MOžno DOBRY nápad ako oblbnut fízlov :D
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
mat 50ccm a v nej motor 125ccm...nikto nikdy z fizlov na to nepride...a ma to vyhody ze platis iba malu pistku a netreba ti papiere na 125-ku..tak je...akurat dopravalk bude kukat ci to 50 alebo 125 nebudte smiesny..ani sa to neda...lebo vacsina skutrov nema na valci nic a motor nema cislo..a stk ide v pohode za 5 kilka vsetko
nerobte z toho dramu tu
ja chodim na 50ccm bez papierov uz 3 roky a ziaden problem

podpis som si este nenastavil
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
a este si vsimnite, ze marsello zasadne pise do rok starych topicov 
Inak napriklad CPI Aragon GP 50 a 125 vyzeraju v zasade uplne rovnako. (az na vyfuk a tachometer).
Ale keby niekto mal papiere na 125 ale chcel kupit z nejakych dovodov len 50. a ty zas mal papiere na 50 a chcel 125 tak by ste si mohli vymenit, a pripadne premontovat motor, kvoli seriovemu cislu sasi. (ale asi by to nebolo az take lahke).
BTW mne policajt pri udelovani znacky ani do technicaku velmi nepozeral. Dokonca este ani seriove cislo necital sam, ale dal mi ho precitat a len to okontroloval, lebo mam vrajze blby pristup k nemu..
(mam ho na nad vyfukom v otvore v podsedlaku.)

Inak napriklad CPI Aragon GP 50 a 125 vyzeraju v zasade uplne rovnako. (az na vyfuk a tachometer).
Ale keby niekto mal papiere na 125 ale chcel kupit z nejakych dovodov len 50. a ty zas mal papiere na 50 a chcel 125 tak by ste si mohli vymenit, a pripadne premontovat motor, kvoli seriovemu cislu sasi. (ale asi by to nebolo az take lahke).
BTW mne policajt pri udelovani znacky ani do technicaku velmi nepozeral. Dokonca este ani seriove cislo necital sam, ale dal mi ho precitat a len to okontroloval, lebo mam vrajze blby pristup k nemu..
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
seriove cislo motora ani mne nekontroloval iba akurat tak cislo ramushobull napísal:a este si vsimnite, ze marsello zasadne pise do rok starych topicov
a to s tym premontovanim je hovadina. staci ak si navzajom predaju motorky ale nepredaju motorky ale iba technicak s znackouu ale to by som neskusal ani s najlepsim kamaradom .
skor by som od niekoho po buracke kupil znacku aj s papiermy(mozno aj s motorkou ktoru moze rozpredat na suciastky) a pekne si ju prepisat na seba