DIGITAL budiky
Moderátor: Moderators
DIGITAL budiky
Co myslite dalo by sa na keeway focus dat neake digitalnbe budiky ? len nie z bycikla napr. komplet z matrixu alebo nieco podobne ? dkaujem
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
kolko to stat bude, to sa este nevie, tiez si na ne brusim zuby...
a ohladom Focusa, sa mi vidi, ale nie som si isty, ci na novsie Focusy davali aj pristrojovku z Matrixa, v takom pripade nebude problem to vymenit... ale ak mas starsiu pristrojovku, tak asi by tam bolo treba doriesit plasty, ale to nam geetee napise, jak to je a hned bude jasno...

a ohladom Focusa, sa mi vidi, ale nie som si isty, ci na novsie Focusy davali aj pristrojovku z Matrixa, v takom pripade nebude problem to vymenit... ale ak mas starsiu pristrojovku, tak asi by tam bolo treba doriesit plasty, ale to nam geetee napise, jak to je a hned bude jasno...

- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Kontaktovať užívateľa:
- polly50
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
to aj mne bude pasovat len ako to bude merat tu rychlost a otacky ako sa to bude dat asi zapojit,bo ja na mojej mam iba tacho a kontrolky 

valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Kontaktovať užívateľa:
jasten bude ti to pasovat a na miesto tych veci co si mal teraz ako lanko tak budes mat snimače ktore budu ukazovat.
Naposledy upravil/-a unci v Ut Júl 31, 2007 10:00 am, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- polly50
- st. trojkolkár
a co zaruka nebude to vadit ked tam dam digi tacho(ja aj tak si vsetko opravujem sam
ale toto by vadit nemalo?)
no a co

no a co

valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
- polly50
- st. trojkolkár
presne ako ja
A ako citam tak bude sa predavaj aj na slovenku a cca cena?
Neda sa zatial kupit na nejakom zahranicnom shope?

A ako citam tak bude sa predavaj aj na slovenku a cca cena?
Neda sa zatial kupit na nejakom zahranicnom shope?
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Kontaktovať užívateľa:
zatial este nie je čaka sa. cena sa este nevie prestne ale GeeTee (oni dovažaju keeway) to sem určite napise ked už budu tak si este chv. počkaj ale ak strastne chces tak sa da určite aj zo zahraničia len neviem kde lebo som to este nehladal, ja ostanem na starom type
Naposledy upravil/-a unci v Ut Júl 31, 2007 9:57 am, upravené celkom 1 krát.
- polly50
- st. trojkolkár
super ak nebude prehnana tak to ur cite musim mat
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Len tak pre informaciu, aby ste videli co za budiky mam na svojom scootri ja.
. BTW toto je startovacia testovacia sekvencia pri zapnuti zapalovania.
http://www.youtube.com/watch?v=WaZ8g6K0G-E

http://www.youtube.com/watch?v=WaZ8g6K0G-E
Naposledy upravil/-a shobull v Pi Aug 10, 2007 11:27 pm, upravené celkom 3 krát.
tak ako vsetky prototypi, nie? nie vsetko funguje na prvikrat(a kym to nefungovalo dobre tak ste si to kupit nemohli)THeBaNDiT napísal:tie prve boli prototypy, neboli velmi odolne voci dazdu, vraj zatekali... teraz sa uz taketo pristrojovky montuju na novu modelovu radu Keeway Matrix, tak pravdepodobne to uz vylepsili...
no v stredu napisem viacej, zatim dovolenka

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
takto: 80km/h mi ukazuje moje tacho. No ked som minuly rok overoval presnost tachometra podla auta, tak autom som siel 60km/h, brat siel predomnou na mojom scootri a ukazovalo mu tiez 60km/h... z toho uzudzujem, ze ukazuje dostatocne presne, aj ked vo vyssich rychlostiach to zatial nemam odmerane... ale pri 80km/h uz okom a pocitom zo scootra a cesty vidim, ze nejdem len nejakych 65-70, ale ze to bude tych 80km/h... no casom planujem zakupit GPS a este predtym, ked Shobull odblokuje svoj scooter, potestujeme navzajom...
Teraz, ked sme porovnavali ukazovanie rychlosti mojho Matrixa a jeho Aragona s digital ukazovatelom, tak mu ukazuje o 5-6 km/h viac, nez mne... idem 25 - ukazuje mu 30, idem 45 - jemu ukazuje 50... aj z toho usudzujem, ze to premeriava jemu na rozdiel odo mna, a nedavno som siel na mojom scootri do kopca, prdel som si to 40km/h a otec na Felicii za mnou, tiez mu to ukazovalo 40km/h.
Este k teme merania rychlosti a porovnavania... viem, ze ista skupina ludi preferuje maximalne presne meranie pomocou GPS, ale pre mna je dolezitejsie a vypovedajucejsie porovnanie s autom, kedze ja si viem predstavit, ako vyzera 100km/h na aute a nezaujima ma, ze v skutocnosti je to trebars 90km/h podla GPS, kedze sa vozievam na autach a nie na GPS.
Skor by ma zaujimalo k tym digitalnym budikom, ci budu fungovat na povodnom systeme snimania rychlosti a vzdialenosti, alebo bude treba nieco prerabat...?
Teraz, ked sme porovnavali ukazovanie rychlosti mojho Matrixa a jeho Aragona s digital ukazovatelom, tak mu ukazuje o 5-6 km/h viac, nez mne... idem 25 - ukazuje mu 30, idem 45 - jemu ukazuje 50... aj z toho usudzujem, ze to premeriava jemu na rozdiel odo mna, a nedavno som siel na mojom scootri do kopca, prdel som si to 40km/h a otec na Felicii za mnou, tiez mu to ukazovalo 40km/h.
Este k teme merania rychlosti a porovnavania... viem, ze ista skupina ludi preferuje maximalne presne meranie pomocou GPS, ale pre mna je dolezitejsie a vypovedajucejsie porovnanie s autom, kedze ja si viem predstavit, ako vyzera 100km/h na aute a nezaujima ma, ze v skutocnosti je to trebars 90km/h podla GPS, kedze sa vozievam na autach a nie na GPS.

Skor by ma zaujimalo k tym digitalnym budikom, ci budu fungovat na povodnom systeme snimania rychlosti a vzdialenosti, alebo bude treba nieco prerabat...?

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
co sa mi doma valaju digi budiky z f12 tak vyzeraju byt vsetky konektory rovnake ako na analog plus je tam vyvod na snimac...teor. by mal stacit aj z bicykla...ked najdem dakde schemu ako to ma byt zapojene vyskusam,len neviiem co je napajanie v tom 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov