Co si myslite o cinskych skutroch
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
a co když mi stačí 60 a priorita je spotřeba myslíš že takoví nejsoumatio napísal:dakujem alci za podporu, konecne niektoalcatelko napísal:kukni matiovu foto v avatare...to je impexta...to co si pisal boli adamsi prve (aj jeden model impexty co predavali asi pol roka) inac oni robili hlavne 125 a vyssie objemy...50ky boli povodne hero puch...az nedavno dosli longie/motorroa okrem ineho, kto z vas, co mate cinu 50cm3 a 2T moze povedat, ze mu to ide 70km/h po rovine v serii? ja ano
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
zatial takeho nepoznam, ale ak si taky, tak budes u mna prvyaumirek napísal:a co když mi bohatě stačí 60 a priorita je spotřeba myslíš že takoví nejsou

Naposledy upravil/-a matio v Po Sep 03, 2007 1:43 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
no to jen přiznáváš že znáš moc málo já typuji tak 20 procent uživatelu akorát je pravda že tu nepíšou.Jelikož babety a podobné se neprodávaj nebo jen moc málo a jsou stejně tak drahé jako ta čína tak mnoho lidí hlavně teda starší si to kupuje na popojížděni eventuelně jízdu do práce do vedlejší dědiny a mohu tě ujistit že na těch 5 km jim to uplně stačí.Navíc mysli si co chceš ta 50 tka vlastně není na nic jiného dělaná z mého pohledu zase pokud budu chtít jezdit dále a více než 80 tak bych byl blázen koupit 50 tku pokud nejsu limitován věkem.matio napísal:zatial takeho nepoznam, ale ak si taky, tak budes u mna prvyaumirek napísal:a co když mi bohatě stačí 60 a priorita je spotřeba myslíš že takoví nejsou
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
v cechach je to uz davno a vsetci ziju
a za 45 dakujte eu...aj tak by som vela 15rocnym vodicak nedal (a aj 18 rocnym na auto)...by sa mali psychotesty robit este...aj neobmedzene Acko by malo byt podmienene praxou na motorke nie ako teraz ze staci mat 21 a nejaky vodicak uz...vecsina mrtvackov su novacikovia 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
psychotesty budu od noveho rokualcatelko napísal:v cechach je to uz davno a vsetci zijua za 45 dakujte eu...aj tak by som vela 15rocnym vodicak nedal (a aj 18 rocnym na auto)...by sa mali psychotesty robit este...aj neobmedzene Acko by malo byt podmienene praxou na motorke nie ako teraz ze staci mat 21 a nejaky vodicak uz...vecsina mrtvackov su novacikovia

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
Tentokrát souhlasím na 100 procen ona stejně ta 50 tka se dodržovala měsíc a je to při starém.Osobně by mi nevadilo více kontrol a tvrdší postihy.Nedodržuji rychlost běžně překračuji ale max o 10.Ale pokud někdo jede v městě podotýkám v městě ne na 2 proudovce nebo kolem šloly 100 nemá co dělat na cestě.Bohužel zatim je to tak pojedu li 55 tak zaplatím ten co jede 100 podplatí nebo ujede.No ale snad se to jednou zlepší a stím omezením pro mladé také souhlas a právě takovej 15 letej mnohdy bez řidičáku nejvíce řve jak je nebezpečné jezdit tou 50 tkou.U těch motorek je správné že pokud udělá havárku platí osobně u at je to horší tam většinou platí ten co to nezavinilalcatelko napísal:v cechach je to uz davno a vsetci zijua za 45 dakujte eu...aj tak by som vela 15rocnym vodicak nedal (a aj 18 rocnym na auto)...by sa mali psychotesty robit este...aj neobmedzene Acko by malo byt podmienene praxou na motorke nie ako teraz ze staci mat 21 a nejaky vodicak uz...vecsina mrtvackov su novacikovia
-
- st. skútrista
ty testy je blbost jen u profiku dělal jsem to a chtěl jsem utéct připadal jsem si jak naprostej idiot začalo te okamžitě jak jem sdl vzala si ode mne tu přihlášku dala do šuplíku po 10 minutách kecáni ji po mne chtěla a nepřipustila mé argumenty že ji má to trvalo dalších 10 minut v podstatě už jsem začínal věřít že jsem ji snědlunci napísal:jj tu prax by som bral ze aspon 2 roky na malom moto. alle tie testy to je blbost
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
lebo keby to zaviedli pride pol naroda o vodicak...ostanu iba autobusaci a par tych normalnych vodicov...(myslim ze ja by som nepresiel
) absolutna bezohladnost na cestach a plati drahsie auto ma prednost (alebo sirsi krk?)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............