11.8. vyjazd južné Slovensko
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som asi mlady a sprosty, takze to riesim nabehovou drahou cca 10 metrov, naslednym vpalenim do vody rychlostou utekajucej srnky, vykrikom, XXX/nadavky/ to je studene... a naslednym presviedcanim po minute kazdeho, ze pod, je to super... pomaly nevlezem ani do vane, to chce silnu volu a to ja ee na taketo veci
podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Vazne sa nepripojis? Isli by sme aj cez DS...Adrian 15 napísal:aj ked sa do vyletu nezapajam ,ciernu vodu vrelu doporucujem
Ako som aj ja pisal, preferujem 2. alebo 3. bod. V Tomasikove je sice viac ludi a voda nie je krasne cista, ale je teplejsia a su tam bufety s papanicou (ale ako pise ondris - rady na vyse pol hodky. Jedine ak nam nejaky dobrovolnik vystoji rad

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tak co chlapci, prida sa este niekto, kto nie je hore menovany?
A MABI - zorganizoval si este niekoho z tvojho okolia? Lebo zo Sale si len ty a Miro... takto niekto z Galanty? Sladkovicovo? ine okolie?
X.treme - no ako? povedal si ze ked bude plan cesty, tak sa vyjadris... tak teda?
Ide mi hlavne o to, aby som vam vsetkym obcerstvil pamat a neupadla tato tema do zabudnutia...
Ratam s kazdym na lubovolnom stroji, keby bolo viac 50tok, tak prisposobime rychlost a pripadne aj trasu... po ciernu vodu je to 100% potom sa dohodneme, to madarsko je len navrh...
A MABI - zorganizoval si este niekoho z tvojho okolia? Lebo zo Sale si len ty a Miro... takto niekto z Galanty? Sladkovicovo? ine okolie?
X.treme - no ako? povedal si ze ked bude plan cesty, tak sa vyjadris... tak teda?
Ide mi hlavne o to, aby som vam vsetkym obcerstvil pamat a neupadla tato tema do zabudnutia...
Ratam s kazdym na lubovolnom stroji, keby bolo viac 50tok, tak prisposobime rychlost a pripadne aj trasu... po ciernu vodu je to 100% potom sa dohodneme, to madarsko je len navrh...
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Som na dovolenke,takze som uz skoro tyzden off. Ako tak pozeram to hlasovanie,hlasovalo tu uz 8 50-karov, ale zatial som sam, co skutocne aj ide. Bohuzial sa teraz neviem pozriet na ich mena, lebo som napojeny cez mobil, ale zajtra sa tomu uz venujem. Kukolarik, ja ale moc ludi odtialto so skutrami nepoznam, jedine tak konti, a este mam zopar kamosov, tak nieco skusim. Takze chalani, nenechajte ma v tom sameho a pridajte sa!kukolarik napísal:Tak co chlapci, prida sa este niekto, kto nie je hore menovany?
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Aj ja s Vami uplne suhlasim. Ved kto chce, tak by mohol pokracovat do toho Madarska a kto nie, tak by bola Cierna Voda konecnou zastavkou... snad sa uz teraz nejaky poldecak prida...TomasARN napísal:Uplne s tebou suhlasimkukolarik napísal:Ja som za to, ze dame cigu pri ciernej vode, a kupanie ak pocasie da a dohodneme zvysok...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Lenže vela ludí má ten scooter len ako vozidlo a nie ako koníčka a tých potom takéto akcie vôbec nezaujímajú respektíve ani netušia že tu je nejaké scooter fórum.... a to sú zväčša taký čo keď ich stretneš oproti sebe a zdvihneš ruku tak kukajú jak puci a nevedia či chytáš nejaký hmyz alebo si naprávaš rukáv na motobunde... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.