Nova Yamaha Aerox alebo Jog RR??

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
mao

Nova Yamaha Aerox alebo Jog RR??

#1 Príspevok od užívateľa mao » Ut Sep 11, 2007 11:20 am

No. Budem velmi rad ak sa tu strhne konstruktivna, objektivna bitka argumentov medzi majitelmi Aeroxov a Jog-ov RR.

Najprv, predpokladam ze medzi nimi neni motoricky ani jazdny rozdiel a je tam rozdiel iba vo farbach a max v plastoch, ak nie tak mi toto tvrdenie vyvratte prosim. Myslim rozdiel medzi Aerox R, Aerox R Special Version a Aerox Race Replica - vid - http://www.yamaha-motor.cz/products/scooters/50cc/

Dalej, nech uz je to cokolvek, chcem tam investovat toto - Stage6 PRO vyfuk, dake vario - Multivar alebo co, remen kevlarovy a potom ak mozno tak este - S6 spojka a MHR zvon. Viac nie, urcite nie zatial 70cc kit ani kluka ani karb alebo co.

A teraz skuste niekto zobrat do uvahy horeuvedenu investiciu a mi prosim poradte, uvedte argumenty pre a proti ze ktory mam zobrat. Chcem to pouzivat na take rychlejsie :twisted: premiestnovanie po meste, dobre jazdne vlastnosti, zrychlenie, Vmax 100 bude viac ako dost, dufam teda :D Nejdem ho brat ani za mesiac ani za dva, takze mozte v klude popremyslat a poriesit. Dakujem Vam.

Jog RR - http://www.yamaha-motor.cz/products/sco ... =techspecs
alebo
Aerox - http://www.yamaha-motor.cz/products/sco ... =techspecs

Btw, to sa vobec nerobia dvojsedadlove Aeroxy???? Ale neda sa tak kupit na to daco aby to bolo pre dvoch a nemal ten druhy spucene vajcaa? :D

Velka vdaka naozaj. A pripomienky tykajuce sa vzhladu prosim ani nepiste, lebo nikto a nic neovplyvni to ze sa mi naj lubi cierny ROX :D

Inak, keby mal niekto blbe poznamky ze uz chcem mojho keeway flash-ika presedlavat na "kvalitu" tak nech to tu ani nepise. Flasha milujem a asi si ho necham nadalej, resp. pre brata. Vdaka :!:

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 12:12 pm

rox je kazdy dvojmiestny...ale ma len nudzove sedadlo...

ja by som siel jednoznacne do joga...novsi model este neokukany a urcite praktickejsi nez aerox...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

G

#3 Príspevok od užívateľa G » Ut Sep 11, 2007 2:00 pm

rozdiel medzi aerox R a specialnymi verziami ako je race replica alebo special version je viditelny hlavne farebne. Ale tie speci verzie maju otackomery, maju zadne tlmice s dusikovym zasobnikom a v niektorych pripadoch aj nastavitelne.
mne osobne sa jog zda maly. jog ma zablokovane zapalovanie, takze s tuningom to je len po urcitu hranicu. Ale je obratny, elegantny.
Rox je okukany. avsak je na neho milion dielov a verim tomu, ze kazdy si pri nom pride na svoje. ked som si kupil maxstera a sadol spat na roxa, tak tiez mi teraz pripada maly.
a tie udavane vykony vyrobcom su trochu klamlive. tie kw ma jog sice viac, ale nebude jazdit ako rox. pokial viem, tak rox ma ine prevody a preto mu to ide ovela lepsie
roxy su dvojsedadlove, len ten druhy na tom vydrzi sediet cca 20km. ak to chces mat prijemnejsie, das dole to druhe sedadtko, odnesies ho k calunikovi a ten ti tam prida penu a potiahne ho kozou....MoMoo to tak urobil a podla mna je to dobry napad.
to su moje poznatky a nazory :D

