Moderátor: Moderators
no tak radsej si kup to kymco lebo ta suzuki sa vola trosku inac ako pises a konkretne je to V-Stromkukolarik napísal:Spolocnost Kymco zacina vyrabat stale viac a viac skutrov...tot moj postreh.
Ale z obchodne hladiska preco nie? Vsetci vieme, ze je to akasi vyssia stredna kvalita, medzi china vs znacka. Povedal by som ze niekedy aj lepsia ako znacka.
Cena je tak stred, ani malo, ani vela.
Vyrobky maju teda kvalitne a relativne lacne, u nas sa skutre akurat zacinaju rozmahat... tak preco nie?
Podla mojho nazoru, Kymco moze konkurovat kludne akejkolvek znacke a frflat nad China... vsak je to dcerska spolocnost ci co od Hondy!!! a Honda tiez nie je neviem akym borcom na trhu!
Takze moj dalsi skuter, ked tento zjazdim, bude pravdepodobne Kymco, ak sa nedam zlakat Veckovou konstrukciou vo verzii burky pod oficial nazvom V-Storm!!!
No samozrejme, ze co do kvality, vedie Gilera. Ale ked som porovnaval tie scootre, tak sa mi zda viac "premakany" Xciting. Od vyfuku az po predny stit...jednoducho sa mi zda krajsi.theruck napísal:ja bych ajtak radsej tu x9
http://www.gilera.sk/X9Evolution.htm
Tak čo Tomáš, na budúci výjazd na Záhorí už nebudú 3 ale 4 XCTomasARN napísal:nadherny, chceeeeeeeeeem
hej ide to tym smerom, napr. taka Gilera GP800dr.snake napísal:uz pomaly budu robit skutre co maju 250 kila a 1000-ku motor
pravdu mas, mne ten zadok na Piaggo tiez nesmakuje a top case kufor sa na to samozrejme namontovat da.Bacil-BA napísal:...ale ten ich zadok mi nejako nesedí. Kto vie, či sa tam dá vôbec zavesiť TopCase dozadu.
A oproti akému "starému modelu"duky5 napísal:inak toto kymco sa mi celkom lubi, zda sa ze oproti staremi modelu trochu znexusovatelostredovy tunel, spataky na riditka, sedadlo, stihlejsi zadok...-teda aspon pri pohlade z boku...