Co si myslite o cinskych skutroch
Moderátor: Moderators
- yukirally
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
- Skúter: YUKI RALLY II
- Kontaktovať užívateľa:
za 2 roky 3000 km??ja som spravil za 2 tyzdne 2000aumirek napísal:theruck manželce mnoho do stovky neschází ba naopak vozí tašku asi 20 kg v prosinci ho bude mít 2 roky do servisu zátím jen k vuli razítku.Jen pro klid tvé duše jak jezdí jsem psal a má najeto malinko přes 3000 km takže tu se nedá mluvit ještě o zázraku to je skoro normální že se to sere trochu později.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
ano proto je pro ni bohatě dostačující a s trochou štěstí ji vydrží i 10 let pro jiného ale muže bejt nevhodnejyukirally napísal:za 2 roky 3000 km??ja som spravil za 2 tyzdne 2000aumirek napísal:theruck manželce mnoho do stovky neschází ba naopak vozí tašku asi 20 kg v prosinci ho bude mít 2 roky do servisu zátím jen k vuli razítku.Jen pro klid tvé duše jak jezdí jsem psal a má najeto malinko přes 3000 km takže tu se nedá mluvit ještě o zázraku to je skoro normální že se to sere trochu později.
-
- st. skútrista
souhlasím slušnost není nikdá na škodu na druhou stranu theruck a podobní tu včera brečeli že majitelé čín je diskriminují ale hned první věta z něj vypadne nechtěl bych jet s čínskejma brzdama 80 on totiž za každým příspěvkem musí dodat nějakou takovou prupovídku a pak se diví že se někdo ozve.No nic jak řekl to je jen sranda.mPershing napísal:![]()
![]()
Jean - takto rozpravaj doma a nie tu na fore
![]()
![]()
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
http://news.auto.cz/aktuality/cinske-vo ... psana.html
pre teba mirek
co sa tyka toho brzdenia tak kazde brzdenie sa ti zda dostatocne pokial si nezazil uz aj lepsie...
pre teba mirek

co sa tyka toho brzdenia tak kazde brzdenie sa ti zda dostatocne pokial si nezazil uz aj lepsie...
-
- st. skútrista
samozřejmě jen se mi nelíbí vždy ten tvuj dodatek na čínu jelikož jsi mi už párkrát dokázal že tvé vedomosti nejsou takové supr a moc jsi toho neviděl tak ti mohu říct že po cestách jezdí dost serších skutru jejichž brzdy jsou horší jak ty čínské.A vzhledem k tomu že jsem podstatně starší a řidičák mám na vše ubezpečuji te že jsem se projel na dost motorkách abych to mohl také posoudit.theruck napísal:http://news.auto.cz/aktuality/cinske-vo ... psana.html
pre teba mirek
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ja som bol asi debil. moja katana nebrzdi lepsi jak cina asi som si to iba vsugeroval a konecne si mi otvoril oci. odteraz som normalny a idem si kupit nieco co brzdi tym ze mi znizuje ucinok brzdenia.
toto neni o cine/necine ale o kvalite a nekvalite. bohuzial nekvalita a slabe prevedenie ide s cinu ruka v ruke
toto neni o cine/necine ale o kvalite a nekvalite. bohuzial nekvalita a slabe prevedenie ide s cinu ruka v ruke
tymto si to ciastocne dost zaklincoval. no offencetheruck napísal:mirek ja si ajtak myslim ze ty zmenis nazor hned jak sa ti to prvy krat pokazi co cakam ze bude kazdu chvilu. potom budes krutit hlavou ze jak je vobec mozna taka zavada a ze kdepak asi udelali soudruzi chybu.
ozaj co to mas za znacku a model vlastne?

