Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
mao

#251 Príspevok od užívateľa mao » St Sep 12, 2007 10:29 am

ako sorry, ale je to fakt haluz se tu aj tu taki jedinci co akonahle zistia ze mas cinu tak si najacsi kok na svete :D hned, s fleku, bez hamby.

syndrom detskeho pieskoviska - anglicaky vs. šmejdy :D :D :D

uz to tu zamknite!

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#252 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 10:50 am

Pro THERUCK .Nezdá se mi že bych bojoval za každého majitela číny je to prostě muj názor.Z mé osobní skušenosti pokud vemu novodobé skutry jsem měl 2 japonské a 1 čínskej.Japonci naprosté fiasko čina moh bych říct naprostá spokojenost přesto by to nebylo objektivní neb ji mám necelé 2 roky a najeto 3000km.Nikdá jsem také neřek že čína je stejně dobrá jako značka to bych opravdu byl blb.Ale a to je ten rozdíl mezi námi tys nikdá neřek že pro někoho pro danej učel potřebu použití a styl jízdy je nejlepší volba ta čína.Měl jsem tě za většího znalce a odborníka.Já se nepovažuji za znalce přes skutry spíše muj koníček jsou motory všeobecně přesto jsem vyděl roztrženej varec a pár podobnejch problému ostatně geetee by ti to také řekl jak píše a mnozí jiní pokud by jim nebyla hamba to přiznat.Takže se nabízí 2 možnosti vyděl a znáš toho moc málo nebo máš klapky na očích.Kde je pravda to víš nejlépe ty.Ohledně těch dílu nevidím to tak černě za těch 5 let zato ted na čínu běžně koupím díly na japonce pokud se mi něco posere je to celá sezona to je vlastní skušenost.A ohledně té srandy mám rád srandu ale pokud bych si dělal srandu s tebe tak se tomu možná poprvé zasměješ ale za rok stálé srandy už to určitě sranda nebude.Neberu to že na mne utočíš ty to také tak neber je to jen náš názor a kdo má pravdu to musí posoudit ostatni a jak vidím příspěvky pod tebou nejsu tak uplnej exot.Moc pěkně to napsal třeba shobul.Vždy jsem psal chceš li se vrátit živej a zdravej domu tak na cestě bys měl bejt tolerantní a ohleduplnej a to platí v plné míře i tu.Mám za to že nás tady spojuje láska k motorum tak proč to rozdělovat na kasty kdo má jakej stroj jestli chodí oblékanej v značkovým a pod.Bohužel s tím nic neudělám protože jsme lidé a na rozdíl od zvířat nedokonalí.

Jinak pro geetee souhlasím co jsi psal krom jednoho a to s skutry s teska.Souhlas že tam prodávaj jen to nejlevnější tudiž nejhorší.Ale jinak je to v podstatě jedno.Pokud to tam koupím a v místě bydliště je na to smluvní servis je to jedno ba lepší než například podobnej stroj kterej má ale servis ve vedlejším městě.Nebo příklad v tesku prodávaj stroj levněji než stejnej v prodejně kde na to dělaj servis a chci ho koupit tak dám přednost tesku

Užívateľov profilový obrázok
jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#253 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 11:12 am

Mao ty si ten komplex tuším pestuješ sám :), že tu nadávajú na čínu, no a čo? Bol som síce len na jednom zraze (viac som nestihol) a nikto sa nepozastavil nad tým, že čo to je. Akurát kuko mal, ťažké srdce na činske 50, lebo neišli dosť rýchlo na to aby poriadne pridal plyn, ale ani dosť pomaly na to, aby mu nesťahovalo cigaretu počas jazdy :lol:. Inak JMstar z tesca má jednu veľkú prednosť pred ostatnými, má na Slovensku len jeden servis, takže servisné úkony si môžete robiť sami bez úhony na záruke. A servisák je pohodový chlapík :).
podpis som si este nenastavil

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#254 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 11:21 am

no s tým dělat si servis sám nevidím jako štastné řešeni.Pokud se ti něco posere pořádně nevím jestli nebude tvrdit že jsi to udělal špatně a tudíš nemáš záruku osobně jsem vybíral i dle toho jak daleko mám servis a to si zvládnu udělat vše sám ale záruka je záruka alespon pro mne

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#255 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Sep 12, 2007 11:31 am

nemam nervy to uz vsetko citat len taka poznamka...aumirek...ty si uz sedel na japonskom skutri do 125ccm? neviem o ziadnom co sa dovaza do europy...su jedine japonske znacky...vsetko je to od vyvoja po predaj from europe...btw som zaujaty aj voci americkym autam a aj motorkam...ksratka amici si myslia ze su pupok sveta a vsetko vedia najlepsie...atd...

a poprosim kludne aj do SS mi napiste prosim kto si konkretne mysli ze ked mu povies ze mas cinu ze si najvecsi KKT...velmi ma to zaujma, nakolko vecsinu pravidelnych prispievatelov poznam a neviem o nikom takom...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

jean
motorkár
motorkár

#256 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 11:31 am

Záruka mi platí. Sebe verím viac ako hocktorému servisu. Práve, ja som si myslel, že keď som si nestihol dať razítko do servisnej, tak mi neuzná reklamáciu karbecu, lebo som si prvú garančku robil sám. A on mi povedal, šak s olejom to nemá nič, ja by som Vám poslal poštou druhú. Ku.rva ja som za tú s.k... membránu zbytočne vysolil v adamse aj s poštovným skoro 7 stoviek :evil: . A to som ju musel rozobrať, lebo adams má jednoduchší karbec, tak som musel tú gumu dať do toho pôvodného šupátka.

Alči zaujatosť voči americkým autám neni dobrá, to ti je taká easy ride (ale ty asi čopre rád nemáš). A niektoré detaily majú dotiahnuté do dokonalosti, napr. na našom sa prerazil semering (vytočený na 7000 na úplne studeno :(), udrží sa v ňom 1,5litra oleja, ale stačí to na spoľahlivé mazanie. A je to jednoduchá technika, ktorú opravíš doma (myslím autá pred rokom 2000).

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#257 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 11:40 am

já ti toto všechno věřím sám mám stejnej názor nicméně vznikne li nějaká velká porucha a drahá jde o dost peněz a potom záleží jak se k tomu postavěj a nevím jak dokážeš že jsi třeba nastavil vuli ventilu nebo něco podobného správně.Nehledě na to že zajisté nemáš servisní manuál se všemi dotahovacími momenty a jiné podobné hodnoty.Když jde o peníze je to potom problém

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#258 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 11:52 am

alcatelko moc nechápu tu poznámku o japonském skutru nicméně souhlasím že když mám třeba hondu tak japonsko nikdá neviděla přesto řeknu mám japonskej skutr.Ale chceš li to tak brát tak potom polovina skutru se vyrábí v číně nebo koreji a ta druhá pulka používá většinu dílu vyrobenejch tamtéž

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#259 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Sep 12, 2007 11:52 am

na amerikach sa mi nepaci ich filozofia...motor pod 3.5 litra nemoze bezat...hej maju pohodove...ale na 100k potrebuju 5 litrovy motor co zere 20l...ekologia ja k svina...maly narod vyprodukuje 20% svetoveho znecistenia a nadavaju na cinanov ktorych je 5krat tolko a vyprodukuju rovnako znecistenia...atd...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#260 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 12:08 pm

alcatelko napísal:na amerikach sa mi nepaci ich filozofia...motor pod 3.5 litra nemoze bezat...hej maju pohodove...ale na 100k potrebuju 5 litrovy motor co zere 20l...ekologia ja k svina...maly narod vyprodukuje 20% svetoveho znecistenia a nadavaju na cinanov ktorych je 5krat tolko a vyprodukuju rovnako znecistenia...atd...
v tomto uplně souhlasím ale i to už se mění teda ty menší auta.Na druhou stranu dříve se až tak neuvažovalo o ekologii vem si také ty jejich vzdálenosti a pokud bys měl jejich plat benzin za korunu po čem bys šáhl myslím teda dříve ted ta ekologie už také hraje roli a je to správně jinak amici jsou sice dobří ale nemusím je až tak uplně.Ale to je uplně jiná výchova a mentalita.To třeba u nás okrást zaměstnavatele udělat nějakej podvod a pod se považuje málem za hrdinskej čin.Já teda ty amiky moc nechápu ale oni zase nechápou nás a ted kde je pravda

