Vodičák - B1 WTF?
Moderátor: Moderators
- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Vodičák - B1 WTF?
Na čo to je, aké sú to stroje? dpč, neviem to zistiť ani inšruktor mi nevedel povedať, ak je možné nejaký obrázok...
ospravedlnujem sa za novú temu.
ospravedlnujem sa za novú temu.
podpis som si este nenastavil
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Podskupina B1
trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá skupiny B, ktorých najvyššia povolená rýchlosť prevyšuje 45 km.h-1, s ktorýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov presahujúcim 50 cm3, alebo sú poháňané akýmkoľvek iným zariadením dosahujúcim rovnaké technické údaje. Pohotovostná hmotnosť týchto vozidiel nesmie presahovať 550 kg; do pohotovostnej hmotnosti vozidla poháňaného elektromotorom sa nezapočítava hmotnosť akumulátorov.
btw. tvoj instruktor je poriadna lama, ani sa necudujem ze je na SK cestach tolko vypatlanych soferov a je to sama havarka. inac vcera v radiu 3 zo styroch autoskol bez svetiel v hmle, no krasa ked uz ani instruktor nevie zapalit svetla pocas znizenej viditelnosti
trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá skupiny B, ktorých najvyššia povolená rýchlosť prevyšuje 45 km.h-1, s ktorýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov presahujúcim 50 cm3, alebo sú poháňané akýmkoľvek iným zariadením dosahujúcim rovnaké technické údaje. Pohotovostná hmotnosť týchto vozidiel nesmie presahovať 550 kg; do pohotovostnej hmotnosti vozidla poháňaného elektromotorom sa nezapočítava hmotnosť akumulátorov.
btw. tvoj instruktor je poriadna lama, ani sa necudujem ze je na SK cestach tolko vypatlanych soferov a je to sama havarka. inac vcera v radiu 3 zo styroch autoskol bez svetiel v hmle, no krasa ked uz ani instruktor nevie zapalit svetla pocas znizenej viditelnosti

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
cize podla mojej logiky, ked si kupi Piagio MP3, co ma vpredu 2 kolesa, vzadu jedno, musim mat takyto vodicak hej?Tao napísal:Podskupina B1
trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá
Pripadne na velku stvorkolku tiez...
kto ma normal B tak to ma? ci to treba extra dorabat?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
sa pozri do VP Kukulko...
jasné že by si to tam mal mať ak máš spravenú nejakú skupinu tak máš aj podskupiny automaticky.. teda aspoň ja to tak mám a pritom som na ničom takom nejazdil nikdaj v živote mne chýba len BUS.... ale ten mi netreba zatial
a treba netreba v každom TP je uedená kat. vozidla síce to nemusí pasovať lebo mne napríklad napísali L1...čo je do 50ccm ale to je chyba predajcu a moja že som si to neskontroloval a aj polišov že na to nedošli pri prihlasovaní na značky a nakoniec možno bude problém na TK za 3roky...a k autoškolám sa nevyjadrujem a k naším zákonom už vôbec nie..ide len o peniaze a nejaká bezpečnosť alebo snaha naučiť je až na posledných miestach....hlavne že sa pri zákone o autoškolách riešili podstatnejšie veci ako napr. či môžu alebo nemôžu pracovať v prenajatých priestoroch..ako keby to malo nejaký dopad na kvalitu výučby...

Naposledy upravil/-a VLADY v Pi Sep 21, 2007 7:48 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
b1 je po vzore francuzov tie srandovna mini auticka co maju asi 5-15koni a idu max 45km/h...jawa robi take auticko a stoji 400tis... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Kontaktovať užívateľa:
Tao ty krados , nene srandujem
http://www.portal.gov.sk/Portal/sk/Defa ... 39&aid=116
na tejto stranke to vsetko pise ale neviem ci je to platne, je ?

http://www.portal.gov.sk/Portal/sk/Defa ... 39&aid=116
na tejto stranke to vsetko pise ale neviem ci je to platne, je ?
- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Kontaktovať užívateľa:
nemáš nejaké fotky? alebo nejaká stránka kde sú tak autá, vlastne si potom môžem sadnuť do hocičoho, keď to nemá vyššiu poh. hmotnosť 550? :DDDalcatelko napísal:b1 je po vzore francuzov tie srandovna mini auticka co maju asi 5-15koni a idu max 45km/h...jawa robi take auticko a stoji 400tis...