Yuki50
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yuki50
vyhladavac je horedoktor napísal:Tak ako je to s ich skutrami, daju sa alebo sa nedaju odblokovat?
Dakujem za odpovede chlapi
podpis som si este nenastavil
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Este neee, aj v tom ma treba pripravit.
Chlapi majte zlutovanie, ja som modelar
a nikto koho poznam nerobi do motorov, raz som sa nahodou pred par rokmi zviezol na skutri a odvtedy som skrtil prachy na nejaky svoj, tak som sa do toho zamiloval. Ja som schopny si bez problemov prestriekat plasty, vyrobit nove co je z umelej h moty ale do motorov sa ani za mak nevyznam 
Chlapi majte zlutovanie, ja som modelar

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak modelarov je tu viac... ale nepoznam ani jedneho co ma cinudoktor napísal:Este neee, aj v tom ma treba pripravit.
Chlapi majte zlutovanie, ja som modelara nikto koho poznam nerobi do motorov, raz som sa nahodou pred par rokmi zviezol na skutri a odvtedy som skrtil prachy na nejaky svoj, tak som sa do toho zamiloval. Ja som schopny si bez problemov prestriekat plasty, vyrobit nove co je z umelej h moty ale do motorov sa ani za mak nevyznam

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to bude asi modelar cinskych modelovtheruck napísal:tak modelarov je tu viac... ale nepoznam ani jedneho co ma cinudoktor napísal:Este neee, aj v tom ma treba pripravit.
Chlapi majte zlutovanie, ja som modelara nikto koho poznam nerobi do motorov, raz som sa nahodou pred par rokmi zviezol na skutri a odvtedy som skrtil prachy na nejaky svoj, tak som sa do toho zamiloval. Ja som schopny si bez problemov prestriekat plasty, vyrobit nove co je z umelej h moty ale do motorov sa ani za mak nevyznam

podpis som si este nenastavil
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Dobre, nesmejte sa mi, aj airbrush mam cinsky a v niektorych parametroch je lepsi ako tie pre profesionalov.
Ked vravite nehat tak, tak stym nebudem pokusat, vramci nasetrenych prachov mi tento (moja Dolores)zhruba najviac vyhovoval (v zdravotnictve toho moc nenastrite,hehe)
Keby som vedel ako tak vam sem dam nejake fotky mojich masin
Ked vravite nehat tak, tak stym nebudem pokusat, vramci nasetrenych prachov mi tento (moja Dolores)zhruba najviac vyhovoval (v zdravotnictve toho moc nenastrite,hehe)
Keby som vedel ako tak vam sem dam nejake fotky mojich masin

no nové serie čínankov maju japan karbiky takže už nie su blokované ako staré kolíčkom na veku karbika. Skoro vsetky nove činy maju blokovanu CDI, ale stačí cviknuť tu malu slučku čo z nej vytrča a je po problemoch...
http://www.scooter-forum.pover.sk/download.php?id=506
- citajuci
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
pravdu máš starec moj, ked som si kupoval činu, tak mi povedali že už to nieje ten šmejd, čo býval pred 2 rokmi, a o tom jap.karbíku mi vraveli tiež...a aj o cdi, a vraj je tam dosť japonských dielov... vačšinou tá čína má opajcnuté motory, ktoré boli velmi spolahlivé...síce typovo pred pár rokmi, ale overené....a sú trošku poddimenzované, tak viac vydržia. Ved aj čína musí držat krok s dobou, aby sa predalo...scrat napísal:no nové serie čínankov maju japan karbiky takže už nie su blokované ako staré kolíčkom na veku karbika. Skoro vsetky nove činy maju blokovanu CDI, ale stačí cviknuť tu malu slučku čo z nej vytrča a je po problemoch...