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#261 Príspevok od užívateľa TomasARN » St Sep 12, 2007 12:13 pm

kazdy ma pravdu, aj alcatelko aj aumirek :), inak ja ich tie nemusim, clovek sa aj za hlavu chyti, ked sa dopocuje, kvoli akym veciam sa sudia, zenska zazaluje tabakovu spolocnost ? lebo od 13tich fajci a ma rakovinu ? a vyhra ? a vela ineho, to je na zasmiatie

mao

#262 Príspevok od užívateľa mao » St Sep 12, 2007 12:37 pm

jean napísal:Mao ty si ten komplex tuším pestuješ sám :), že tu nadávajú na čínu, no a čo? Bol som síce len na jednom zraze (viac som nestihol) a nikto sa nepozastavil nad tým, že čo to je. Akurát kuko mal, ťažké srdce na činske 50, lebo neišli dosť rýchlo na to aby poriadne pridal plyn, ale ani dosť pomaly na to, aby mu nesťahovalo cigaretu počas jazdy :lol:. Inak JMstar z tesca má jednu veľkú prednosť pred ostatnými, má na Slovensku len jeden servis, takže servisné úkony si môžete robiť sami bez úhony na záruke. A servisák je pohodový chlapík :).
waah :D ja mam komplexy :D toto forum je studna vedomosti :D sorry za OT ale toto uz je giga moc na mna. neber to osobne Jean, je to iba internet ale ja tak. whaaaaa :D

jean
motorkár
motorkár

#263 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 1:58 pm

Alči máme američana 2,0 a má 133PS a to je tá slabšia verzia, silnejšia má 150PS. Bez turba. Už v roku 94. My máme ročník 96. Spotreba okolo 8,5/100 - automat.

Aumirek, ja od nich razítko do servisnej dostanem, takže záruka platí. A servisákovi je takmer jedno, či je to záručná oprava alebo nie, to totiž platí výrobca. A oprávnenosť pri bežných poruchách posudzuje servis. Okrem toho, kým sa nerozpadne motor, tak ho nehodlám rozoberať. Servisný manuál na GY6 je na nete, môže sa to líšiť len v detailoch. A koľko má byť vôľa vo ventiloch hádam len niekto na fóre bude vedieť.

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#264 Príspevok od užívateľa Domco » St Sep 12, 2007 2:00 pm

ja rozmyslam o keeway co vy na to???konkretne focus
Gilera runner => Piaggio X8

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#265 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:07 pm

shobull napísal:Tu sa nikto nejde hadat o to, ze cina je kvalitnejsia, alebo rovnako kvalitna a znacky. To je jednoducho fakt ze nie je.

Ale nepaci sa mi pristup niektorych jedincov, ze:
Ze kupil si cinu? :D tak to si idiot, slapol si do poriadneho hovna, rychlo sa toho zbav...

BTW ja pocit menejcennosti nemam, ale z reakcii niektorych ludi mam vidno, ze sa snazia nejaky pocit nadradenosti navodzovat.

Vybral som si cinu z dvôvodu svojich potrieb, financnych moznosti, servisu v okoli ako aj dizajnu. Vedel som do coho idem.
Tak respektujte nase rozhodnutie a nie ze z kazdej strany citam co za debilinu som urobil.

Nie kazdy si moze dovolit znacku, alebo dovies taliana a si ho prerobit vopchat do neho dalsie love.

Proste clovek nesmrcnuty motorkami proste vidi jemu cenovo dostupny scooter aj ked sa dozvie ze je to cina, ale
Proste zaplati a jazdi a co si zaplati to aj ma, s plusmi aj minusmi, a nemoze od toho ocakavat zazraky.

