem nekolika malo let co jsem ho mel do oprav.Pak jsem ho radeji prodal pod cenou.
tim chci jen rici to ze zalezi samozrejme na servise a na stroji a na stylu jizdy a dalsi mozna i nepodstatny veci.ale kdyz tomu nekdo rozumi tak proc chodit a hlavne platit servis kdyz to mam doma a zadarmo aspon prace.jenze to neni zrova moje parketa.pokud bude maxik tak stejne servis to jisti uz jen proto ze tech veci tam bude vic nez na ty padine se kterou jsu spokojenej ale uz na ty delsi cesty mi nestaci.ty kopce kdyby nebyly tak by to slo.
- fiiloo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2008 10:50 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN 650 K
- Kontaktovať užívateľa:
No ja som kupil starsi , ale vsetko zvladam pomocou manualu a rozumu , zatial sa dari , mozno do nejakej vacsej rozrabky motora by som si zobral nejakeho pomocnika , ale zatial to nieje treba riesit .
Ak je dobry manual da sa skoro vsetko podla neho spravit . Moj nazor .

Ak je dobry manual da sa skoro vsetko podla neho spravit . Moj nazor .

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak! nieje nad dobrý MANUÁL.... Ja si robím servis sám...zatial...a ak si dačo pokašlem tak sa môžem hnevať akurát tak sám na seba ... a nie že musím za tú fušerinu niekomu ešte aj platiť...a vôbec je to koníček tak prečo by som si mal dávať servisovať scooter ???Ale viem že nie každý zvláda všetko... 

Naposledy upravil/-a VLADY v So Aug 23, 2008 6:07 pm, upravené celkom 2 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.