predne svetlo poriadne
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
K tomu jsem se již jednou vyjadřoval na moji aprilce okomentoval jsem to tak že je nemožné na tom jezdit v noci poněvadž to má jen trošku lepší parkovačky jinak nedoporučuji dát tam ze scootlandu to tuninkové světlo nebot krom ohromné práce to tam napasovat i když to vypadá pěkně tak to stejně nesvíti blbec jsem to koupil pro pochopeni je tam sice halogenka 30W ale žárovečka s teska pro bodovky.Jediná možnost vyměnit z něčeho komlekt světlo
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
nebudu se hádat u jiného skutra ale u ditecha ta konstrukce celá včetně té umělohmotnej čočky je zhruba 10 let za čínou.Říkáš nemusí bejt na vině světla co potom když pominu martany i když dám správnou žárovku napájím tvrdým zdrojem 15 voltu tak pořád to není světlo možná se to stratí v těch tlustej čočkách nebo co když dáš 21 W žárovku je to lepší ale jen hodinku pak se to seškvaříripper napísal:nemusia byt vzdy na vine svetla. mal som ditecha a ziarovky 15w a ako parkovacky. kamos este ma apriliu www ta ista parabola ziarovky 15w a svieti lepsie ako rox
a skusal si napajat iny zdroj? ja som skusal davat aj druhe ziarovky aj za cenu roztopenia paraboly a svietili rovnako slabo tak som to pomeral a zistil som ze dava slaby prudaumirek napísal:nebudu se hádat u jiného skutra ale u ditecha ta konstrukce celá včetně té umělohmotnej čočky je zhruba 10 let za čínou.Říkáš nemusí bejt na vině světla co potom když pominu martany i když dám správnou žárovku napájím tvrdým zdrojem 15 voltu tak pořád to není světlo možná se to stratí v těch tlustej čočkách nebo co když dáš 21 W žárovku je to lepší ale jen hodinku pak se to seškvaříripper napísal:nemusia byt vzdy na vine svetla. mal som ditecha a ziarovky 15w a ako parkovacky. kamos este ma apriliu www ta ista parabola ziarovky 15w a svieti lepsie ako rox
zaujali am tie luxeony, tiez tam vidim vyuzitie, len skoda tej ceny. BTW audi R8 uz ma za priplatok komplet LED svetla
tu je zaujimava stranka o pouziti luxeonov aj s porovnanim s inymi zdrojmi svetla (wewewe.)mine-explorer.co.uk/reviews/stenlight_s7/default.asp a ten 2x3W svieti fakt dobre. Podla mna by mi na motorke svietil perfektne taky 4x5W to by bolo uz jak cez den podla hentych obrazkov. aj je to svetlo celkom dobre usmernene sosovkou.
tu je zaujimava stranka o pouziti luxeonov aj s porovnanim s inymi zdrojmi svetla (wewewe.)mine-explorer.co.uk/reviews/stenlight_s7/default.asp a ten 2x3W svieti fakt dobre. Podla mna by mi na motorke svietil perfektne taky 4x5W to by bolo uz jak cez den podla hentych obrazkov. aj je to svetlo celkom dobre usmernene sosovkou.
az na tych 200libiermartin850 napísal:zaujali am tie luxeony, tiez tam vidim vyuzitie, len skoda tej ceny. BTW audi R8 uz ma za priplatok komplet LED svetla

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked si sam vyskladas tak vychadza jedna 1w s optikou a chladicom na cca 1000sk...cize usetris asi 500sk na 3w komplete ale nebudes mat v jednom drziaku 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Ja mám tiež roxa a už som nad tým uvažoval.Prerobil si to nápajanie (tie tri kábliky) alebo ako si to ty vyriešil??Nezohrieva sa ti to veľmi vzhľadom na parabolu??G napísal:ja som v roxovi menil origo ziarovku za H4 60/55W a je to v pohode...trosicku to chcelo prerobit ale to je otazka 5 min. Chcel som tam vopchat aj xenon, ale ten mi nevosiel, lebo mam malu medzeru medzi svetlom a chladicom.....ale tak do neosa ten xenon mozno vopcham
- Stando
- cyklista
- Dátum registrácie: St Júl 19, 2006 2:57 pm
- Skúter: Honda NC700 Integra
Tiez som uvazoval vymenit v oboch svetlach tie lampasiky, lebo v noci sa ist neda. Ale predpokladam ze pri H4 mi stecu bud plasty alebo rovno aj kable s dynamom... Jedine ak by boli H4 aj 35W
PS: ked som uvazoval este o CPI tak lacnejsia verzia mala v reflektore ziarovku a drahsia halogenku. Je to aj rozdielny material???
PS: ked som uvazoval este o CPI tak lacnejsia verzia mala v reflektore ziarovku a drahsia halogenku. Je to aj rozdielny material???
Yamaha NMAX 125 -2018 ->
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal 20w a dal som 55w a v pohode...zalezi na velkosti a ci je dobre chladeny...akurat len tak tak zvlada dynamo...ale ledky na zvysnich svetlach to riesia 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............