Ked sa hovori o tom, ze druhy skuter uz nebyva cina, tak to je pravda, i ja s nejakym dlhodobym vyhladom do buducnosti snivam o nejakom nexuse, ale na uvodne pricuchnutie mi taka cina bohato staci.
ja mam praveze pocit ze nikto tu nikoho neuraza za to ze ma cinu ale cinania stale vykrikuju ze drzte hubu vy ostatni

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#266 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:09 pm

geetee napísal:
theruck napísal:..no fakt som este nevidel odlomeny karter z minarelli ani z morini ani z piaggio ani z hondy iba z ciny. fakt som este zadny skuter so zaprenymi nohami neudrzal iba 50tku cinu. fakt som este nepocul o skutri zlomenom na polovicu iba o cine. fakt som este nevidel aby sa niekomu odlomil givi kufer po prejdeni po jame. fakt som este nevidel aby niekomu roztrhnuty remen vyvalil kus kartera iba na cine. ANO VIDEL SOM AJ CINU BEZ PORUCHY. NAOZAJ TAKE EXISTUJU! statisticky je to ale stale male mnozstvo v porovnani s osvedcenymi znackami.
tak ja som osobne drzal v ruke 3 zlomene kartre s jap minarelli, na mojom piagu (v pezote) je prave ukrutena struna na nakopavacku (vydrzala len prve dve hodiny nakopavania) o urvanych malossi remenoch ani nehovoriac, rozmrvene volnobezky, alebo teraz mame v jednom vivacity prasknutu paknu spojky a cca kazdych 100km mu vyskoci pruzinka a este mi veduci povedz na ktori znackovi scoot sa dava bez priplatku s nosicom cca 10tis. givi kufor?

proste ludia sa hambia priznat ze dali za to tolko $$ a sere sa im to, alebo co je pravdepodobnejsie, proste si to daju opravit v servise a dalej to neriesia, len majitelia chiny placu na fore lebo to kupili v tesku a im to nema kto oservisovat alebo to chvu opravit pripadne natuningovat za 5korun.
na pezote mi odislo X tacho laniek, vodne cerpadlo, predrata predna pancierova hadicka o pneumatikou, loziska v zadnych prevodoch........ a nejako to neriesim, ja mam zo znacku tolko isto problemou ako s cinou, len cinske (teda u mna KEEWAY) diely stoja stokrat menej.
a spominal tu niekdo v tejto teme niekedy ze peugeot je dobry skuter ked to tu tak kritizujes?
to ze niekto si to da potichu opravit v servise to mas pravdu ale preco teda kazdy cinan vyplakva na fore a nestravi jednoducho fakt ze ked to kupoval to riziko tam vzdy bolo? preco cinania placu a znackovi neplacu?

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#267 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:15 pm

aumirek napísal:Pro THERUCK .Nezdá se mi že bych bojoval za každého majitela číny je to prostě muj názor.Z mé osobní skušenosti pokud vemu novodobé skutry jsem měl 2 japonské a 1 čínskej.Japonci naprosté fiasko čina moh bych říct naprostá spokojenost přesto by to nebylo objektivní neb ji mám necelé 2 roky a najeto 3000km.Nikdá jsem také neřek že čína je stejně dobrá jako značka to bych opravdu byl blb.Ale a to je ten rozdíl mezi námi tys nikdá neřek že pro někoho pro danej učel potřebu použití a styl jízdy je nejlepší volba ta čína.Měl jsem tě za většího znalce a odborníka.Já se nepovažuji za znalce přes skutry spíše muj koníček jsou motory všeobecně přesto jsem vyděl roztrženej varec a pár podobnejch problému ostatně geetee by ti to také řekl jak píše a mnozí jiní pokud by jim nebyla hamba to přiznat.Takže se nabízí 2 možnosti vyděl a znáš toho moc málo nebo máš klapky na očích.Kde je pravda to víš nejlépe ty.Ohledně těch dílu nevidím to tak černě za těch 5 let zato ted na čínu běžně koupím díly na japonce pokud se mi něco posere je to celá sezona to je vlastní skušenost.A ohledně té srandy mám rád srandu ale pokud bych si dělal srandu s tebe tak se tomu možná poprvé zasměješ ale za rok stálé srandy už to určitě sranda nebude.Neberu to že na mne utočíš ty to také tak neber je to jen náš názor a kdo má pravdu to musí posoudit ostatni a jak vidím příspěvky pod tebou nejsu tak uplnej exot.Moc pěkně to napsal třeba shobul.Vždy jsem psal chceš li se vrátit živej a zdravej domu tak na cestě bys měl bejt tolerantní a ohleduplnej a to platí v plné míře i tu.Mám za to že nás tady spojuje láska k motorum tak proč to rozdělovat na kasty kdo má jakej stroj jestli chodí oblékanej v značkovým a pod.Bohužel s tím nic neudělám protože jsme lidé a na rozdíl od zvířat nedokonalí.

