Piskanie pruzenia
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Piskanie pruzenia
Nehodi sa to priamo ku motoru, no...
Zadne pruzenie mi piska, skrype, zatial jemne, no samo od seba to lepsie nebude. Mozem to niecim natret, nastriekat či nejak spravit, aby to nepiskalo?
Zadne pruzenie mi piska, skrype, zatial jemne, no samo od seba to lepsie nebude. Mozem to niecim natret, nastriekat či nejak spravit, aby to nepiskalo?
podpis som si este nenastavil
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
dokym si nezaložiš temu wreckedkukolarik napísal:nabehanych 3200km, nove? dokedy povazujes scoot za novy?theruck napísal:wd40 alebo pockaj kym sa ti to vybeha sak to mas nove

tlmič, vyskúšaj ho dať dole a poobracať nech sa olej rozleje v celom vnutry, mne to na speedovi pomoholo na prednom.
a kašli na gramatiky, rozumieť tomu rozumiete tak to prosím neriešte.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
to podla mna aj tak vrzga nejaký silentblok buď na samotnom zadnom uložení motora alebo niektorý priamo na pružinotlmiči.... nerieš to ja viem ja už som starší a tým aj hluchejší a čo to už nepočujem ale takéto veci by som neriešil vôbec... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Tak si tu prezerám obsah fóra a aj keď je už 1/2 roka od založenia príspevku, mám jeden tip. Mne to tiež pri prepružení vrzúkalo, ale nakoniec nebola chyba v pružení. Dorazová guma hlavného stojana sa pri prepružení trela o karter motora. Trocha WD 40 a problém bol vyriešený. :thumbup:
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT