Tlmice vibrací
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
sn
je na hovno nefunguje to a montuje sa do volantu z boku
a take mam doma ako na fotke nevybalene a mozem ti ich poslat za 300+51sk dobierka ak chces daj ss presnu adresu
adios
a take mam doma ako na fotke nevybalene a mozem ti ich poslat za 300+51sk dobierka ak chces daj ss presnu adresu
adios
podpis som si este nenastavil
- misho
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ss
funguje to tak, ze to uzatvara riaditka s kazdej strany, cim sa zvisuje torzna tuhost, ale ako vravi had je to viac na efekt ako na znizenie vybracii, skor by som povedal ze je to lepsie ked ti padne skuter...
drsnake: tak co nedohodneme sa na tej poste, tak ako som ti pisal?
drsnake: tak co nedohodneme sa na tej poste, tak ako som ti pisal?
YAMAHA BWS 50
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ono by to malo trocha tlmiť vybrácie ale to by muselo byť vyrobené z kusa železa aby to bolo čo najťažšie a nie z duralu čo najlahšie to je potom len na efekt. :shock:Ak Ti kmitajú riadidlá tak je lepšie si dať vyvážiť predné koleso.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Videl som tieto tlmice na par zavodnych skutrocha aj striko na honde CB 1000 ich ma a aj na vela vela cestnych moto sa motuju tak musia mat okrem estetickeho vyznamu este nejaky.A na CS stranke som videl tieto lacne a boli oznacene ako"dekoracne" no boli tam aj drahsie pri ktorich bola aj vaha.Nema niekto nejake na predaj-velmi sa mi to paci.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
aj na skutri ma vyznam...ked sa vysypes a mas riadne dlhe tie tlmice tak nezlomis packu a oderies len tlmice a nie riaditka a gripy...inac len optika...(malo by to pohlcovat vibracie...ale to by museli byt ulozene pruzne (co su maloktore) a museli by mat prensne hmotnost podla vibracii...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
no hej, ale na skute to nema vyznam na tlmenie vibracii, opticky ano a pri pade anoalcatelko napísal:aj na skutri ma vyznam...ked sa vysypes a mas riadne dlhe tie tlmice tak nezlomis packu a oderies len tlmice a nie riaditka a gripy...inac len optika...(malo by to pohlcovat vibracie...ale to by museli byt ulozene pruzne (co su maloktore) a museli by mat prensne hmotnost podla vibracii...)
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
Aj ja mám (chromované EVO3, pozri dole: http://www.moped-slovakia.sk/page.asp?p ... s2=prehlad). Síce je to len na optický efekt + už ako alcatelko písal scootrom keď sa vysypeš tak nezlomíš páčku a oderies len tlmice a nie gripy. Je to na pevno montované.

Kymco CV3