Pristroj (teda aspon moj) ma prednahratu mapu Slovenska Slovakia Roads v4.5, a uplne zakladnu mapu celeho sveta.
Kabel sa da kupit v Mountfielde za 650Sk, rozne mapy sa daju zohnat na NETe, podla informacii z NETu sa daju nahodit, este som to nekusal, zatial nie je dovod, zabudovana mapa Slovenska mi vyhovuje.
Pristroj je na 2 tuskove baterie, ma ciernobiely displej s 4 odtienmi sedej, je pekne podsvieteny iluminatorom (teda nie nejakou LEDkou), podsvietenie sa zapina tlacidlom, daju sa nastavit dlzky trvania podsvietenia, 15sec, 30sec, ... always on (teda zapnut a vypnut tlacidlom). Myslim, ze sa da kupit aj adapter do autozasuvky. Baterie maju vydrzat 18hodin, potvrdili to aj pouzivatelia... Pristroj je vodeodolny (hlbka 1m pocas 30 minut, oficialna informacia).
V akcii sa da kupit aj drziak na bicykel (povodna cena 750Sk, akciova cena 450Sk), takze kto ma downhilly, ziaden problem, my ostatni pospekulovat.
Pristroj samostatne nevie routovat (navrhovat trasu a usmernovat), trasa sa vsak da naplanovat cez PC.
Samotny pristroj ponuka kopec jazykov, slovencinu sice nenajdete, ale pre tych, co nevedia po anglicky, pristroj ma zabudovane aj ceske menu.
Za tieto peniaze nenajdete lepsiu kupu, ani za 2x tolko.