G

#4 Príspevok od užívateľa G » Ut Sep 11, 2007 2:09 pm

a pokial vydrzis, tak by v 2009 mala vyjst nova verzia Aeroxa...a to som velmi zvedavy ako to bude vyzerat

mao

#5 Príspevok od užívateľa mao » Ut Sep 11, 2007 2:13 pm

caute chalani. diki diki za tipy. Len jedno, by som do toho este trosku zasiahol, je nejsom dako extra image zatazeny takze mi je jedno ci je Rox okukany alebo nie.
Ide mi skor o tu motoricku, vykonovu, jazdnu stranku s tym ze treba zobrat do uvahy ako to asi pojde po odblokovani plus ze tam fuknem ladak a mozno vario. diki

G

#6 Príspevok od užívateľa G » Ut Sep 11, 2007 2:18 pm

podla mna roxa....co ine ti napisat? :D Joga som este nemal, ale poznam ludi, ktori ho tunili a nedospeli k zaveru, ze je lepsi ako rox

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Sep 11, 2007 2:25 pm

no na ondrovho joga s roxi nechytaju :lol: ale to je uz ina liga tuningu... :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FastHaly

#8 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ut Sep 11, 2007 4:03 pm

hh aerox je aerox cize donho das len par korun a vyzera super da sa asi naj tunit ale zas podla mna je nepohodlny ci v predu ci vzadu JoG R som neskusal ale nikdy sa mi nepacil a zdal sa mi shit ale odkedy na nom zacal Ondra jazdit sa mi ten skurik zapacil a mozno bvy som ho aj bral a uz naisto chce yamahu???

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa konti » Ut Sep 11, 2007 4:19 pm

Už keď uvažuješ nad takouto ligou, tak mne sa omnoho viac páči aprilka SR... (však mabi???) :D

Inscene
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa Inscene » Ut Sep 11, 2007 4:48 pm

konti nad akov ligov ?

ondrov zip je o nieco inom ...za to kupis slusne auto
podpis som si este nenastavil

konti
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa konti » Ut Sep 11, 2007 4:54 pm

Inscene: mne z toho vyplynulo že ide kupovať ročný, max dvojročný scooter... A tam tá SR zapadne...

Inscene
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa Inscene » Ut Sep 11, 2007 5:08 pm

aha ja len tak lebo tolko penazi co ma ondra v jogovy by som uz riesil nieco ine ako scoot ;D

konti
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa konti » Ut Sep 11, 2007 5:18 pm

Inscene: tak ja sa tu ešte stále bavím o seriových scootroch

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa mabi » Ut Sep 11, 2007 8:01 pm

k_o_nti napísal:Už keď uvažuješ nad takouto ligou, tak mne sa omnoho viac páči aprilka SR... (však mabi???) :D
co mi ine ostava? jedine suhlasit... :D :D :D

mao

#15 Príspevok od užívateľa mao » St Sep 12, 2007 8:42 am

no. ako znie nazov temy Nova Yamaha Aerox alebo Jog RR?? tak tam chcem aj ostat. Proste musi to byt Yamaha. Ziadna Aprilka, Gilera (aj ked tu by som najradsej). A s najvascou pravdepodobnostou to bude fungel nove.
Takze poprosim naspat k teme. Vdaka

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#16 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 8:54 am

OT: Ale tá mabiho SR ide perfektne a žere 2l/100. Udávaný výkon dvojnásobný.

Adrian 15
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm

#17 Príspevok od užívateľa Adrian 15 » Pi Sep 14, 2007 10:16 pm

jean napísal:OT: Ale tá mabiho SR ide perfektne a žere 2l/100. Udávaný výkon dvojnásobný.

no neviem ci ste este nesedeli na riadnom skutri , ale tie factory podla mna nie su nic extra .

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#18 Príspevok od užívateľa jean » So Sep 15, 2007 9:11 am

Nie, ja som ešte na poriadnom skútri nesedel :oops: . Ale hento je tiché, dobre to ide a prd to žere. A je to kvalitne spracované aspoň teda na pohľad. Ale zas aspoň pár skútrov som už zblízka videl, aj značkových :lol: .

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"