..este ze s novym autom namam taketo fatalne problemy -i
Extremne Prehrievanie vyfuku na Matrixe 50
Moderátor: Moderators
-
Matrix50
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Treba byť otravný a volať tam aj viacej krát za deň píliť im uši a občas tam aj zabehnúť osobne akože máš záujem čo je zo scootrom.... jednoznačne to nieje nejaké len tak že čo to je maličkosť jak keby sa odtrhlo lanko na tacháči....toto je vážna vec tak nech sa starajú!!!!! predajca je na to aby sa staral a ak sa mu nelúbi nech ide predávať na Miletičku zemiaky tam nemusí riešiť záručné opravy!!!! skoro každý dneska by len mal čo najväčší zisk ale za čo najmenej roboty a ak je nejaká komplikácia tak najradšej by zaliezol pod zem a tváril sa že čo on s tým má to výrobca a také podobné výhovorky....to nieje niečo v poriadku buď z výfukom alebo z motorom keď totok robí....ja viem že to nieje len tak jednoducho že tu máš nový scooter ale zas na druhej strane viacej ústretovosti by sa dakedy našim obchodníkom zišlo. 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
Matrix50
-
Matrix50
Ved este pockam do konca tyzdna a uvidime.Ale kazdopadne budem ziadat naspat peniaze.A urcite uz nebudem chciet yuki! ..aj ked vela ludi ich ma a su spokojny,ved aj ja by som bol,keby to normalne chodilo.
Ale tak Vam poviem,uz zacinam byt na nervy.
..rozmyslal som,ze tu budem nadavat na nich,ale som si to rozmyslel,aj tak mi to prd pomoze.
Fakt sila,aky pristup maju k zakaznikovi.
Ale tak Vam poviem,uz zacinam byt na nervy.
..rozmyslal som,ze tu budem nadavat na nich,ale som si to rozmyslel,aj tak mi to prd pomoze.
Fakt sila,aky pristup maju k zakaznikovi.
-
Matrix50
Myslis,ze keby to bola len chudobna zmes,tak by to uz nebolo vyriesene ?Look napísal:ja dokazem rozzeravyt vyfuk tecnigas do cervena pri malej tryske ale to mi aj fakne ide ohen z vyfuku-> chudobna zmes
U to tam bolo 2 krat teraz treti len s prehorenym vyfukom.Myslim ze by to nadstavili a bol by pokoj.Ale evidentne je tam iny problem.
Je tu vobec niekto,kto ma YUKI MATRIX 50 ?
Ak ano a je z BA,velmi rad by som sa s nim stretol.
-
Matrix50
Caute.
Tak po dlhom natahovani mi dali uplne iny typ vyfuku a je to uz v pohode.
Ten je tiez vreli po case,ale uz sa neprepali.Mam to odskusane.
Takze spokojnost
mimochodom objednal som 70ccm kit+valceky+tryska..
Sice pridem o zaruku,ale stoji mi to zato.
..po vymene dam vediet,ako to ide.Nevyhoda je,ze to musim znovu zabehavat
Tak po dlhom natahovani mi dali uplne iny typ vyfuku a je to uz v pohode.
Ten je tiez vreli po case,ale uz sa neprepali.Mam to odskusane.
Takze spokojnost
mimochodom objednal som 70ccm kit+valceky+tryska..
Sice pridem o zaruku,ale stoji mi to zato.
..po vymene dam vediet,ako to ide.Nevyhoda je,ze to musim znovu zabehavat
- marko358
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
no s tym tuningom by som si osobne este chvilu pockal lebo to co si pisal urcite nebude chyba daneho typu vyfuku ten co ti tam dali je iba ododlnejsi a to je vsetko podla mna sa to moze prejavit teraz na inych castiach ked teraz vyfuk drzi ale je aj mozne ze ked das tuningove diely tak sa ten problem odstrani alebo sa mozu sa znicit aj kvalitne tunungove diely
takze na to bacha ale inac drzim ti palce
a inac teraz mam aj ja problem(po zahriati vynechava) s cinou a ked sa to nevyriesi do 30 dni tak volam obchodnu inspekciu a ta si na nich posvieti
takze na to bacha ale inac drzim ti palce
a inac teraz mam aj ja problem(po zahriati vynechava) s cinou a ked sa to nevyriesi do 30 dni tak volam obchodnu inspekciu a ta si na nich posvieti
podpis som si este nenastavil
- marko358
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
zasa mas pravdu az je to nechutnetheruck napísal:no vidis ty si ten odstrasujuci priklad ze na co ti je zaruka ked budes v lete chodit pesi
ja som sa sice vozil ale akurat tak do servisu
za celu tochtorocnu sezonu som nabel tak 1500km co je dost malo a to som ratal ze nabeham aspon 9tis. km a pre mna sa tohtorocna sezona pravdepodobne uz skoncila
podpis som si este nenastavil
-
Matrix50
No takze s novym kitom mam nabehane asi 200 km.
Skuter ozil jak v kozi
rozbehy,otacky,vykon super.
Menil som aj valceky 5 gramove,ale zeby nejak pomohli,tak to nemam pocit
Chystam sa este na ladeny vyfuk,riadiacu jednotku (zevraj je blokovana na pocet otacok),karburator a filter.
Zatial to este zabehavam,ale raz som to prevetral na par sekund,islo mi to 75
Verim,ze po vymene vyfuku to pojde viac 
Takze matrixaci,70ccm kit len odporucam
Skuter ozil jak v kozi
Menil som aj valceky 5 gramove,ale zeby nejak pomohli,tak to nemam pocit
Chystam sa este na ladeny vyfuk,riadiacu jednotku (zevraj je blokovana na pocet otacok),karburator a filter.
Zatial to este zabehavam,ale raz som to prevetral na par sekund,islo mi to 75
Takze matrixaci,70ccm kit len odporucam
-
Matrix50