Prefarbovanie sprejom
Moderátor: Moderators
- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Prefarbovanie sprejom
Takže dneska som začal praovať na prefarbení mojho peťotu, teda len kovovích častí ... prefarbil som krit na filter, nakopávačku a krit na remeň....
Vyzerá to zatial fasa, pekne leské, ešte to prelakujem a ešte epšie ...
Ale chcem prefarbiť aj výfuk ... ale neviem akým sprejom ... ten čo mám teraz by to asi nevydržal, poradte mi pls ...
Vyzerá to zatial fasa, pekne leské, ešte to prelakujem a ešte epšie ...
Ale chcem prefarbiť aj výfuk ... ale neviem akým sprejom ... ten čo mám teraz by to asi nevydržal, poradte mi pls ...
podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
podľa môjho názoru s výfukom nič nerob, jedine pochrómovať... lebo výsledok so žiadnou farbou nebude taký ako by si si predstavoval... Všetky časom zmenia farbu, čím bližšie k motoru, tým tmavšia, a KAŽDÁ JEDNA sa časom začne šúpať dole... Sú s tým len zbytočné starosti.. Viem že niekde v kolárove chrómujú, skús zlaté stránky, za pár korún sa to dá poriešiť...
ale nepomedia a zle vylestia, najlepsi chrom maju v ostrave, krasna praca ale pytaju velku vatuk_o_nti napísal:podľa môjho názoru s výfukom nič nerob, jedine pochrómovať... lebo výsledok so žiadnou farbou nebude taký ako by si si predstavoval... Všetky časom zmenia farbu, čím bližšie k motoru, tým tmavšia, a KAŽDÁ JEDNA sa časom začne šúpať dole... Sú s tým len zbytočné starosti.. Viem že niekde v kolárove chrómujú, skús zlaté stránky, za pár korún sa to dá poriešiť...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Asi vedia prečo to nechcú spraviť....ako píše Getee ak nedávajú medenú medzivrstvu tak taký chrom je na dve veci...na chvílu a na P..u....
to sú potom vyhodené peniaze a aj to akú hrubú vrstvu dávajú je dosť pdstatné...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

cakas na to 3 mesiace, je to len farba, na vyfuku neprezije a navyse je teplyscrat napísal:tušim chromovačku má aj Ramon http://www.micu.sk ,a dokonca nejakých 15 odtienov
no nemyslím si, že je to farba a Ramonovi by som do teplých radsej nenadával....inak v BA a okoli je akutny nedostatok chromovaciek preto su vsetci tak vytazený, že čakáš 3mesiace. Mat tak pol-melona a priestory tak si otvorím vlastne chromovanie a som za vodou...geetee napísal:cakas na to 3 mesiace, je to len farba, na vyfuku neprezije a navyse je teplyscrat napísal:tušim chromovačku má aj Ramon http://www.micu.sk ,a dokonca nejakých 15 odtienov
to ma striekane, mozno nechava niekde robit chrom origo na poziadanie ale jemu to striekaju ako normal PPG farbu, a ozaj, on neni tepli, iba bezkrki s mierne prislapnutym spravanim a vysokym tonom :gt1:scrat napísal:no nemyslím si, že je to farba a Ramonovi by som do teplých radsej nenadával....inak v BA a okoli je akutny nedostatok chromovaciek preto su vsetci tak vytazený, že čakáš 3mesiace. Mat tak pol-melona a priestory tak si otvorím vlastne chromovanie a som za vodou...geetee napísal: cakas na to 3 mesiace, je to len farba, na vyfuku neprezije a navyse je teply