2.CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV 3.-5.8.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
komat bude za skomoleni nick rad :gt1:Keewayarn125 napísal:ja som komatovi napisal co by som tam asi zhruba chcel, ale HIP HOP sa tam urc. nehodi to som si isty :pukeright: skor by som bol za metallicu alebo nieco tvrde :headbang:![]()
ved motorky a metal? to je naj laska
jake motorky a metal? dnb a scootre

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Adresovane tvorcom DVD:
Co sa tyka obrazu na pripravovanom DVD zo zvolena, k tomu nemam nic, bude to iste super, len je stym kopec prace...
V minulosti som sa specializoval na zvuk a teda ti ponukam moznost, ze by som ti vytvoril na jednom disku viaco stop, teda naprikald viacero roznych pesniciek, ktore je moznost priamo pocas hrania prepinat, pripadne upravil zvuky zo stereo do dolby digital...
Riesilo by to problem s vyberom pesnicky, jednoducho sa tam daju 4 a kazdy si zapne tu, ktora sa mu tam paci a hodi...
v praxi to je tak, ako ked mas DVD a mas na nom viacero jazykov. Cize pocas pozerania filmu tam prepnes Slovensky, cesky, anglicky... je to limitovane len kapacitov disku...
ak mas zaujem, ozvi sa
Co sa tyka obrazu na pripravovanom DVD zo zvolena, k tomu nemam nic, bude to iste super, len je stym kopec prace...
V minulosti som sa specializoval na zvuk a teda ti ponukam moznost, ze by som ti vytvoril na jednom disku viaco stop, teda naprikald viacero roznych pesniciek, ktore je moznost priamo pocas hrania prepinat, pripadne upravil zvuky zo stereo do dolby digital...
Riesilo by to problem s vyberom pesnicky, jednoducho sa tam daju 4 a kazdy si zapne tu, ktora sa mu tam paci a hodi...
v praxi to je tak, ako ked mas DVD a mas na nom viacero jazykov. Cize pocas pozerania filmu tam prepnes Slovensky, cesky, anglicky... je to limitovane len kapacitov disku...
ak mas zaujem, ozvi sa
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak ta co si ju poslednu vyfajcil nebola cista... prestan brat to svinstvo alebo aspon zmen dodavatelakukolarik napísal:Adresovane tvorcom DVD:
ak mas zaujem, ozvi sa
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nahrubo postrihané to je len tam treba ešte povkladať videa z foťákov čo boli natočené extraTao napísal:nahrubo to zostrihajte a uploadnite na net, nekomplikujte si zivot
k tej hudbe... no bude to mať cca hodku aj niečo takže to by trebalo mooore pesničiek. lebo napr počas výjazdu netreba počuť ako fučí vietor a bracho nadáva v aute ked ho hádzalo takže tam bude len hudba, jazda pomalosti, burn-out,hádzanie pneumatikou a podobné veci budú asi z origo zvukom (možno nejaký light podmaz) nečakajte majstrovské dielo ako od spielberga

WELCOME to Dubravkatheruck napísal:tak ta co si ju poslednu vyfajcil nebola cista... prestan brat to svinstvo alebo aspon zmen dodavatelakukolarik napísal:Adresovane tvorcom DVD:
ak mas zaujem, ozvi sa