-
- st. skútrista
ono já si nedělám iluze jak dobrej stroj mám vím dobře co to je zač ale jsem ojektivni na rozdíl od tebe protože ty nikdá nepřiznáš že udělaj chybu občas i soudruzi v japonsku.Ale vzhledem k tomu k čemu ho mám a kolik najedu tak než se posere tak budeš čekat hodně dlouho i když jeden neví .Ale zatím to je tak že vydrží déle než koleguv co koupil aprilku za 90 měl ji 3 roky 25 dal za opravu a pak jsem ji od něho vzal já za 9 protože ji nemohl prodat.No a kde udělali soudruzi chybu v tom že prodejce chtěl levnej skutr na ukor kvality no a když to někomu vyhovuje tak proto se tak dobře prodává kde není zájemce nemuže bejt ani výrobce.a pro tvou informaci i když ti soudruzi tam dělaj pro ten velkej zájem opravdu jen podřadné zboží tak když je zájem a chcou tak také jako třetí na zemi uměj poslat člověka do kosmu a budeš se divit i dostat ho v pořádku dolu.Jinak mám biagini tiger a máš pravdu v tom že bych ho asi nekoupil ale koupil jinej čínskej ale proto že některých tu jezdí více tak možná k vuli dílum no ale pořád jsem s na tom několikanásobně lépe než shánět díly na japonce.Ale manželce se líbil že je malej.theruck napísal:mirek ja si ajtak myslim ze ty zmenis nazor hned jak sa ti to prvy krat pokazi co cakam ze bude kazdu chvilu. potom budes krutit hlavou ze jak je vobec mozna taka zavada a ze kdepak asi udelali soudruzi chybu.
ozaj co to mas za znacku a model vlastne?
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Tak Theruck napísal, že by nechcel ísť s tými brzdami a nikdy s tým nešiel, takže ani len netuší ako to brzdí
. Ja mám vpredu aj vzadu 130 širokú gumu, takže brzdná plocha je dostatočná. Treba silno stlačiť páčku, 2 prsty na prudké brzdenie nestačia ani zďaleka. Ale keď sa na páčku riadne sekne, tak to prekvapí. Ani len netuším, ako brzdí katana, nešiel som na nej.
Theruck: Sem tam som sa previezol na VF1000 - vpredu 2 kotúče, to ešte stále nebrzdí? Tam stačilo oprieť jeden prst o páčku a kolo šlo takmer do šmyku, takže ako fungujú brzdy na poriadnom stroji mám predstavu.
A k mojmu vyjadrovaniu: Ja som proste taký, hovorím jak prasa aj pred živými ľuďmi, nie len pred monitorom. A už sa nezmením, hoci to veľa ľudí uráža. A tiež si semtam serem do huby ako každý. Haugh.

Theruck: Sem tam som sa previezol na VF1000 - vpredu 2 kotúče, to ešte stále nebrzdí? Tam stačilo oprieť jeden prst o páčku a kolo šlo takmer do šmyku, takže ako fungujú brzdy na poriadnom stroji mám predstavu.
A k mojmu vyjadrovaniu: Ja som proste taký, hovorím jak prasa aj pred živými ľuďmi, nie len pred monitorom. A už sa nezmením, hoci to veľa ľudí uráža. A tiež si semtam serem do huby ako každý. Haugh.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
a ja som myslel ze toto je debata o cinskych skutroch a ne o japonskych
kde som pisal ze japonske sa nekazia? kazi sa secko ale zalezi na tom aj co a jak casto. nemozes porovnat chybu elektronickeho vstrekovania na aprilke zo zlomenym ramom na polovicu. ked bude vyrabat cina take skutre zo vstrekovanim jak aprilia tak do toho kozmu budem uz litat ja na dovolenku.
inak ditech je naprt kazi sa to casto to by som tiez nikomu neradil. ale zas jak to ide a z jaku spotrebu...
dufam ze si cital aj poslednu vetu a keby ne tak este raz:
ditech je naprt kazi sa to casto to by som tiez nikomu neradil. ale zas jak to ide a z jaku spotrebu...
a este teda dodatek o cine:
cina je naprt kazi sa to casto ale zas jak to nejde a jaku to ma cenu...