Jinak pro geetee souhlasím co jsi psal krom jednoho a to s skutry s teska.Souhlas že tam prodávaj jen to nejlevnější tudiž nejhorší.Ale jinak je to v podstatě jedno.Pokud to tam koupím a v místě bydliště je na to smluvní servis je to jedno ba lepší než například podobnej stroj kterej má ale servis ve vedlejším městě.Nebo příklad v tesku prodávaj stroj levněji než stejnej v prodejně kde na to dělaj servis a chci ho koupit tak dám přednost tesku
ale ved to vy stale rozdelujete na 2 tabory. ja ked povim ze Peugeot je sracka alebo ze Morini sa neda dobre tunit lebo niesu na to veci tak nikdo kdo ma peugeot ani nikdo kdo ma morini (jak ja) tu nebude robit z toho druhe slovenske narodne povstanie. ked ale povim ze cina je shit a je to 100% pravda tak su vsetci zrazu urazeni. neni som odbornik na skutre ale na pocitace ale s tymi skutrami aj s ludmi co ich maju prichadzam do styku takze som si vytvoril taky nazor aky tu prezentujem. videl som co som videl zazil som co som zazil a nepresveci ma tvoj skuter s 3000km ze by som niekomu kto chce kupit skutra odporucil cinu. na zraze su zadne tabory neni to len tu na fore su vseti strasne husti.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#268 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:19 pm

aumirek napísal:já ti toto všechno věřím sám mám stejnej názor nicméně vznikne li nějaká velká porucha a drahá jde o dost peněz a potom záleží jak se k tomu postavěj a nevím jak dokážeš že jsi třeba nastavil vuli ventilu nebo něco podobného správně.Nehledě na to že zajisté nemáš servisní manuál se všemi dotahovacími momenty a jiné podobné hodnoty.Když jde o peníze je to potom problém
a myslis ze ten co to tu sklada ten skuter co pride v krabici ma servisny manual? viem o cinskych znackach ktore ked pridu s fabriky nemaju nastavene ventily vobec

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#269 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 2:19 pm

ja mam praveze pocit ze nikto tu nikoho neuraza za to ze ma cinu ale cinania stale vykrikuju ze drzte hubu vy ostatni

dobře ale to je konkrétně lehká pomoc a zrovna ty to mužeš napravit napíše li někdo něco podobného o číně nebo značce tak ho vymaž případně dej ban
bohužel musel by jsi smáznout i pár svejch příspěvku a trochu také študuj at netvrdíš že tohle jsi zažil jen u číny a nikdá jsi to u značky nevyděl když mnohej tady ti dokázal že to se stane i jinde

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#270 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:21 pm

Domco napísal:ja rozmyslam o keeway co vy na to???konkretne focus
najprv napis pre aurmireka slohovu pracu na aky ucel ten skuter potrebujes a on ti potom povie ci ti to bude stacit alebo nie.
ja ti radim rovno nekupuj to :)

geetee

#271 Príspevok od užívateľa geetee » St Sep 12, 2007 2:25 pm

theruck napísal:a spominal tu niekdo v tejto teme niekedy ze peugeot je dobry skuter ked to tu tak kritizujes?
to ze niekto si to da potichu opravit v servise to mas pravdu ale preco teda kazdy cinan vyplakva na fore a nestravi jednoducho fakt ze ked to kupoval to riziko tam vzdy bolo? preco cinania placu a znackovi neplacu?
ved presne to som mal na mysli, ty co kupia znacku, to beru ako normal poruchu, daju opravit a su spokojny dalej, ale ty co kupia cinu (80%minimalne) si mislia ze kupili mercedes a este im 6 rokov bude niekto robit servis zadarmo, a potom ked pridu do teska su rozcarovany ze na nich zvisoka ..........

