TOMEK a nemusíš downhill stačí len tú farbu
 TOMEK a nemusíš downhill stačí len tú farbu 
Moderátor: Moderators

Nechcem celú sadu lebo je tam aj kratke koleno čo nepotrebujem lebo budem mať ľadák...
  Nechcem celú sadu lebo je tam aj kratke koleno čo nepotrebujem lebo budem mať ľadák...
Neviem, tie fotky nie sú najaktualnejšie. Môj scooter vyzerá teraz približne tak istopreco si nafotil svoje moto len z jednej strany na 4 fotkach?
 . Iné fotky (po kúpe ešte samolepkami + aktualne) nájdeš keď klikneš na www . A tvoje fotky kde sú?
 . Iné fotky (po kúpe ešte samolepkami + aktualne) nájdeš keď klikneš na www . A tvoje fotky kde sú?
 (odblokovanie,nastavenie 1200,-Sk+triska karburátora 50-100,-Sk+záručná prehliadka 800,-Sk). Celé to trvalo cca. 45 minút. Ani som nemohol pozerať čo robí servisák, lebo to nedovolili.
 (odblokovanie,nastavenie 1200,-Sk+triska karburátora 50-100,-Sk+záručná prehliadka 800,-Sk). Celé to trvalo cca. 45 minút. Ani som nemohol pozerať čo robí servisák, lebo to nedovolili.
to iste by som ti spravil za 200 aj z tryskou...respectman napísal:Dnes som bol v servise. Prvá garančka + odblokovanie. Vybrali krúžok z varia + ešte dali trisku. Povodna triska tam bola 47,5 teraz je tam 50-ka.
Nedali mi tam celú odblokovaciu sadu(valčeky ani to kratke koleno výfuku) lebo ja som nechcel. Plánujem tam dať výfuk Laser XPro chrom karbon(už onedlho), klapky Stage6 Reed Valve V-Force3 by Tassinari, vario malossi multivar.
Podla tacha mi teraz ide max.60km/h. Dnes som platil servise 2100,-Sk(odblokovanie,nastavenie 1200,-Sk+triska karburátora 50-100,-Sk+záručná prehliadka 800,-Sk). Celé to trvalo cca. 45 minút. Ani som nemohol pozerať čo robí servisák, lebo to nedovolili.