Samovrahovia :-)
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Samovrahovia :-)
Ako dneská som videl až dvoch samovrahov na scootroch ten prvý bol na tom scootri s forstingera a viezol nejakú babu obidvaja nemali prilbu a obidvaja mali v ruke ciagertu a tak išli
....a další samovrah bol chlapík na TAJFUNE 150 na 10" kolách 
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
ja vcera sedim na lavicke na racianskom v BA, kukam, skoro som padol...
Stary chlapik na striebornom agility 125, vahou asi tak 120kg, vekom po 60, skor 70, prilba nic, presiel z racianskej na cervenu na sancovu, teda do lava... kto to pozna, ze tam aj na zelenu je to o hubu, taka premavka...
Asi uz ma plne zuby zivota, tak ma v prdeli... a to siel tak cca 50 na tu cervenu, nie ze krokom,opatrne...
Stary chlapik na striebornom agility 125, vahou asi tak 120kg, vekom po 60, skor 70, prilba nic, presiel z racianskej na cervenu na sancovu, teda do lava... kto to pozna, ze tam aj na zelenu je to o hubu, taka premavka...
Asi uz ma plne zuby zivota, tak ma v prdeli... a to siel tak cca 50 na tu cervenu, nie ze krokom,opatrne...
- Tomek
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Vsak v prilbe sa neda fajcitAko dneská som videl až dvoch samovrahov na scootroch ten prvý bol na tom scootri s forstingera a viezol nejakú babu obidvaja nemali prilbu a obidvaja mali v ruke ciagertu a tak išli Rolling Eyes ....a další samovrah bol chlapík na TAJFUNE 150 na 10" kolách Laughing
-
ripper