Keeway focus a maximalka
Moderátor: Moderators
- unci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Keeway focus a maximalka
CAute Mam focusa 50ccm len ladeny fuk, valčeky a spojkove spruzinky. Hral som sa s tryskou a nijako to neviem vyladit aby to slo viac nez 80Km/h. Raz som robil jedneho a chlapovi som spravil ze siel cez 90 a svoj uz neviem lebo to bolo davno a nece sa mu nijako. Viete mi poradit ?
podpis som si este nenastavil
Re: Keeway focus a maximalka
......CAute Mam focusa 50ccm len ladeny fuk, valčeky a spojkove spruzinky. Hral som sa s tryskou a nijako to neviem vyladit aby to slo viac nez 80Km/h. Raz som robil jedneho a chlapovi som spravil ze siel cez 90 a svoj uz neviem lebo to bolo davno a nece sa mu nijako. Viete mi poradit ?.....
aku mas tu trysku?
ja mam: 85 tryska, 3,7g valceky, hebo vyfuk, 70 stage, upraveny povodny vzduchovy filter a ide mi to len 78 ... teda podla tacha
aku mas tu trysku?
ja mam: 85 tryska, 3,7g valceky, hebo vyfuk, 70 stage, upraveny povodny vzduchovy filter a ide mi to len 78 ... teda podla tacha
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Pocuj podla akeho tacha? ak origo tak to je bieda... ja tam mam zatial povodny valec a vsetko povodne, teda okrem klapiekZeug napísal: ja mam: 85 tryska, 3,7g valceky, hebo vyfuk, 70 stage, upraveny povodny vzduchovy filter a ide mi to len 78 ... teda podla tacha

.....
Pocuj podla akeho tacha? ak origo tak to je bieda... ja tam mam zatial povodny valec a vsetko povodne, teda okrem klapiek
valcekov 3,0g no a vyfuku Stage replica. A ide to, len do toho rozbehu sa mu nechce
ale to poriesi nova spojka
snad
jooooj a este som zabudol 60 tryska
.....
ano podla origo ... no mne to ide celkom svizne ... do takej 30tky sa to suchoce ale potom trha ruky ... len ta maximalka nie a nie ist vyssie
predtym som tam mal 65 trysku a islo to iba 60km/h a spotreba je s 85 trykou 3,5l/100km takze pohoda + este tam mam povobny karbec
Pocuj podla akeho tacha? ak origo tak to je bieda... ja tam mam zatial povodny valec a vsetko povodne, teda okrem klapiek

ano podla origo ... no mne to ide celkom svizne ... do takej 30tky sa to suchoce ale potom trha ruky ... len ta maximalka nie a nie ist vyssie
predtym som tam mal 65 trysku a islo to iba 60km/h a spotreba je s 85 trykou 3,5l/100km takze pohoda + este tam mam povobny karbec
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
nooo s origo tacho mam take skusenosti rychlost 40km/h rovnake ako na cyklo tacho, rychlost 60km/h cca rovnake ako na cyklotacho a potom uz to vobec nesedi.... rucicka zajde asi 2cm za nakreslene symboly a ide to 70km/h... takze odporucam premeratZeug napísal: ano podla origo ... no mne to ide celkom svizne ... do takej 30tky sa to suchoce ale potom trha ruky ... len ta maximalka nie a nie ist vyssie

- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
hm mne to da na focuse 90 ale iba za priazdnyvych podmienokunci napísal:CAute Mam focusa 50ccm len ladeny fuk, valčeky a spojkove spruzinky. Hral som sa s tryskou a nijako to neviem vyladit aby to slo viac nez 80Km/h. Raz som robil jedneho a chlapovi som spravil ze siel cez 90 a svoj uz neviem lebo to bolo davno a nece sa mu nijako. Viete mi poradit ?
- TUNER
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 02, 2008 1:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Sice to neni Focus ale Matrix....takže by to mělo bejt stejný. Možná už jsem to sem někam dával.
Porovnání tacho vs. GPS...
Maximálka z lehkýho kopečka 80 km/h.
Skůtr je 50 ccm + HEBO vario + tryska 60 + Leoš ZX výfuk a nějaký pružinky + válečky.
Do 40 km/h to celkem měří přesně,pak jak soudruzi přehodí číslování stupnice tak to začne kecat. Takže pokud by jste se řídily číslováním a místo 60 tam byla 50ka a místo 80ky 60ka,tak by to i celkem sedělo..
http://www.stream.cz/video/80509-keeway-matrix/0
Porovnání tacho vs. GPS...
Maximálka z lehkýho kopečka 80 km/h.
Skůtr je 50 ccm + HEBO vario + tryska 60 + Leoš ZX výfuk a nějaký pružinky + válečky.
Do 40 km/h to celkem měří přesně,pak jak soudruzi přehodí číslování stupnice tak to začne kecat. Takže pokud by jste se řídily číslováním a místo 60 tam byla 50ka a místo 80ky 60ka,tak by to i celkem sedělo..

http://www.stream.cz/video/80509-keeway-matrix/0
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ako keby maximalka alebo presnost tachacu bola to najdolezitejsie na svete
kazdy nahana maximalku len ja som taky blbec ze ju znizujem
(puch mi jazdi uz len 60 a som spokojny
)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov