Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#401 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Sep 18, 2007 9:28 am

shobull napísal:Trocha OT:

mPershing na hrad!!!! sorry za MODERATORA!!!!!
vlastne on sa na neho uz aj pasoval.
vsetkych si nas ofoti, skatalogizuje, pomeria nas...
a ked sa nieco stane, tak zverejni nase udaje s dodatkom a hrubym hlasom mafiana "VIEM KDE BYVAS!!!" :D

Taky BIG BROTHER

A trochu k teme:

Co som zatial jazdil s donmartinom po nomalnych cestach aj mimo, tak si nespominam aby v na normalnych cestach niekoho ohrozil alebo jazdil nejako divo...

Mimo ciest to je uz iny pripad a viem ze ho akykolvek skokansky mostik velmi laka. Scoot mu sluzi ako vyplavovac adrenalinu ale to je len jeho vec ako so nim naklada, urcite nepatri k tym, ktori vecer pisknu oteckovi ze chcu uz zajtra novy scoot a zajtra tam stoja dva.
nebylo to na nikoho ani já ho neznám bylo to všeobecné na cestě je příslušném místě to jen jeho věc a i když jsem souhlasil se scart je to zase jen jeho věc a je to jeho koníček tak jako někoho tunit to a lepit nálepky a pod.Ono každej i oficiální zavod třebas to co jezdí alcatelko je jen ničení stroje ale to jinak nejde je to koníček a sport a uznávám že pěknej.

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#402 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Sep 18, 2007 11:29 am

donmartin22 napísal:ja si myslim,ze cina vydrzi dost...
mam kymco agility 50,a klaklo po 23 tis km...
lenze:-ucil som sa na nom zadnaky:uspech po asi 5tich padoch
-nebolo retardera ktoreho som nepreletel minimalne 50tkou
-ti,co boli pri mestskej hale v presove 1 den po wild bike day vedia co som tam stvaral(ze FiLiP - :) )

Proste bol kazdy den roztrieskavany...a minuly piatok sa mi stal osudny...
preletel som cez retarder ako furt...pri dopade mi vsak praskla oska v zadnom kolese.Okamzite som dostal smyk a zvysok si precitajte dole v podpise... :cry: :cry:
Pochybujem,zeby toto co som robil s kymcom by nejaka honda ci yamaha vydrzali.

Este nakoniec:"Americke suciastky, Ruske suciastky...ved aj tak ich vsetky vyrobil Taiwan..."
Každý je strojcom svojho šťastia..... :roll:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#403 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Sep 18, 2007 3:44 pm

2 mPershing: sorry, ale znova nemchapem, co chces tou fotkou povedat... :?
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#404 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Sep 18, 2007 4:05 pm

nevím co na té fotce je tak strašného možná něco osobního takže proč ji dáváš.A přidávám se k otázce thebandit i když neznám osobně žádného.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#405 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 24, 2007 10:24 am

vsetko co je vyrobene v cine a je kopia niecoho ineho je nahovno. reci ze to raz bude kvalitou zodpovedat renomovanym znackam mozu mat racionalny zaklad ale s kvalitou aj cena bude musiet ist hore. tu je par foto na pobavenie

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#406 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Sep 24, 2007 10:39 am

heh, theruck, tie obrazky su super, idealne do FUN. :D
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#407 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Sep 24, 2007 12:31 pm

ty fota maj ovšem jeden OBROVSKEJ háček ty fota jsou kopie značek a na tržnici ti je zabavěj a ty jejich prodejem pácháš trestnej čin což už VUBEC není pravda budeš li tam prodávat čínskej skutr ale to jistě dobře víš sám a v tom je jeden podstatnej obrovskej rozdíl

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#408 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 24, 2007 12:50 pm

jak je napadnutelna znacka panoasoanic ? nema to ani taky font ani taky tvar. prave preto su tie nazvy skomolene aby nebolo mozne im zakazat ten predaj. kazdopadne na cd player paonaosoanic mas zaruku 2 roky tak preco si ho nekupit ked ti to na pocuvanie cd staci ne?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#409 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Sep 24, 2007 1:11 pm

kruci ty si zase protiřečíš proč si to nekoupit když máš záruku a na běžnej poslech to stačí to souhlas ale proč potom nekoupit čínu skutr pokud mi také na běžné ježdění stačí.A stou značkou písmeno navíc také nemáš pravdu pořád je to plagiát a klamáni spotřebitele a běžně alespon u nás pokud je tam razie to zabavují i když teda podle inspekce je to plagiát a někdy také nebezpečnej výrobek tak stejně nakonec hodně toho zboží zustane za nehty těch co to zabavují.No a já tam také občas nakupuji prostě proto že mi třeba to tričko na šichtu stačí.A další věc znám dost případu kdy kamenej obchod prodává čínské zboží a vydává za značku a samozřejmě si nechá tu značku zaplatit.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#410 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 24, 2007 1:18 pm

no ved presne tak sa to robi. do talianska pridu cinske skutre tam nalepia samolepku moto zeta a uz sa to predava ako talianske tradicne :) Laverda tak isto predava SYM ale iba nalepkuju znacku. ale kvalita je nizka v kazdom pripade.
inac ked spominas to zabavovanie zaujimave ze vyrobcovi tych skutrov nevadi ze sa to predava pod 200 znackami to iste. asi nejaka vychodoazijska filozofia. zarobit prachy za kazdu cenu. len nech to odsypa prec. bezna praktika je ze dostanes na predajnu cinske skutre a zaplatis ich az ked ich predas. ak ich nepredas za pol roka tak ti ich ajtak vyfakturuju vsetky.
deti, reknete cine svy NE :)

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#411 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Sep 24, 2007 1:35 pm

i když bych s tím ne souhlasil je ti to houbec platné nedá se říc že za pár let nás čína převálcuje pravda je že už nás dávno válcuje.A ted jsem si vzpoměl zajisté je to známé i u vás taková známá a sakra drahá firma jako matel a prodává hračky s jedovatou barvou s číny a není výmlova ona to nevěděla ona to prodává pod svým jménem tak její povinost je nechat to otestovat ale proč zisk je až na prvním místě.A ty opravdu věříš že třeba výrobci skutru jde hlavně o tebe že je jinej

geetee

#412 Príspevok od užívateľa geetee » Po Sep 24, 2007 1:47 pm

theruck napísal:no ved presne tak sa to robi. do talianska pridu cinske skutre tam nalepia samolepku moto zeta a uz sa to predava ako talianske tradicne :) Laverda tak isto predava SYM ale iba nalepkuju znacku. ale kvalita je nizka v kazdom pripade.
inac ked spominas to zabavovanie zaujimave ze vyrobcovi tych skutrov nevadi ze sa to predava pod 200 znackami to iste. asi nejaka vychodoazijska filozofia. zarobit prachy za kazdu cenu. len nech to odsypa prec. bezna praktika je ze dostanes na predajnu cinske skutre a zaplatis ich az ked ich predas. ak ich nepredas za pol roka tak ti ich ajtak vyfakturuju vsetky.
deti, reknete cine svy NE :)
vies veduci, uz si vazne kkt, nevyjadruj sa vseobecne, a cisty dvokaz vyhody ciny e ze jako moc sa ti podarilo zohnat predny plast na mrzaka? na cinu mas new plast aj s polepmi za cenu laku na tvojom, a nie to este ze mas vlasne pozliepany kus, kolko roboty stym a tak dalej.

kedysi toto forum malo daco do sebe, obcas sa tu podpichovalo ale vsetko bolo v medziach, teraz ty a alci sem nonstop zhadzujete konkretne veci ale nemate konkretne argumenty, len vseobecne podla jednej znacky kde sused ocul ze to tak chodi. konkretne s tym sposobom fakturizacie to funguje u kymca, co je podla vas hig-end kvalita :lol:
napriklad nesuhlasim zo vsetkymi nazormi amimoureka ale ked pisal ze ta cina jeho zene na 3km do prace bohato staci a je spokojny, tak preco sa musite do neho pustit? vy viete lepsie ako on ci mu to vyhovuje? moj dedko mal 125ku a nakoniec povedal ze chce focusa50 lebo jemu to staci a jazdi stym spotrebu pod dva litre a na tej 125ke isiel aj tak iba raz 70, inak jazdi 50-60 tak naco bi mu bola japonska masina za 80tis? ak chces argumentovat kazivostou tak okrem garancnych nebol znicim za nami a to je teda extremny puntickar.

moj nazor je ze si tu obaja pomali serete do huby a este popritom ostatnych obtazujete a pripadne si na nich riesite vlastne komplexi.

ak to zmazete tak ste vecsi curaci ako som si myslel

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#413 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 24, 2007 1:59 pm

ty si nejak zhustol cez prazdniny. a ze sa ozyvas ty co to vies najlepsie kolko toho reklamujes a jake su to vsecko zavady
plast na mrzaka si objednam kedykolvek telefonicky a do 14 dni ho tu mam a nezlomi sa mi po tom co prejdem po jame. za aku dobu mi zozenie hociktory z vasich predajcov keeway hocijaky plast som neskusal ale to skus napisat ty za kolko zozenies plast na skuter ktory uz nepredavas.
ake vseobecne argumenty mame? vzdy hovorime o konkretnych veciach na X znackach.
preco zavodis na keewayi a si v cieli vzdy posledny aj ked podvadzas? lebo mas spotrebu pod 2 litre?

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Kontaktovať užívateľa:

#414 Príspevok od užívateľa Tao » Po Sep 24, 2007 2:06 pm

Dva dni svieti vonku slnko a uz vam pecie na gebule :roll:
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#415 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Sep 24, 2007 2:09 pm

Asi tak..... ale počul som tu aj nejaké narážky na HONDU ..len neviem od koho to už bolo.... :D :D :D
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#416 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Sep 24, 2007 2:11 pm

dajte im britvy :D

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#417 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Sep 24, 2007 2:13 pm

VLADY napísal:Asi tak..... ale počul som tu aj nejaké narážky na HONDU ..len neviem od koho to už bolo.... :D :D :D
já se přiznám ode mne hrozná zkušenost dukaz že jsem to vyměnil s jedním synkem za babetu přesto si ale nedovolím tvrdit že honda je šmejd

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#418 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Sep 24, 2007 2:14 pm

VLADY napísal:Asi tak..... ale počul som tu aj nejaké narážky na HONDU ..len neviem od koho to už bolo.... :D :D :D
\
presne honda skutre nikdy nevedela ani nebude vediet robit poriadne

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#419 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 24, 2007 2:17 pm

jak mozes takuto vec napisat? ved GTho dedkovi staci aj keeway co si to necital?

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#420 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Sep 24, 2007 2:23 pm

theruck napísal:jak mozes takuto vec napisat? ved GTho dedkovi staci aj keeway co si to necital?
vidíš a v tom je ten obrovskej rozdíl mezi náma já uznám že někomu čína opravdu nestačí ale mimo tvé chápáni je že tomu GTho dědovi nebo mé manželce stačí čína

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#421 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 24, 2007 2:28 pm

ne to mimo tvoje chapani je ze ked tu nekdo napise ze honda je shit (a vacsina ludi suhlasi este aj ty) tak nikdo nic nenapise kdezto ked nekdo napise ze cina je nekvalitna tak sa prepnes do modu spasitela a seckym to tu vysvetlis z filozofickeho hladiska a ohanas sa tu tym ze tvoja manzelka na jednem jazdi do prace

geetee

#422 Príspevok od užívateľa geetee » Po Sep 24, 2007 2:36 pm

theruck napísal:ty si nejak zhustol cez prazdniny. a ze sa ozyvas ty co to vies najlepsie kolko toho reklamujes a jake su to vsecko zavady
plast na mrzaka si objednam kedykolvek telefonicky a do 14 dni ho tu mam a nezlomi sa mi po tom co prejdem po jame. za aku dobu mi zozenie hociktory z vasich predajcov keeway hocijaky plast som neskusal ale to skus napisat ty za kolko zozenies plast na skuter ktory uz nepredavas.
ake vseobecne argumenty mame? vzdy hovorime o konkretnych veciach na X znackach.
preco zavodis na keewayi a si v cieli vzdy posledny aj ked podvadzas? lebo mas spotrebu pod 2 litre?
mame aj stare farby skladom, plast mozem mat vruke len co sadnem na scoot a dojdem do skladu, cca tri ulice. Tak preco si si neobjednal nowy plast ale si zhanal pouzity minimalne rok co ja viem, a ... si sa s opravou a lakom? ktory plast pukne ked prejdes cez 10cm hlboku jamu v sesdesiatke? mne na pezotovi sli do riti komplet plasty okolo budikov ked som presiel cez toho maleho policajta, a stali 3 krat tolko ako na keeway.

co vies co mam v scootri? dojdi kuknut spojku aku mam, vario je ties seriove, ti mozem ukazat aj preco az sem dakedy doplachtis na mrzakovi,
a preco som posledny? lebo so vysoko najtazsi a v seriovkach je to poznat, a navise tento rok sme sa tomu venovali len tak tak, ale buduci rok ideme na 100%

inak GP

1 GP NEMČOVIČ Martin Gilera 295
2 GP KOLAČEK Peter Gillera 193
3 GP VODANSKÝ Viktor Gillera 150
4 GP HEGEDUS Jan Keeway 150
5 GP ČERMÁK Martin Gilera 125
6 GP MORÁVEK Michal Gilera 77
7 GP ARZT Edgar Piagio 62
8 GP PIKUS Marek Yamaha 48
9 GP RADKOVSKÝ Daniel Aprilia 33

Sport
1 Sport DUGOVIČ Marek Yamaha 300
2 Sport NEMČOVIČ Tomaš Gilera 221
3 Sport DUGOVIČ Matej Piagio 204
4 Sport MANČÍK Štefan Aprilia 151
5 Sport KOVESDI Tomaš Yamaha 138
6 Sport NIŽŇAN Tomaš Piagio 118
7 Sport TEGLAS Jan Keeway 113
8 Sport MANA Marcel Beta 63
9 Sport PEŠKO Luboš Gillera 46
10 Sport BUKAI Pavol panboh nevie co je to 37
11 Sport KADA Vladimir Aprilia 36
12 Sport OROSZI Marek Honda 29
13 Sport PIPAŠOVA Miriam Malaguti 22

Street
1 Street MANČÍK Vladimir Yamaha 300
2 Street REINDL Marian Yamaha 215
3 Street VRANSKÝ Pavol Peugeot 180
4 Street TOTH Michael Yamaha 174
5 Street SCASZNI Marian Peugeot 166
6 Street BIS Filip Yamaha 134
7 Street GYORY Peter Keeway 122
8 Street GYORY Tomaš Keeway 100
9 Street KADA Vladimir Aprilia 50
10 Street BEŇKA Juraj Keeway 48
11 Street MUŇKA Marian 47
12 Street MAJEROV Branislav Gilera 33
13 Street HANZEL Jazef Yamaha 20

a endurance 2,4h teraz nemam cas vypisovat, ale v OPEN sme teraz dokonca vyhrali :-) a celkovo druhy, v street, teraz tretie miesto a celkovo prvy, druha posadka nebola tak skoncili celkovo piaty, ale az by dosli aj posledny tak su druhy celkovo. no a v sport sme bohuzial zapiekli kruzok takze sme nedokoncili ale pocas preteku bez rozdielu tried sme boli treti a kebyze nezapeceme tak sme celkovo prvy, takto nam ostalo tretie miesto v celkovom hodnoteni (o jeden bod :( )

takze som rad ze si zase s.... do h...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#423 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Sep 24, 2007 2:38 pm

theruck napísal:ne to mimo tvoje chapani je ze ked tu nekdo napise ze honda je shit (a vacsina ludi suhlasi este aj ty) tak nikdo nic nenapise kdezto ked nekdo napise ze cina je nekvalitna tak sa prepnes do modu spasitela a seckym to tu vysvetlis z filozofickeho hladiska a ohanas sa tu tym ze tvoja manzelka na jednem jazdi do prace
nikdá jsem neřek že honda je shit i když moje skušenost sni je špatná.Jen tvrdím že manželka by musela bejt blb pokud by si koupila značku ale zároven tvrdím že ten blb by musel bejt i mladej synek pokud bude chtít jezdit na delší vejlety třebas ve dvou a trošku rychleji.Ale opravdu mimo tvé chápáni je že každej výrobek nejen skutr teda jeho varianty jsou určeny jinému spotřebiteli podle zpusobu použití a nároku.

geetee

#424 Príspevok od užívateľa geetee » Po Sep 24, 2007 2:39 pm

theruck napísal:ne to mimo tvoje chapani je ze ked tu nekdo napise ze honda je shit (a vacsina ludi suhlasi este aj ty) tak nikdo nic nenapise kdezto ked nekdo napise ze cina je nekvalitna tak sa prepnes do modu spasitela a seckym to tu vysvetlis z filozofickeho hladiska a ohanas sa tu tym ze tvoja manzelka na jednem jazdi do prace
najdi si to, nevinechavaj slova, honda je podla mna najvecsi komercny shit na trhu, ja by som do hondy nesiel aj keby neviem co, sak jak moze nekto davat na 2t 100ccm bubon aj dopredu v dnesnej dobe? a podobne kraviny uz sa nechcem opakovat

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#425 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Sep 24, 2007 2:43 pm

zaver:
1.proste cinske skutre stoja za prd ale niekomu to staci za tie prachy ked chce novy zo zarukov a stravit cele leto v oprave
2.honda robi dobre motorky ale skutre myslim dizajnovo este robia s niektorymi modelmy lapsusy..ale mozno aj tie najdu svoju klientelu
3.spaniely a francuzy nerobia take dobre skutre ako taliani
4.taliani su cigani
5.minareli ne je o vela horsie ako piaggo
6.preto si idem kupit japonsky skuter poskladany z talianskych dielov sice bez zaruky ale za celkom slusnu cenu ktory ked nepolozim ta mi pojde az do dochodku
7.tuning je dobry ale drahy a hlucny ak zozenem lacny tak daco bude

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"