Tak toto je SILA
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
jaj kamarat povedal... ale cinan skladal a odlievalScarp napísal:80 nejazdim zatial maximalku mam teraz este stale 60 cize jazdim 50 55 je to otazka valcekov tie mi bohuzial nesadli a hento neni odvdacenie za tuning ale pomsta sikmookich ten kamarat mi povedal ze ani keby som moj cinsky skuter rozkotulal na 200 a postavil na predne nemalo by to prasknut a nieto este samo od seba
jak pred časom povedal veduci: aj to kto skladal skuter môže niekedy urobiť vela. Ten kto sa odváži kupiť si čínana by mal byt aspon trochu technicky zdatný lebo to je DODO skuter. DODO ako dorob si doma. Proste netreba sa na nikoho spoliehat a hned ako to človek doveze domov treba rozobrat čo sa dá a znovu to poskladať, potom bude záruka, že je to poskladane ako má byt, tam kde má byt mazivo aj bude a človiečik sa este aj čo to o svojom skutriku naučí. Dalo by sa to prirovnat k staručkým škodulám, naši fotrici tiež boli každý víkend na 30min. zalezený v aute a potom tie autá jazdili do zblbnutia...
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
mas pravdu ja som mal predpredajny servis aj vsetok zarucny servis a aj tak to nepomohlo lebo to ide nahovno teraz maju v adamse na to iba 29 dni lebo v servise to sice vsetko nastavia vycistia a opravia ale vobec sa na tom neprevezu maximalne tak po parkovisku aj ked im povies ze to zacne vynechavat tak okolo 10 km jazdy s dvoma
a este hold fungujucim adamsom
a este hold fungujucim adamsom
podpis som si este nenastavil
Inak kukam ze cinskeskuter sa vozia do celej aeuropy mozno aj sveta bol som tento rok aj v grecku aj v chorvatsku a v chorvatsku sopm videl tolko tajfunov neviem tam sa to volalo na H , ze to som za cely ziuvot nevydel a zistil som ze runner je neznicitelny mala ho tam jedna pipka tak 18 rocna a to nebolo v servise urcite nikdy kopa oleja bordelu spiny a dymu kedto jazdilo ale islo to
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Naposledy upravil/-a VLADY v St Sep 05, 2007 5:37 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
Jasné doviezť z číny... to je toť kúsok za rohom zobereš do pikapu alebo ti to doveze dakto z dodávkou ak bere viacej kusov naraz....
Je to uplne jednoduché pre každého ako keď sa ráno pred robotou zastavím v TESCO na nákup ... je jasné že cena od prvopredajcu je úplne o niečom inom ako konečná na pulte..ale som zvedavý ako a kto by riešil nejakú vážnejšiu závadu ???? napríklad prasknutý blok motora alebo dačo podobné...odvezeš to nazad do číny výrobcovi???

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
...nie,radsej si dovezies dva,jeden na suciastky,a aj tak si v pluse...VLADY napísal:Jasné doviezť z číny... to je toť kúsok za rohom zobereš do pikapu alebo ti to doveze dakto z dodávkou ak bere viacej kusov naraz....Je to uplne jednoduché pre každého ako keď sa ráno pred robotou zastavím v TESCO na nákup ... je jasné že cena od prvopredajcu je úplne o niečom inom ako konečná na pulte..ale som zvedavý ako a kto by riešil nejakú vážnejšiu závadu ???? napríklad prasknutý blok motora alebo dačo podobné...odvezeš to nazad do číny výrobcovi???

- VLADY
- spammer
Ale šak ja viem každý máme iné možnosti ... niekto skrátka má kontakty na niekoho atď ...ale aj tak sa mi to zdá divné mať doma dalšiu rárohu na súčiastky ...A dosť podstatná vec pre niekoho kto jazdí v civilizovanom svete je aj TP a EČ.... kto Ti ho vydá ? rovno v číne asi sotva. 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
...to som spomenul medzi recou,nechcel som otvarat temu v teme...inak stvorkolka - skor do terenu,porucha na 50-tke - dovod na tunningrspeed napísal:..skor predajca je slovak a dovaza to z ciny...inak po KE beha stvorkolka,v adamse ju maju za 99 000 sk a chlapik si ju dal doviest z ciny za 36 000 sk...theruck napísal:ale adams nieje cina! to je slovenska znacka!
asi tolko o sk vyrobkoch adams