Yamaha Slider
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Yamaha Slider
Mam na tom lahky tuning kit Polini 70ccm, vyfuk LeoVince RS, vo variatore neviem co bolo menene, ale v najblizsej dobe to zistim pretoze ho nemam dlho
, plasty ma menene a striekane, vyzera to celkom dobre aj ked mne sa to pacilo s tymi padacimi plastami, skoda no nevadi aj ked su tam poodtrhane uska na sroby ale tie plasty sa daju spravit, a ak by niekto mal na Slidrea elektricku schemu velmi by som ju potreboval lebo nemam prerusovac a potrebujem zapojit zadne svetlo aj smerovky spolu s prednymi, idu mi iba predne svetla aj to iba kratke
, tachometer ide super, vymackal som z toho na rovine 112km/h avsak kilometre mi neratalo tak som to rozobral a vynuloval a ratalo mi to do 89.9 pretoze 9 na druhom mieste ani predtym necelo pretocit, tak ak mi mozete pomoct piste
a ma to nemecke TP a aj COC aj kupnu zmluvu a teraz by som to chcel prihlasit tak ak mi viete pomoct , co a ako mam urobit, piste budem len rad. [/b]
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Yamaha Slider
No sak jasne tie dva blatniky o tom som uz aj uvazoval ze to zhodim abo co
bo aj mne sa to zdalo cudne no zhodim a ufidim ak to bude lepsie necham to asi tak
inak dik
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
uvazujem tiez o tom vyfuku ho prebrusit a natriet ho asi striebrenkou abo nieco podobne, mam ho iba tyzden takze ece to bude treba porobit, som spevnoval dolamane veci a tak, aj ked najvacsi problem bude ece ta elektrika, moc by som potreboval voaku tu schemu , bylestit carter a bude to dobre ... popripade voake drobnosti samo.. ako napr. vazovacky na riaditka abo nejaky ten kryt ventilatora, a tiez uvazujem o vybruse bo nieviem v akom to je steve, a tiez dat pozriet niekomu cely motor ... 
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
mno je to dost mozne, az na predne svetla nic nejde no treba to pozret ale dost by som potreboval voaku schemu ... bo netusim co a ako aj ked by som vedel ale necem nieco pokazit ... ale svietia mi zadne smerovky namiesto blikania bo tam neni prerusovac ale preco zase nejdu predne??
mozno ze tam neni ten prerusovac , ufidime ...
no to svetlo pozrem a nejde mi ani ukazovatel paliva ale ten na tachaci by mal byt dobry ale asi tam tiez nieje nieco v poriadku v kabloch abo pri nadrzi...
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
momoo
dik ja som to tam nedaval aj ked je iba vpredu
a chcel by som sa opytat ze to ty robis tie nalepky a tak?? potreboval by som nieco .? 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
mno ja som ho taky kupil a mam ho skoro tri mesiace mno teraz som sa aj z*ebal ale sak som to strekol, nic vazne ale to sa da, nefim ja som to striekal takym sprejom normalka , oranzovy som nasiel prvy doma a siel som na to
, som sa nesral vyzeral taky isty odtien a bolo:) celkom sa to podoba, mno tieto foto su ece stare a aj vyfuk taky hrdzavy ale sak takto vyzera teraz
aj s nejakymi fotkami padu, ale to zalozim temu novu ece a tam budu 

, som sa nesral vyzeral taky isty odtien a bolo:) celkom sa to podoba, mno tieto foto su ece stare a aj vyfuk taky hrdzavy ale sak takto vyzera teraz

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
mno sak nevyzera mozno aj mne ale sak da sa ale zase plni to svoj ucel bo ked idem off-road, cross, alebo tak po blate tak to neza*ebe setko vnutro zospodu vpredu ale len to oranzove ale sak hodim tam to foto
teda mam starsie iba predku ...

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
zrkadielko stoji u Vranskeho ( motos ) v PN 650 tusim a bezkarbonove 550
a to som tam musel ece zrezavat zavit na mensi bo taka prepojka na to stale NEUVERITELNYCH 175,-SK
im asi za*ebalo