Vonroad
Moderátor: Moderators
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
...som tu jediny kto ma v technicaku napisane "motocykel nebude vybaveny evidencnym cislom" ??? a teda nemam problem z drziakom na znacku....
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... c&start=40
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... c&start=40
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Aj tak to tam po čase spravíš tak jak sa patrí lebo hento je príšerné a nepraktické...alebo si tam daj nejaký minikonektor taký klasický ako býva napájací na elektronike...a urob potom z neho redukciu na tú autozásuvku ,ale zas sa Ti to bude dakde povalovať v odkladacom priestore....
Naposledy upravil/-a VLADY v St Nov 21, 2007 7:16 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ber do úvahy aj to aby si mal priestor ak tam budeš chceť strčiť napr. autonabku na mobil aby si sa vytočil ...ja by som to asi dal dole hlavou smerom dohora do niektorej tej priehlbiny alebo skrátka nejak tak aby sa tam dalo lahko strkať...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nejake nove veci chystane cez zimu :
- Úprava sériového výfuku na ladený
- ˇUprava zadnej časti skútra = prerobiť podsedlový plast , podložka pod tlmič, zmena zadného svetla resp ka ni nezoženiem tak aspon zatmavenie
-Nový karb + úprava sania a hádam aj nový filter dám si to celé vyladiť na brzde
-Buď úplná výmena spojky alebo aspon výmena pružín
- potom dalšie blbosti ako nová zadná pneu , nové zadné pakne z vašsou účinnosťou a nejakké kozmetické úpravy
- Úprava sériového výfuku na ladený
- ˇUprava zadnej časti skútra = prerobiť podsedlový plast , podložka pod tlmič, zmena zadného svetla resp ka ni nezoženiem tak aspon zatmavenie
-Nový karb + úprava sania a hádam aj nový filter dám si to celé vyladiť na brzde
-Buď úplná výmena spojky alebo aspon výmena pružín
- potom dalšie blbosti ako nová zadná pneu , nové zadné pakne z vašsou účinnosťou a nejakké kozmetické úpravy
podpis som si este nenastavil
No maly update podsedlak by uz mal byt hotovy a upravil som prirubu otvoreneho filtra. Aku farbu na podsedlak odpoucate ? , okrem ciernej to by nevyniklo som rozmyslal vo farbe skutra tu striebornu, inak zadok by mal vyzerat dost podobne tomuto : http://forum.scooter-tuning.sk/userpix/ ... 0293_1.jpg dik za rady
Naposledy upravil/-a Scarp v So Feb 09, 2008 6:28 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil