Kúpa prilby

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#51 Príspevok od užívateľa struter » Pi Aug 10, 2007 1:51 am

mabi napísal:
struter napísal:nie žeby sa mi nejako nepačila,ale za tie prachy by som si kupil určite niečo ine a možno aj lepšie.../inak som čakal cenu okolo 4tis.,trochu ma prekvapila ta realna cena :) /
Napis mi prilbu za 8, ktora je od tejto lepsia... To je dost relativne... Mozno casom zistis, ze u prilby nie je najdolezitejsi dizajn. Teraz to mozno vyznelo, ze sa mi moja vlastna prilba nepaci, ale prave naopak. Paci sa mi, reagujem len na Tvoj prispevok. Ak si budes kupovat prilbu, nezober hned prvu, co das na hlavu, ale vyskusaj si ich viac, a zistis, aky je rozdiel medzi prilbou a prilbou...
je mi to jedno...ak tebe vyhovuje tak je to OK,ja nevravim že si kupil zle...ja som len povedal svoj nazor,že ja by som ju za tie prachy nekupil...a nemusiš mi vysvetlovať že na prilbe nie je naldôležitejši dizajn,to je takmer každemu jasne,ale pri kupe prilby v rozhodovani každeho človeka určite aj ten dosť rozhoduje...ale je to aj tak každeho vec...nech ti služi tak ako ma :)
podpis som si este nenastavil

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Kontaktovať užívateľa:

#52 Príspevok od užívateľa mabi » Pi Aug 10, 2007 3:49 pm

alcatelko napísal:ja netvrdim ze ja mam z dakeho zazracneho mat...klasika laminat...inac napr.agv motokrosova neviem presne model kupil kamos za 5500...(bezna cena bola 7200)...netvrdim ze zla kupa :) len ma to zaujmalo...ale jedine co ma zarazilo ze len licnice vyberatelne...pacia sa mi tie priesvitne vetraciky hore...potom napis ako sa sprava za jazdy...a oproti mojej ma D kruzky (spolahlivejsie ale pracnejsie na zapnutie :) )
Motokrosovu som nechcel, pretoze skuter planujem o nejaky rok-dva vymenit za vacsiu masinku, tak som uz myslel do buducnosti... A futro je komplet vyberatelne...asi tam v popise (ktory som odniekial skopiroval) maju chybu.
Zatial bola odskusana len na skutri (max. 90 km/h). Inac je lahka, vetranie je super a velmi ucinne, a rovnako aj antifog (ziadne rosenie). A aby som bol objektivny, tak aj negativa - trosku velke licne vystelky (teda aspon na moju hlavu), takze ma trosku tlacia pri dlhsej jazde. Avsak tie by mali ako jedine na prilbe povolit, takze snad casom to bude lepsie. No a pri otvoreni tych prednych vrchnych netracikov pocut v prilbe pri rychlosti od cca 80 km/h jemne piskanie, takze to moze byt pri vyssich rychlostiach horsie. Ale staci ich len otocit a je to. Prilba je aj v tom pripade vynikajuco odvetrana. No a z tych D.kruzkov som mal aj ja obavy, ale trva to len o chvilonku dlhsie, ako rychlouzaver...
No a k tomu karbonu...urcite su tie prilby bezpecnejsie ako sklokeramika, ale ich ceny sa pohybuju od 10 hore... A je celkom jedno, ci mas na hlave prilbu 1350, alebo 1250 gramovu... Teda aspon mne osobne.
Naposledy upravil/-a mabi v Pi Aug 10, 2007 3:56 pm, upravené celkom 1 krát.

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Kontaktovať užívateľa:

#53 Príspevok od užívateľa mabi » Pi Aug 10, 2007 3:51 pm

struter napísal:
mabi napísal: Napis mi prilbu za 8, ktora je od tejto lepsia... To je dost relativne... Mozno casom zistis, ze u prilby nie je najdolezitejsi dizajn. Teraz to mozno vyznelo, ze sa mi moja vlastna prilba nepaci, ale prave naopak. Paci sa mi, reagujem len na Tvoj prispevok. Ak si budes kupovat prilbu, nezober hned prvu, co das na hlavu, ale vyskusaj si ich viac, a zistis, aky je rozdiel medzi prilbou a prilbou...
je mi to jedno...ak tebe vyhovuje tak je to OK,ja nevravim že si kupil zle...ja som len povedal svoj nazor,že ja by som ju za tie prachy nekupil...a nemusiš mi vysvetlovať že na prilbe nie je naldôležitejši dizajn,to je takmer každemu jasne,ale pri kupe prilby v rozhodovani každeho človeka určite aj ten dosť rozhoduje...ale je to aj tak každeho vec...nech ti služi tak ako ma :)
Diky :) Mne osobne sa paci a to je hlavne :wink:

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Kontaktovať užívateľa:

#54 Príspevok od užívateľa Tao » Pi Aug 10, 2007 10:35 pm

Obrázok
Muuuuuuu :lol:

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

all

#55 Príspevok od užívateľa konti » Pi Aug 17, 2007 11:25 am

Tá mabiho prilba je ozaj v pohodičke... Len tak tíško závidím...

Inak alcatelco... Nevieš dať nejaký tip, kde sa na ZS dá dostať k tým marushin prilbám naživo??? chcel by som si ich vyskúšať, keď o nich stále hovoríš, len som ich ešte nikde nevidel... Môžeš mi to napísať aj na SS :wink:

Bobo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
Skúter: BMW R 1200 RT

#56 Príspevok od užívateľa Bobo » Pi Aug 17, 2007 12:29 pm

Tao, pri jazde je treba do tých uší dať vatu. Prievan alebo mucha zalezená v uchu je sviňa! :gt2:
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT

Lukasso111
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
Kontaktovať užívateľa:

#57 Príspevok od užívateľa Lukasso111 » Pi Aug 17, 2007 1:10 pm

mabi: fakt pekna pribla paci sa mi urcite lepsia nez moja