inak ditech je naprt kazi sa to casto to by som tiez nikomu neradil. ale zas jak to ide a z jaku spotrebu...
dufam ze si cital aj poslednu vetu a keby ne tak este raz:
ditech je naprt kazi sa to casto to by som tiez nikomu neradil. ale zas jak to ide a z jaku spotrebu...
a este teda dodatek o cine:
cina je naprt kazi sa to casto ale zas jak to nejde a jaku to ma cenu...
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ja som sa praveze na tom viezol ale napisal som ze by som s tym nechcel brzdit z 80 km/h co mam na katane vlastne furt. 80 km/h da cina mozno tak pri 150 ccm ja som hovoril o 50 ccm co maju ABSjean napísal:Tak Theruck napísal, že by nechcel ísť s tými brzdami a nikdy s tým nešiel, takže ani len netuší ako to brzdí. Ja mám vpredu aj vzadu 130 širokú gumu, takže brzdná plocha je dostatočná. Treba silno stlačiť páčku, 2 prsty na prudké brzdenie nestačia ani zďaleka. Ale keď sa na páčku riadne sekne, tak to prekvapí. Ani len netuším, ako brzdí katana, nešiel som na nej.
no ty si macher ked sa vozis na 1000cke honde a porovnavas to so skutrom. tato debata zacne naberat uplne iny rozmerjean napísal: Theruck: Sem tam som sa previezol na VF1000 - vpredu 2 kotúče, to ešte stále nebrzdí? Tam stačilo oprieť jeden prst o páčku a kolo šlo takmer do šmyku, takže ako fungujú brzdy na poriadnom stroji mám predstavu.
aspon kazdy hned vie s kym ma do cinenia. mudro. setris inym casjean napísal: A k mojmu vyjadrovaniu: Ja som proste taký, hovorím jak prasa aj pred živými ľuďmi, nie len pred monitorom. A už sa nezmením, hoci to veľa ľudí uráža. A tiež si semtam serem do huby ako každý. Haugh.

-
- st. skútrista
no kde jsem vzal že značka se nekazí jen kousek nahoře jsi tvrdil že ulomená nakopávačka rozpadlej varec a pod je možné jen na číně a že jsi to nikdá neviděl na značce což je divné když jsi takovej znalec.A to co říkáš o ditechu to souhlasím až na jedno takovej nepodařenej nebo lépe řečeno nespolehlivej stroj by si mohla dovolit dát na trh snad čína ale taková značka té by se to stát a hlavně za tu cenu stát nemělo a je snad jedno sere li se alektronika nebo cokoliv jiného on chtěl skutr
- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Noo nejak sa to tu az moc rozvija, proste cinske skutre su vysoko nekvalitne, presne tak ako cinske auta, to je jednoducho neodskriepitelny fakt, otrasny design, smiesne nazvy znaciek...
Pricom u znackovych skutrov si clovek plati za kvalitu, za styl (lebo kazda normalna znacka ho v sebe ukryva) a za ako taku garanciu, jednoducho keby som sa viezol na cine, jednoducho nemozem tomu skutru plne doverovat...
A ja si za tu garanciu, styl, znacku rad priplatim a kedze teraz zhanam skutra zo statistik ktore som si vypracoval: v BA sa v sucasnosti predava (cez inzerat) okolo 12 skutrov (50 cc): 10 je cinskych a len 2 su normalnej znacky a s papiermi...
a poviem to tak, ze radsej ziadny skuter, ako cinsky...
Pricom u znackovych skutrov si clovek plati za kvalitu, za styl (lebo kazda normalna znacka ho v sebe ukryva) a za ako taku garanciu, jednoducho keby som sa viezol na cine, jednoducho nemozem tomu skutru plne doverovat...
A ja si za tu garanciu, styl, znacku rad priplatim a kedze teraz zhanam skutra zo statistik ktore som si vypracoval: v BA sa v sucasnosti predava (cez inzerat) okolo 12 skutrov (50 cc): 10 je cinskych a len 2 su normalnej znacky a s papiermi...