presne tak, sused ma Keeway hurricane, ten ma ten obmedzovac tlaku a ked naprsi, koleso sa normalne smyka (ak jed je tam nalepka ABS)alcatelko napísal:kvazi abs sproste obmezduje tlak...cize na asfalte nebrzdi a na prachu ide do smyku...
Specialny "tesco" scooter
Moderátor: Moderators
- yukirally
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
- Skúter: YUKI RALLY II
- Kontaktovať užívateľa:
tento tesko skuter uz maju aj v kauflande...tak uz to je tesko-kaufland skuter..a jake siroke gumy to ma..som normalne kukal jak sprosty...to ani ja nemam take siroke..

Naposledy upravil/-a yukirally v Št Sep 13, 2007 1:45 pm, upravené celkom 2 krát.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to je skoro pred kazdym spomalovacom lebo kazdemu tam ukvapne nejaky ten olej atd...VLADY napísal:Presne tak...mne sa naposledy podarilo bloknúť predok pred spomalovacím hrbom na ceste ako sme išli zo Senca večer bolo to len tak tak ochlp...som si neuvedomil že sa ten asfalt nejak leskne a je šmyklavejší ako inde...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
theruck napísal:to je skoro pred kazdym spomalovacom lebo kazdemu tam ukvapne nejaky ten olej atd...VLADY napísal:Presne tak...mne sa naposledy podarilo bloknúť predok pred spomalovacím hrbom na ceste ako sme išli zo Senca večer bolo to len tak tak ochlp...som si neuvedomil že sa ten asfalt nejak leskne a je šmyklavejší ako inde...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Podla mňa to nieje žiadny Kaufland alebo Tesco scooter ... len si to tam nejaký zákazník odparkol, lebo sa bál aby mu to pred obchodom neukradli....
A tú merežu pred svetlom vpredu má na to že aby ho nestratil ak mu vypadne z tej kapotáže.. 

Naposledy upravil/-a VLADY v Po Jún 09, 2008 6:31 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
u nas v Piešťanoch v tescu tusim podobne urcite ale takyto je presne aj v Kauflande
mno je to sila. teda akoze by som sa siel stazovat ze to nema taky vykon a ze sa viac najem a nemozem sa ni odviest bo to je do 90kg tak ujo ma 120 by im tam ece vypi*oval ze prenho ani neorbia
sak halusz musi byc
kks ale sila, pozrem to aj v nasom shope ci to tam nahodou nemaju alebo podobnu halusz 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
Ludiaa toto ste nevydeli =
wcera som bol v kauflande a bol tam skuter . jmstar 50tka za 25 000
ale to najlepsie az teraz =D z tade som isiel do teska ! kde bol jmstar 150 ccm vo vypredaji z 50 000 na 20 000
keby to je 125 newaaaham

Kód: Vybrať všetko
http://www.ukazto.com/?id=6387585&klic=Ukub5n2r&overall=1
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený