#1Príspevokod užívateľa Jacoolbo » So Aug 11, 2007 12:38 pm
Ide mi tu o to ze po akom scootri tuzite a nemate nan alebo nieco podobne alebo ci ste mali sen a splnili ste si ho a teda mate ten scooter co ste chceli . aj ked este sice nemam ziadny scooter ale moj sen je aprilia sr 50 ale s tymi okruhlymi svetlami vzadu alebo sa mi este zacal pacit CPI oliver Sport ci aks a to vola niekto ho tu ma
#3Príspevokod užívateľa brady » So Aug 11, 2007 1:27 pm
Moj jeden sen bol Aprilia Sr 50 Factory a to som si aj splnil,ale este mam jeden sen ten starsi typ Gilery Runner 125 2takt prekitovany na 180Malossi... To si raz kupim
scootrovy: na paradu gilera ice s lc motorom a 13kami kolami
na vozenie new runner 200
a absolutny motorkarsky sen je toto:
bud 150konovy vodnik
alebo by mi uplne stacilo 92konovy vzduchac (viac sa mi paci) a je lacnejsi (len 1.2 melona)
moj sen ma cez 200 koni a iba 2 kolesa... je to R1 s turbom ( samotne turbo stoji 140 000)... predne koleso dviha aj pri rychlostiach nad 200 km/h... alebo potom novu Kawu 1400 ale turisticku verziu...
no co sa tyka realnejsich snov tak to je: Yamaha Neos (asi v zime uz bude ) alebo Gilera Runner... co sa tyka menej realnejsich, tak asi Yamaha Fazer...
no a kedze som viacej zatazeny na auta ako na motorky, tak z aut by to bolo Porsche Carrera Targa