Moderátor: Moderators
a kolko by si chcel? kilo? pottom si si mal kupit 125--ku alebo 150-ku a ne poldecakArco307 napísal:Caute borci! Je tu niekto kto ma skusenosti zo speedom? Kupil som uplne novy scooter speedfight 2 50AC. Najskor som odstranil restrukcie na variatore a vyfuku teraz som tam dal vario malossi multivar,bielu kontrastku, 7.5g valceky a ide to iba 70km/h.Je to normalne? Ja si myslim ze by to malo chodit viac
v com moze byt chyba? Ak viete skuste poradit
ne len som povedalzee su naladene na nizzzsi vykon koli tomu aby viac vydrzali....lebo aj material neni taky super kvalitny..tak to takto setriajean napísal:Tak to chcem vidieť, ako sa dá valec s kompresným pomerom 10,5:1 dá naladiť na 60 oktánový benzín (ktorý mimochodom bol okolo roku 1900) a pritom mať litrový výkon 60k. A čo s tým má výkon? Či ty myslíš, že činske kone sú menšie
ak nejazdis dlhe trasy tak AC je praktickejsie a je lahsie o chladic a kvapalinu. na AC mas lacnejsie valce. u nas nebyva az tak teplo ze by sa ti AC neuchladilo takze ta ten tipek neoklamal ale povedal ti v podstate pravdu ze u nas sa to AC vyplati viac aj ked kazda minca ma 2 strany zejean napísal:Ako môže byť AC lepšie? Veď pri LC si môžeš doplniť chladiče, takže môžeš výkon naťahovať koľko kľuka udrží