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#272 Príspevok od užívateľa aumirek » St Sep 12, 2007 2:26 pm

theruck napísal:
aumirek napísal:já ti toto všechno věřím sám mám stejnej názor nicméně vznikne li nějaká velká porucha a drahá jde o dost peněz a potom záleží jak se k tomu postavěj a nevím jak dokážeš že jsi třeba nastavil vuli ventilu nebo něco podobného správně.Nehledě na to že zajisté nemáš servisní manuál se všemi dotahovacími momenty a jiné podobné hodnoty.Když jde o peníze je to potom problém
a myslis ze ten co to tu sklada ten skuter co pride v krabici ma servisny manual? viem o cinskych znackach ktore ked pridu s fabriky nemaju nastavene ventily vobec
o tobě je známo že překrotuíš vše hlavně jak jde o čínu a stále jen dokazuješ že kdyš chceš nepochopíš.Víš velice dobře co jsem měl na mysli a co jsem napsal to znamená at jsi sebelepší než ten mechanik v servise tak jak pujde o peníze třeba u zničeného motoru servis bude tvrdit že jsi to zmršil ty a proto nemáš záruku.A doufám že mi nechceš namluvit že jsou tak dobří aby ti to zaplatily pokud existuje jen nepatrná možnost te j...

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#273 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:26 pm

aumirek napísal:ja mam praveze pocit ze nikto tu nikoho neuraza za to ze ma cinu ale cinania stale vykrikuju ze drzte hubu vy ostatni

dobře ale to je konkrétně lehká pomoc a zrovna ty to mužeš napravit napíše li někdo něco podobného o číně nebo značce tak ho vymaž případně dej ban
bohužel musel by jsi smáznout i pár svejch příspěvku a trochu také študuj at netvrdíš že tohle jsi zažil jen u číny a nikdá jsi to u značky nevyděl když mnohej tady ti dokázal že to se stane i jinde
ja ti verim ze sa to stane aj inde ale ja som to este nevidel
ved si pozri aj toto forum a porovnaj si problemy kolko je ich ze znacku a kolko s cinu. co myslis ze je to nahoda a ze nestasti chodi po horach a ne po ludoch?

jean
motorkár
motorkár

#274 Príspevok od užívateľa jean » St Sep 12, 2007 2:26 pm

Aumirek, ale toto vlákno bolo založené preto, aby každý mohol napísať, čo si myslí o číňanoch. Tebe to stačí, mne to stačí, theruck je náročnejší a nie je s tým spokojný. Takisto tn, kto je zvyknutý na mercedes S nebude spokojný s loganom. Pokiaľ budeš tvrdiť, že ten logan je lepší než méďo, tak ho nasereš. Ale zhľadiska nákladov, úžitkovosti lepší je, lenže toto nie je rozhodujúce pre každého.
Naposledy upravil/-a jean v St Sep 12, 2007 2:29 pm, upravené celkom 1 krát.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#275 Príspevok od užívateľa theruck » St Sep 12, 2007 2:28 pm

aumirek napísal:
theruck napísal: a myslis ze ten co to tu sklada ten skuter co pride v krabici ma servisny manual? viem o cinskych znackach ktore ked pridu s fabriky nemaju nastavene ventily vobec
o tobě je známo že překrotuíš vše hlavně jak jde o čínu a stále jen dokazuješ že kdyš chceš nepochopíš.Víš velice dobře co jsem měl na mysli a co jsem napsal to znamená at jsi sebelepší než ten mechanik v servise tak jak pujde o peníze třeba u zničeného motoru servis bude tvrdit že jsi to zmršil ty a proto nemáš záruku.A doufám že mi nechceš namluvit že jsou tak dobří aby ti to zaplatily pokud existuje jen nepatrná možnost te j...
vis co nechapem? jak sa ti moze pokazit motor tak aby ti mohol nekdo povedat ze si si ho pokazil sam. skus mi to objasnit

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"