tuning
Moderátor: Moderators
-
tomasPO
tuning
no chlapci, rozhodol som sa, ze zacnem tu moju hondu asi tunovat
kedze s fotrom njeje ziadna rec o supersporte...budem musiet do 18-ky ostat pri skutriku
takze sa hlada niekto, kto mi s tym pomoze
lebo ja som total lama...aaa este nieco, penazi njeje vela
takze za lacnooooo
[/code]
-
tomasPO
-
scrat
-
donmartin22
-
tomasPO
-
FiLiP
-
tomasPO
FiLiP j.. som ten zadok...ako to bolo lepene, som cuvol do branicky...taze to bude treba zlepit ece raz...a aj keby som nepredaval, tak to spravit treba...takze mozes pondeloq? aj nastriekat tie boky...aaa kolko eur mam pripravit?
bleh ber ohlad nato ze som student a nezarabam
aaa zistil si mi to derbi? 
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: tuning
lama si to je vidno lebo nedokazes rozlisit elementarne veci ako kde zalozit temutomasPO napísal:no chlapci, rozhodol som sa, ze zacnem tu moju hondu asi tunovatkedze s fotrom njeje ziadna rec o supersporte...budem musiet do 18-ky ostat pri skutriku
takze sa hlada niekto, kto mi s tym pomoze
lebo ja som total lama...aaa este nieco, penazi njeje vela
takze za lacnooooo
[/code]
ale nam to nevadi sme na tvojej strane
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
co je to lacno? a od hondy zazraky necakaj...honda a tuning sa moc radi nemaju...vraz tam 30tis a uz to aj kusok pojde...a konkretne aka honda (siroky pojem...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
geetee
vidno ze si hondu nikdy nerobil, da tam malossi sport valec (nic viac) a bude mat 75-80 maximalku a na zadne to pojde same, na zdvihnutie maximalky bude potrebovat komplet vario, a ja vtom nevidim take strasne peniaze, ked to pojde 100-110 a bude sa to same dvihat na zadne za 10tis tak to na AC motor s blbo riesenym sanim to nieje zlealcatelko napísal:co je to lacno? a od hondy zazraky necakaj...honda a tuning sa moc radi nemaju...vraz tam 30tis a uz to aj kusok pojde...a konkretne aka honda (siroky pojem...)