FUN
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
urciet mas s casti pravdu, su taky, ale vela pic.... je popisanych v novinach a pritom to nie je pravda, samozrejme, su aj j..... pilacajti, ale su aj normalny a novinari aby mali senzacie, pisu k..... a tym spinia na cele PZ, to ze vela ludi novinarov uz zazalovalo a noviny sud prehrali, to uz radsej nenapisudr.snake napísal:hej tych k.... co boli za socioalizmu majori a skoncili ucnovky...a slopali 20rokov u policie a potom isli s odchodnym 500litrov na vysluhu za 20litrov mesacne....k... zasraty
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja ako novinar sa zas musim zastat medii... zas nech si nikto nemysli, ze rano vstanem z postele a napadne ma tema - ako sa policajt opil. Vsetko sa zaklada na faktoch. To ze je nieco zvelicene, zavadzajuco napisane, podcenene, to je ina vec, to je styl, no fakt je fakt. To ze policajt vyhra sud, to je troska ine caffe, sami vieme vsetci ako to funguje...
Ale zas treba sa zastat policajtov - po prve, klobuk dole pred rizikom, ktore maju nad hlavou. A kto z vas si mysli, ze su to darmozraci, cely den sa flakaju, vozia sa z vasich dani, beru uplatky, odstupne, dochodok... tak na mieste je otazka: Preco nie si u PZ? Ked sa tam maju tak dobre asi to bude dreamjob, nie?
Každy má v živote preslap, otazne je ako mu to prejde, policajtovy jahšie, občany v konfrontacii s fizlami uz tažšie, politik si ani nevšimne, že prešlo
Ale zas treba sa zastat policajtov - po prve, klobuk dole pred rizikom, ktore maju nad hlavou. A kto z vas si mysli, ze su to darmozraci, cely den sa flakaju, vozia sa z vasich dani, beru uplatky, odstupne, dochodok... tak na mieste je otazka: Preco nie si u PZ? Ked sa tam maju tak dobre asi to bude dreamjob, nie?
Každy má v živote preslap, otazne je ako mu to prejde, policajtovy jahšie, občany v konfrontacii s fizlami uz tažšie, politik si ani nevšimne, že prešlo

podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ako si mohol napisat taku kravi.., daj si ziadost, sprav psychotest, telesnu a si tam... rozmyslaj co pises... a dopravaci ? skus za plnej premavky stat v strede dialnice a ukazovat kamionom, ktore maju ist na odstavne parkovisko, ked auta kludne aj v rychlosti 160 a viac chodia meter od teba ? asi by si potreboval plienky, ja som videl dopravaka co to robil, mna by tam nikto nedostaljean napísal:Kuko, ver tomu, že keby to bolo také ľahké dostať sa do PZ, tak tam som. Sú to darmožráči, ja by smo bol tiež rád darmožráč. Ale tam treba mať známosti jak kráva a to zrejme všetci nemáme. Ukáž mi to riziko napr. u dopravákov
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
za dalsie, dopravaci zastavili auto na dialnici za rychlost, stali na krajnici a ozraty vodic narazil do odstaveneho policajneho auta, traja mrtvy, jasne, ziadne riziko, strata, ktora sa da kludne odpisat a hotovo... ja nevravim, ze policajti su svety, su aj v zbore hajzli, velky, ale musis to brat tak, ze lakar bere uplatok, na vychode robi porodnicka, ktora bola opita v sluzbe a umreli jej dve deti, politici beru uplatky, danovaci, a vela inych, ci statny rezort alebo sukromnik...
JEAN: na margo darmozracov, co myslis kolko policajt zaraba ? poriadkar, dopravak, proste uniformovany zarabaju priemerne 14000 v cistom, ked v telke tvrdia 28000 ako minuli rok, tak je to blbost, jasne, na ministerstve je par ludi co bere 50 000 alebo 60 000, ale ty nemaju s policiou nic spolocne, je to politicka funkcia
JEAN: na margo darmozracov, co myslis kolko policajt zaraba ? poriadkar, dopravak, proste uniformovany zarabaju priemerne 14000 v cistom, ked v telke tvrdia 28000 ako minuli rok, tak je to blbost, jasne, na ministerstve je par ludi co bere 50 000 alebo 60 000, ale ty nemaju s policiou nic spolocne, je to politicka funkcia
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
samozrejme Kuko, ja nehovorim na vsetkych novinarov, vecsina je normalnych, ale aj tam sa najdu taky, co vymyslaju, to je riziko povolania, vsade su cierne ovce, cca 9 mesiacov dozadu vysiel clanok BRATISLAVSKY SKRTIC, muz chodi v podzemnych garazach a skrti zeny, vymysel redaktora z redakcie plus 7 dni, taky ista clanok bol na slovensku asi pred 6 rokmi alebo v blizsej minulosti fantastycky clanok, opity policaj zrazil cloveka.... cela dvojstrana tomu venovana, uplna bomba, az nato, ze policajt nebol opity a chlapik sa rozhodol spachat samovrazdu a skocil pod najblizsie auto, prave policajtovi.... ale senzacia bola na svete... prsoste asi novinar, ktory inak nevie spravit karieru, nastie ja takych malo, napaqdli ma este nejake priklady, ale tema je o niecom inom, tak uz s tym koncim a v zavere dodam, nech je to povolanie hoci jake, vsade sa najdu ludia, co mu robia hanbu...kukolarik napísal:Ja ako novinar sa zas musim zastat medii...
za 14 v čistom by som ani z postele nevstal a nieto este chodil autom po meste a zbieral ožranov a robil poriadky z bezdomovcami alebo v zime v lete šlapal ja kkt ulicu a celý čas počuval nadavky od nespokojných šoferov. To je dôvod prečo má blava stále podstav policajtov, lebo to sem za tie prachy nejde robit ani vidlák z hornej dolnej a ked dojde tak potom aj robi take meno celej policii...ja tých policajtov skôr lutujem, su to chudaci
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Blava je veľké mesto, ale tu v Nitre, kde je nás pár vidlákov máš dve skupiny ľudí. Tí čo serú na predpisy a poznajú policajtov a tí ktorí policajtov nepoznajú. A to by si kukal, jak sa potom vedia po tebe voziť za hocijakú blbosť. Inak ja si musím zaťukať na drevo, čím som starší, tým sú slušnejší.
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam o par stoviek viac a nastastie s ozranmi az tak nerobim a mas pravdu, je tu problem s podstavom, je tu menej policajtov ako by maloscrat napísal:za 14 v čistom by som ani z postele nevstal a nieto este chodil autom po meste a zbieral ožranov a robil poriadky z bezdomovcami alebo v zime v lete šlapal ja kkt ulicu a celý čas počuval nadavky od nespokojných šoferov. To je dôvod prečo má blava stále podstav policajtov, lebo to sem za tie prachy nejde robit ani vidlák z hornej dolnej a ked dojde tak potom aj robi take meno celej policii...ja tých policajtov skôr lutujem, su to chudaci
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ano staci to, ja som to uz spravil a davno.... ked si taky mudry, ty si to skusal?jean napísal:Tomas, daj si ziadost, sprav psychotest, telesnu a si tam.
Tak to skús, keď myslíš že to stačí. Ja som robil brigádu na diaľnici, myslím, že to o nič horšie ako má policajt nebolo. Skôr by som sa bál v meste keď už.
Za tú činnosť, ktorú robia je aj 14 veľa.