Moj plexistit - doplnok temy winshield
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ako tak ccas plynie, na plexi som si celkom zvykol, hlavne pocas tychto dazdov som sa za nim velmi rad skryl...
No dnes idem z prace a zda sa mi, akoby sa nejako moc "hegalo". Reku, ok, zla cesta, hento tamto, no po kilometri mi to nedalo, tak som sa pozrel a vidim toto:

Hovorim si reku OK, tak fakt zla cesta, ale pre istotu skontrolujem aj spodne sroby... drzia...
Tak reku vsetko OK, doma to pozrem, padam...
Tu vsak dvihnem zrak a zbadam toto:

Tak reku toto uz fajn nie je... kto ma pozna, ten vie, asi ze sla ciga do huby za slov z pekneho slovniku...
pozeram teda dopodrobna a vyzera to takto:

Sadam teda, reku ked doteraz vydrzalo, hadam podrzi este, tak idem domov, doma davam dole sroby a vysledok je takyto...

Proste material nevydrzal...
Takze som objednal plne tyčky, radius na zohnuti a diery vrtneme tiez inak...
Teda vrtneme... teoreticky Vlady vrtne, len o tom este nevie...
No dnes idem z prace a zda sa mi, akoby sa nejako moc "hegalo". Reku, ok, zla cesta, hento tamto, no po kilometri mi to nedalo, tak som sa pozrel a vidim toto:

Hovorim si reku OK, tak fakt zla cesta, ale pre istotu skontrolujem aj spodne sroby... drzia...
Tak reku vsetko OK, doma to pozrem, padam...
Tu vsak dvihnem zrak a zbadam toto:

Tak reku toto uz fajn nie je... kto ma pozna, ten vie, asi ze sla ciga do huby za slov z pekneho slovniku...
pozeram teda dopodrobna a vyzera to takto:

Sadam teda, reku ked doteraz vydrzalo, hadam podrzi este, tak idem domov, doma davam dole sroby a vysledok je takyto...

Proste material nevydrzal...
Takze som objednal plne tyčky, radius na zohnuti a diery vrtneme tiez inak...
Teda vrtneme... teoreticky Vlady vrtne, len o tom este nevie...

podpis som si este nenastavil
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Pekne, pekne, musis riadne lietat na tom scoote
Takze od teraz sa uz nelame len China ale aj znackova Honda, to je ale sunt. :gt1: :gt2:
Ale to je hlavne preto ze si tie trubky corkol z lodenic :gt2: :gt2: :gt2:
Ale aspon mas moznost spravit to este raz a lepsie. Hlavne nevrtaj tu gulatinu co tam ides dat durch ale len narez zavit do nej alebo nevrtaj nic a navar tam matky.

Takze od teraz sa uz nelame len China ale aj znackova Honda, to je ale sunt. :gt1: :gt2:
Ale to je hlavne preto ze si tie trubky corkol z lodenic :gt2: :gt2: :gt2:
Ale aspon mas moznost spravit to este raz a lepsie. Hlavne nevrtaj tu gulatinu co tam ides dat durch ale len narez zavit do nej alebo nevrtaj nic a navar tam matky.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No šak ..aj ja som si to vravel keď sme to robili že majú tenkú stenu..ale čo už človek sa aspoň poučí a získa prax... a vrtať gulatinu nevím ako to pojde ono ísť to pojde ale asi bude treba chladiť vrták a netlačiť...Ale aj ten priemer by mohol byť väčší... lebo vonkajšok to malo 12 vnútro cca 9 a do toho naspodku M8 šrouby som rátal skorej že sato ulomí naspodku...podla mňa kludne by tam mohla byť aj nejaká 15ka 16ka gulatina aby to bolo ozaj fest pevné.... a tých cca 3-4 mm na priemere nebude až tak moc neesteticky pôsobiť.Alebo to potom fakt nejak vystužiť nejakou vzperou ešte aj zhora od zrkadiel ako to býva na niektorých origoš držiakoch...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a co tak urobit drziak ako maju niektote choppre...z nerezoveho plechu...dalo by sa to aj pekne esteticky spravit...pripadne spevnit este trubkou...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
alebo dubova metrovina 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............