Potom sa pridal k nam a tak sme mohli poklebetit na temu scooter, moto a i. Na obr. zlava: Filip, Focus (zaujimava grimasa), Xawier...

Dalej zlava Shobull a (edit:) Tomas ...mimochodom presedlal zo scootra na moto.

Nase odparkovane scootriky + dva kusky prevodovkovych presuvadiel...

Potom nas motorkari opustili a Filipovi este nedalo, aby sa nepredviedol, tentokrat v plnej parade:

...jeho moto ponuka kopu miesta...

Nasledoval vyjazd na Sigord, v istych usekoch mi to do kopca slo len 25-30km/h, zajtra poriesime spojku a kontrastku... ale vyskriabal som sa tam aj ja...

Scootre zoradene ako na starte F1...

Mihli sa tam aj dve scootristky, nestihli sme ani poriadne zareagovat... akurat Focus zahukal alarmom, ked prechadzali okolo scootrov... tu je foto:

A takto si sedime na Sigorde, zlava: (otoceny) DonMartin, Focus, Xawier, Shobull a THeBaNDiT (ja). Xawier a Shobull si dali pri tej prilezitosti pekne klobuciky...

Od Sigordu sme sa vybrali este dalej na Zlatu Banu (teda dalej do kopca), cestou tam sme skusili zamenu manzeliek a vysledok je potvrdene moje tvrdenie, ze moja kontrastka je nedostatocne tvrda...
DonMartin skusil aj CPI Aragona, ale napriek snahe sa mu ho nepodarilo dostat na zadne, holt zablokovana 50tka je zablokovana 50tka, aj ked tato zablokovana GP verzia chodi aj 65km/h real...

Cestou naspat do Presova (dolu kopcom) sme sa este na chvilu zastavili v akejsi dedine, DonMartin trosku prehrial Kymkaca (ani necudo, ved dole dorazil prvy).

V Presove sme sa zastavili este u DonMartina, chceli sme okuknut sviecku na Aragone, nakolko este nebola kontrolovana, ale bola tak fest zatiahnuta, ze sa nam to bez poriadnych nastrojov nepodarilo... nechame na zajtra.

Na foto je zlava Xawier, o odkrutenie sviecky snazi DonMartin, dozera Focus a Shobull. (tieto dve foto planujem spojit do panoramy, ale nie som na svojom compe a brat to vo svojom notebooku nema)

Akcia to bola velmi vydarena, pocasie vyborne, kofola chladna... A onedlho sem pribudne aj link na video Filipovho Wheelie, tak sa mozete tesit...

EDIT: tu je slubovane video: http://www.youtube.com/watch?v=ccfqlwTzLJ0