ja to vidimtheruck napísal:no to je teda super nazor... kto nezapada do nepisaneho standardu tak je podla teba kkt. ja ked pojdem 110 tak si pis ze tu ruku nezdvihnem ani keby siel oproti vysmiaty look so svadobnym zavojom na helmeNepo napísal:kika:zdrav aj nadalej a aj velke motorky.Ked ti niekto neodzdravi tak si o nom pomysli ze je kkt a ak pozdravi tak je to spravny motorkar
Pozdrav scootristov resp. motorkarov na cestach
Moderátor: Moderators
- Look
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
-
Nepo
- Jozefko
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: St Feb 08, 2006 2:06 am
- Skúter: neuvedený
Vies dostalo ma ked som pozeral v decembri spravi z francuzka a tam si tipek pocas snezenia na zasnezenej ceste z nejakym maxiskutrom to sinul po ceste ... Qa co je ten francuz lepsi ako mi na slovensku ?? FiguNepo napísal:Jozefko:pozeram ze ty nestracas cas.Zima nezima stale jazdis,motorkar extermista
podpis som si este nenastavil
-
Nepo
-
Nepo
-
Nepo
-
Poncho
-
Poncho
- Jozefko
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: St Feb 08, 2006 2:06 am
- Skúter: neuvedený
Spravne !!! Ako keby oni mali o jedno koliesko menej alebo viac !!! Ale co nech si to mysliaPoncho napísal:No ale k veci... Včera som na pumpe stretol dvoch motorkárov a namyslený jak lešenie. Zbadali skútra otočili očami a išli tankovať.
Týmto ich pozdravujem a nech im prší celé leto na hlavu.)
podpis som si este nenastavil
-
Nepo
Hneska som bol zase v autoskole a mi povedali ze uz buduci mesiac by som mohol robit skuskyPoncho napísal:Aj jaaj Nepo to je blbé. Ja som takto rozmýšlal minulí rok.
Tak rýchlo som to chcel dokončiť do decembra. A sranda bola že síce som nejazdil ale jazdy som mal napísané v dni kedy lialo a snežilo.))
No tak teda držím oko aky to bolo čo najskôr.
A teraz k veci,typol by som si ze to boli nejaky jogurtaci.
hello hosi, takze moje skusenosti so zdravenim su asi take, ked som bol kupovat scoot nekde na madaroch a isol som domo cca 250 km, tak ma pozdravilo po nr cca 25 motorkarov ale od nr sa to rapidne zhorsovalo a tu u nas v tt je problem aby vobec yogurtaci zdvihli ruku ale chopristi sa celkom nekedy daju..
takze fuck off seckym co su neslusni...