alcatelko napísal:ja netvrdim ze ja mam z dakeho zazracneho mat...klasika laminat...inac napr.agv motokrosova neviem presne model kupil kamos za 5500...(bezna cena bola 7200)...netvrdim ze zla kupa

len ma to zaujmalo...ale jedine co ma zarazilo ze len licnice vyberatelne...pacia sa mi tie priesvitne vetraciky hore...potom napis ako sa sprava za jazdy...a oproti mojej ma D kruzky (spolahlivejsie ale pracnejsie na zapnutie

)
Motokrosovu som nechcel, pretoze skuter planujem o nejaky rok-dva vymenit za vacsiu masinku, tak som uz myslel do buducnosti... A futro je komplet vyberatelne...asi tam v popise (ktory som odniekial skopiroval) maju chybu.
Zatial bola odskusana len na skutri (max. 90 km/h). Inac je lahka, vetranie je super a velmi ucinne, a rovnako aj antifog (ziadne rosenie). A aby som bol objektivny, tak aj negativa - trosku velke licne vystelky (teda aspon na moju hlavu), takze ma trosku tlacia pri dlhsej jazde. Avsak tie by mali ako jedine na prilbe povolit, takze snad casom to bude lepsie. No a pri otvoreni tych prednych vrchnych netracikov pocut v prilbe pri rychlosti od cca 80 km/h jemne piskanie, takze to moze byt pri vyssich rychlostiach horsie. Ale staci ich len otocit a je to. Prilba je aj v tom pripade vynikajuco odvetrana. No a z tych D.kruzkov som mal aj ja obavy, ale trva to len o chvilonku dlhsie, ako rychlouzaver...
No a k tomu karbonu...urcite su tie prilby bezpecnejsie ako sklokeramika, ale ich ceny sa pohybuju od 10 hore... A je celkom jedno, ci mas na hlave prilbu 1350, alebo 1250 gramovu... Teda aspon mne osobne.