Moderátor: Moderators
do rana to potrebujem vediet dnes som hovoril s fokusom tak to mam zaplatit cena tam bude menej 999 sk do 5 ludi ja by som nieco nakupil len mi treba napisat ze čo potrebujete pivo mam nejake domaXAWIER napísal:Tak to trom na noc sa neoplati ist. Nikto sa neozval. Vela by sme platili. Co vy nato?
Miso: Radsej dopredu neplat, lebo to bude asi drahe a skoro nikto nejavi zaujem...
cesta je BIDOVCE-Herlany/10 KM/,Herlany-Banske/10 KM/ chata je vlese 2,5 km pred Banským na pravej strane ja byvam v prvom dome na Banskom ,keby nebol nik v chate tel.0905654004rspeed napísal:...deti daju cloveku zabrat....mam povoleny vyjazd na utorok alebo stredu,proste jeden den,na banskom som uz bol no nemam sajnu kde ta chata je.bolo by dobre hodit tu telefon na niekoho zodpovedneho kto bude schopny pobludilcov znavigovat az k chate.4km od banskeho a 15 od vranova su min. dve miesta na mape,zredukujte mi to na jedno....a napiste itinerar- kadial a o kolkej pojdeteinak slusny planovac ciest je napr tu ww.mapa.fmg.sk
Čaňa-Banske:
Celková délka:40.9 km
Doba jízdy:1:03 (při předpokládané průměrné rychlosti 39 km/h)
pridte už utorok urobite to u mna mne tiež budu chalani odblokovat skutrik takže to bude v pohode jedlo ked mi napišeš tak nakupim možme večer opekat dajte nejake navrhy doma to do večera do piatej dokežem nakupit fokus sa podujme a niečo vam navariTHeBaNDiT napísal:a kolko vas uz je a aka je celkova cena? A bude co jest? Vie niekto z vas varit?V utorok ideme odblokovavat jeho scooter. Ale dosli by sme trebars v stredu a prispeli by sme aj financne nieco, aby ste kvoli nam zasa velmi neskodovali...