Presov: Focus po vas tuzi.
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Pekne..
Celkom pekny prispevok.este si vynexal aku gebuzinu som vam ponukol hehe.inac ten piatok ma prsat tak skusime stvrtok?ja koncim az na obed ale stihli by sme to ze donmartin?
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
Pekne..
Celkom pekny prispevok.este si vynexal aku gebuzinu som vam ponukol hehe.inac ten piatok ma prsat tak skusime stvrtok?ja koncim az na obed ale stihli by sme to ze donmartin?
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
oj, prave som si spomenul... vo stvrtok chodievam do Presova na aute s mamou na tovar...
V pripade, ze by sme museli na mojom scootri zapracovat vo stvrtok, horko-tazko by som ten tovar poriesil (musel by ist otec a stalo by ma to vela namahy a dusevneho zdravia...), ten piatok alebo streda alebo hocikedy inokedy okrem stvrtka mi vyhovuje omnoho viac...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
takze opat sa ukazala nestalost mojho programu... zajtra mam, ako som pisal, pohovor o pol jednej, ale mozem napokon prist na scootri, nakolko zajtra na tovar autom s mamou nejdem... takze dojdeme do Presova ja i brat na scootroch, ja absolvujem okolo 12:30 pohovor a potom bud mi pomozete nahodit tu spojku a kontrastku, ak by to nebol problem, alebo skocime s vami na tu kofolku... a spojka sa poriesi v piatok (snad nebude prsat), alebo to vsetko stihneme zajtra. Ako je komu lepsie... 

-
- st. skútrista
Stvrtok..
Tak dnes to bolo opat.super.dufam ze sa to pacilo aj vam a ze ste vsetci dobre dosli.ostatny mozu lutovat.dnes to bolo aj s kaskaderskou vlozkou v podani filipa.foto doda bandita.
jedna rada:ak vypijete 1liter kofoly snazte sa co najviac vyprazdnit,lebo nase cesty vam mozu sposobit VEELKE problemi.a ze vraj pitny rezim.utrpenie.
Uz som na pive a cakam na foto.dufam ze zajtra sa vsetko vydari a stihneme aj vyjest xawiera hehe.dik za pekny vyjazd vsetkym zucastnenim.zdar a silu do pistu.
jedna rada:ak vypijete 1liter kofoly snazte sa co najviac vyprazdnit,lebo nase cesty vam mozu sposobit VEELKE problemi.a ze vraj pitny rezim.utrpenie.
Uz som na pive a cakam na foto.dufam ze zajtra sa vsetko vydari a stihneme aj vyjest xawiera hehe.dik za pekny vyjazd vsetkym zucastnenim.zdar a silu do pistu.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
vytvoril som samostatny topic, aby si to kukli snad aj stredo- a zapadoslovaci...
Odkaz: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 3845#43845